11-8-2010
Tijdens mijn vakantie in Roemenie heb ik eerst met de caravan op de camping gestaan en op terugreis, na verkoop van mijn caravan in Roemenie, een 4-persoons blokhut gehuurd. Ik ben zeer tevreden over Eldorado, mooie camping in een prachtige omgeving, mooi en schoon sanitair, ook de blokhut is prima( kant en klaar, de bedden zijn zelfs al opgemaakt). Prijs-kwaliteitverhouding is goed, heerlijk gegeten in het restaurant waar een dagmenu slechts 11,90 Lei kost! Dhr Schutrups, eigenaar van de camping, is zeer servicegericht en adviseert graag over de toeristische mogelijkheden in de omgeving.
Eigenaar zegt:
We willen u heel hartelijk bedanken voor de mooie beoordeling van onze camping met een mooi cijferlijstje van u als geroutineerde kampeerders.
Wij van onze kant hebben ook heel erg genoten van uw aanwezigheid en we hopen u in de toekomst weer snel te mogen ontmoeten.
9-8-2010
Deze camping is prima, Behulpzaam personeel die er alles aan doen om mensen tevreden te stellen.Goed onderhouden terrein en dat geldt ook voor het sanitair dat zeer schoon is. Het kleine meer is helder en u zwemt tussen de kikkervisjes door.Op deze camping heeft u helder drinkwater uit de kraan en heerlijk van smaak.Het restaurantje heeft een terras met ijs en een kaart met schnitzels en salade.Ook de frietjes ontbreken niet.Mits sterke ontvangst op de hele camping WIFI , anders in ieder geval bij het hoofdgebouw.
Er zijn ruime plaatsen met genoeg schaduw.
Bezoekt u deze camping en laat u informeren over de uitstapjes en de natuurgebieden in de omgeving.
Ons is het goed bevallen.
Eigenaar zegt:
We willen u bedanken voor uw mooie beoordeling met goede cijfers en een mooie omschrijving.
We willen u graag nog eens op onze camping begroeten. Er is nog zoveel te zien en te beleven in onze regio.
15-2-2010
op zich geen slechte camping, alleen het lawaai van de "snelweg"overheerst nogal.Dat Roemenïe niet duur is wist ik al, maar dat er Hollandse prijzen betaald moet worden is nogal overdreven, en de kwaliteit is niet echt geweldig. Zo kan ik zelf ook koken.Dat er géén chloor in het zwembad zit wil ik geloven. Kikkers zouden er dan niet in kunnen leven, en die zitten er genoeg. Tip voor het restaurant; kikkerbilletjes?
Eigenaar zegt:
We bedanken u voor de beoordeling, maar Hollandse prijzen? Een portie patat 70 eurocent, een 3 gangen dagmenu voor 2,40 euro, een pils voor 30 eurocent, een ijsje 20 eurocent. Waren deze prijzen maar in Holland. Dit zijn Nederlandse vooroorlogse prijzen. We krijgen ook veel complimenten voor onze heerlijke menu's. We zorgen goed voor ons milieu en dat is te zien in ons natuurbad, een compliment voor de goede waterkwaliteit. Voor liefhebbers van chloorwater hebben we ook een verwarmd buitenbad.