Camping Doua Lumi (vh Benelux) in Blajel Roemenie beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Doua Lumi (vh Benelux)

Tweepersoonshut

Beoordelingen Camping Doua Lumi (vh Benelux)

Str. Tudor Vladimirescu 87-89, 557050, Blajel
Camping Doua Lumi (vh Benelux) scoort een 9,0 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Doua Lumi (vh Benelux)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Doua Lumi (vh Benelux) in Blajel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping Doua Lumi (vh Benelux) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Roemenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Roemenie. Vergelijk Camping Doua Lumi (vh Benelux) met andere accommodaties in Blajel.

7 beoordelingen over Doua Lumi (vh Benelux)

"Ontspannen sfeer, als bij vrienden op bezoek"
Pieter van Ginneken
31-12-2011 In augustus 2011 maakten we kennis met de camping, en met Hans en Wilma. Door de zomerwarmte was het zwembad extra aantrekkelijk en dat was mede een reden om een dag langer te blijven dan eerst gepland. De camping ligt verscholen achter de poort en de huisjes aan de weg. Eenmaal door de poort zie je het ruime grasveld waar je een plekje kunt zoeken. Er zijn geen plaatsen gemarkeerd. Er waren 4 á 5 families ons inbegrepen. De omgeving is landelijk. Een ooievaar zat bovenop het kruis van de kerktoren. Hans en Wilma helpen als je interesse hebt om lokale producten te proeven. De dorpswinkel aan de overkant van de straat verkoopt de dagelijkse benodigdheden.
Wat de camping voor ons zo bijzonder maakte was de ontspannen sfeer, en de gastvrijheid van Hans en Wilma.

"Fantastische plek"
C. de Rooij
28-8-2011 Het is heel plezierig vertoeven op jullie fijne en mooie camping met zwembad.
De beheerders Hans en Wilma zijn erg gastvrij en behulpzaam!
Blajel is goed te bereiken met de auto/caravan.
Het weer is over het algemeen fantastisch.
Wij hebben het erg naar ons zin gehad en hopen zeker nog eens terug te komen.Hans en Wilma bedankt voor alles.

Kees en Maria de Rooij
uit Doorn Nederland

"Heerlijk rustig paradijsje"
Fam. Koster
12-8-2011 Een mooie kleine camping met een heerlijk zwembad. Vriendelijke beheerders (Hans en Wilma). Wij hadden het huisje op de camping voor een week gehuurd. We hadden er graag nog een week aan vastgeplakt.

Helaas waren er voor onze kinderen even die week geen andere kinderen. Dat had de pret compleet gemaakt.

Een heerlijke camping. Een echte aanrader voor iedereen die rustig, mooi en comfortabel wil kamperen. Leuke mensen wil ontmoeten en de prachtige omgeving wil verkennen.

met partner, Mei 2011
"Oase in Roemenië"
Pauline en Wim Opme...
19-5-2011 We werden enorm gastvrij ontvangen op een heerlijke, groene plek. Zingende Wielewaal, hulp met de was, bloeiende Seringbomen die heerlijk geuren en zelfs een mooi zwembad (toen wij er waren was het nog te koud, maar in hoogseizoen natuurlijk een cadeautje). Blajel is typisch rustig Roemeens dorpje, waar je met tips van Hans mooi omheen kunt wandelen. Prijs-kwaliteitsverhouding, zeker voor Roemeense begrippen, uitstekend. Wij moesten helaas al snel door, anders waren we zeker langer gebleven. Aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2010
""Tres bien!", "Sehr gut!", "Excelent!", "Top!""
Hugo Timmerman
16-8-2010 Het is lekker rustig op de camping, veel nederlandse, maar ook enkele buitenlanders.
Het zwembad wordt goed onderhouden door de eigenaar, alsook het grasveld waar je op kunt kamperen.
Er is een lekker pizzarestaurant, maar s' smaandags ook lekker traditioneel eten bij de roemeense overburen.
Een prachtige vakantie gehad, we zouden niet zo lang, maar door het zwembad en de mooie centrale ligging van de camping zijn we 2 weken gebleven.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Kleine gezellige gastvriendelijke camping!"
Julia
15-8-2010 Grote aanrader! gezellige campingbeheerders! leuk zwembad en je ligt lekker centraal in het land!

met oudere kinderen
"We komen zeker terug"
Frans / Norma
15-2-2010 Een eenvoudige maar nette camping.
Gastvrouw en gastheer zéér vriendelijk en behulpzaam.We zijn verwend met heerlijke ontbijtjes iedere morgen.De hulp bij het plannen van uitstapjes was verrassend.Een prachtig zwembad staat ter beschikking. Opvallend was de vriendelijkheid van de dorpsbewoners, heerlijke mensen.Je voelt je er snel thuis.Het zicht op de prachtige berg mag niet onvermeld blijven.