Camping Vampire in Bran Roemenie beoordelingen 7.8 | Zoover

Ruime plaatsen 100m2

Beoordelingen Camping Vampire

Str. Sohodol 77c, RO-2229, Bran
Camping Vampire scoort een 7,8 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Vampire? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Vampire in Bran, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Vampire vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Roemenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Roemenie. Vergelijk Camping Vampire met andere accommodaties in Bran.

7 beoordelingen over Vampire

6,5
met oudere kinderen, Juli 2010
"Zeer fijne camping!"
Antoinette Valkenbu...
16-1-2011 Wij hebben met het gezin een aantal landen in Oost-Europa bezocht, waaronder Roemenië. Op de vakantiebeurs heb ik uitstekende inlichtingen gekregen en zodoende hebben wij besloten om onder andere naar Vampire Camping te gaan. Wij zijn van 11 juli tot 17 juli op de Vampire Camping verbleven. 'S avonds gingen we heerlijk barbecueën, we kregen er ook nog zomaar een drankje bij! 35 lei (8 euro) voor een pond vlees, frietjes, salade en sausjes. Er hangt een prettige sfeer en de omgeving is prachtig. Kortom, wij hebben ons erg vermaakt.
Een camping om zeker naar toe te gaan!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Onplezierige sfeer, prijs/kwaliteit niet goed"
Jos de Vries
11-8-2010 Paar dagen op camping Vampire geweest en het is ons tegengevallen. Nu zat ook het weer niet mee( regen en koude avonden) maar dan zou je toch verwachten dat het voor de tent-kampeerders prettig vertoeven is op het overdekte terras maar daar zwaait Tony de scepter en loopt, ongevraagd, opzichtig zijn geld tellend, op je af om je iets te laten bestellen. Barbeque kost 35 Lei p.p.en dat zijn geen Roemeense prijzen! Er wordt wel bij vermeld dat het altijd teveel is voor 1 persoon maar waarom dan niet wat minder voor een betere prijs..? Wij hadden een bungalowtent gehuurd, prijs is prima maar verwacht dan verder maar niets: het betreft een lege tent, geen slaapcabines, zeil op de grond en vier zeer vieze, oude, geel/groene-polyether-matjes! Wifi is op de camping aanwezig maar niet beveiligd/gecodeerd. Het is dus voor iedereen, ook vanaf de aangrenzende straat, mogelijk om het net op te gaan maar op deze camping moet ervoor betaald worden....service? Jammer!

met vrienden, Juni 2010
"Vriendelijk, schoon, gezellig."
Robert
7-2-2011 De camping ligt op loopafstand van de supermarkt en het Bran Kasteel. We gaan dit jaar weer!

met partner, Mei 2010
"Prima camping, toeristische mogelijkheden nabij"
wim
27-2-2011 Prima camping naar Roemeense maatstaven. Bar en restaurant goed. Vlak bij het slot van Dracula, tenminste het slot uit de boeken. Prima tentvelden als de camper er tenminste af blijven. Voor een dag of wat een heel behoorlijke camping voor dit land. Doen!

met partner, Juli 2006
John Manshanden
15-1-2007 Leuke camping met ruime plekken. Weinig schaduw. Goed sanitair en schoon !! Veel aandacht van de beheerder en de eigenaar. Gezellige groeps
bbq's tegen zeer redelijke prijzen. Mooie omgeving.
Aanrader !!

Familie, Juli 2006
Harry
8-12-2006 Campingterrein in het dorp. Geen schaduwbomen. De poort blijft 's nachts geopend, wat bij veel mensen een onveilig gevoel geeft. Mooie natuur.

drift 66
19-8-2005 Drift '66 - Utrecht 18-08-2005 - 16:35

We zijn afgelopen zomer met een groep van 16 personen naar de camping gegaan. Tenten van de camping gehuurd. Gezellig personeel, mooie omgeving, lekkere wijn :-) goed onderhouden saniteir erg leuk allemaal. We hebben een trektocht van drie dagen gemaakt in de bergen.
Groeten, Wouter