Camping Route Roemenië in Minis Roemenie beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.606 bezoekers online
Home > Roemenie > Minis > Camping Route Roemenië

Beoordelingen Camping Route Roemenië

-9  °C

10 februari 2012

Camping Route Roemenië Minis

Camping Route Roemenië scoort een 8,4 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Route Roemenië? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Route Roemenië in Minis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Camping Route Roemenië vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Roemenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Roemenie. Vergelijk Camping Route Roemenië met andere accommodaties in Minis.

14 beoordelingen over Route Roemenië

met partner, Apr. 2011
Heel prettige camping
anita_spek
12-7-2011 We kregen gelijk bij binnenkomst een heel prettig gevoel bij deze camping. Een heel hartelijke ontvangst. Een mooie plek om te staan. 's avonds bij het kampvuur was het samen met andere gasten en een lekker glas wijn heel gezellig. Cornel is trots op zijn land en kan je alles vertellen over mooie uitstapjes. Anna kan heerlijk koken. Een heel mooi begin van een reis door Roemenië. Zo mooi dat we er ook op de terugweg weer langs zijn gegaan.

met partner, Sept. 2010
Veel wetenswaardig over Roemenië gehoord
Aart en Teja Schrij...
3-9-2010 De eigenaar is geboren en getogen in Roemenië en als je belangstelling toont vertelt hij enthousiast over zijn land en de geschiedenis ervan, je krijgt een goed beeld en veel zin om Roemenië beter te leren kennen.

alleenreizend, 2009
Ver weg en toch thuis
Henk
10-10-2009 Kleine camping en rustige thuishaven. Plezierige mensen die zorgen voor een gemoedelijke sfeer.

met jonge kinderen, Sept. 2009
Geweldige camping
Fam. Brouwer
11-9-2009 We zijn net weer thuis en hebben een heerlijke week op de camping gehad. De ontvangst was geweldig en ook de uitstapjes die we met Anna en Cornel maakten waren een ware belevenis. De kinderen hebben heerlijk in de speeltuin en in de vrije natuur gespeeld. Het sanitair is keurig schoon. Ga zo door lieve mensen, jullie camping is een succes! We komen volgend jaar zeker weer en willen dan ook weer lekker bij jullie aan tafel aanschuiven.

Jan en Irma Brouwer

met partner, Aug. 2009
Rust, Ruimte en Vriendelijkheid!
guus en theo de rui...
6-10-2009 We kwamen deze camping toevallig tegen. Het was al laat in de avond toen we er aankwamen. Toch was er koffie en na een uur ook nog eens een heerlijke maaltijd. Op zo'n camping wil je blijven! En dat hebben we gedaan. Met pijn in ons hart vertrokken we na 7 heerlijke verwen dagen. Maar na 2 weken zijn we weer terug gegaan voor nog eens 7 dagen. Anna en Cornel, jullie doen het fantastisch! Ga zo door.

Guus en Theo de Ruiter

Absolute aanrader
Joke van Wijk
12-9-2009 Mijn man en ik wonen in Boekarest en gingen begin augustus naar ons vaderland Nederland op vakantie. We besloten bij Anna en Cornel te overnachten. We werden ontzettend hartelijk verwelkomt met heerlijke Minis wijn. De camping is schitterend en keurig onderhouden. Het sanitair heel schoon. Omdat het zo gezellig was, besloten we i.p.v. 1 nacht 2 nachten te blijven en daar hebben we geen spijt van! Een heerlijke camping waar je je gelijk thuis voelt. Anna en Cornel, bedankt voor alles en we komen zeker terug en gaan dan weer genieten van het heerlijke eten bij jullie op de camping.

Joke van Wijk

alleenreizend, Aug. 2009
Rustige ligging met uitzicht op bergen
T. Kamer
11-9-2009 De eigenaren (Anna en Cornel) zijn zeer sociaal bewogen en gastvrij. Vriendelijke ontvangst met koffie, thee of wat fris. De camping geeft een verzorgde indruk. Het sanitair is keurig en wordt goed schoongehouden. Er zijn informatiemappen beschikbaar met o.a. uitstapjes voor de omgeving. De camping ligt vlakbij de prachtige stad Arad. Je kunt op de camping ontbijten en dineren. Dit wordt door Anna zelf bereid met heel veel zorg. Cornel is trots op zijn land en vertelt er graag over. Hij is altijd bereid te helpen met het uitzoeken van een mooie route en neemt daar ook te tijd voor.
Anna en Cornel hebben ook een kinderhuis en runnen de camping t.b.v. hun geadopteerde kinderen. Daarom wordt op de camping ook gebruik gemaakt van een vrijwiligster. Deze kan hen praktische dingen uit handen nemen omdat zij zich ook nog bezighouden met (financiële) hulpverlening aan arme gezinnen.

met partner, Aug. 2009
Absoluut ongeschikt voor kinderen of langverblijf.
T. Kruize
5-9-2009 Het zal wel het eind van het seizoen zijn wat een gevoel van niet welkom bij ons achterliet. Het sanitair was uitgeleefd, de gehele camping moest het met één toilet doen. Douches waar het water in bleef staan, eigenaren die niet bereikbaar waren maar zich verscholen achter een 'vrijwilligster'. 's Nachts last van loslopende honden. Nee, liever zoeken we het even verderop.

Absoluut ongeschikt voor kinderen of langverblijf.

met partner, Juli 2009
'Onze camping'
Joke en Sir Koolhof
22-9-2009 We komen hier vaak en hebben Anna en Cornel leren kennen als mensen die niet alleen de gasten op de camping hartelijk ontvangen, maar ook tijd vrijmaken voor hun kindertehuis en zich ook nog namens een NL stichting ontfermen over de allerarmsten in de regio. Dankzij de voortreffelijke hulp van vrijwilligers lukt het om dat allemaal te kunnen verwezenlijken.

We sluiten ons aan bij de overige beoordelingen over Camping Route Roemenië, met uitzondering van de twee negatieve.

Camping Route Roemenië is geen 5-sterren camping, maar een plek waar het goed toeven is, waar regelmatig ’s avonds het kampvuur brandt en de gasten rondom het vuur even één grote familie zijn. Een plek waar het goed toeven is en waar we nog vaak hopen te komen!

met vrienden, Juli 2009
Met grote schreden achterwaarts stappend
tanja de pauw
27-8-2009 Het is bijzonder jammer dat deze oorspronkelijk leuke camping nu door vrijwilligers wordt gerund. Exentrieke bejaarden die als de voormalige 'securitat' campinggasten achtervolgen en er op toezien of het sanitair wel correct gebruikt worden.
Wellicht in oorsprong professioneel bedoeld maar met grote schreden achterwaarts stappend.

alleenreizend (2)