(Cruise)schip Rijndam**** in beoordelingen 8.2 | Zoover

(Cruise)schip Rijndam**** cruise

Beoordelingen (Cruise)schip Rijndam****

cruise
(Cruise)schip Rijndam scoort een 8,2 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Rijndam****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Rijndam**** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 71 vakantiefoto's van (Cruise)schip Rijndam**** vinden.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Rijndam****

"Geweldig!"
astrid groenendal
9-5-2012 Zijn net terug van een 20 daagse cruise met de Rijndam!
We hebben het echt fantastisch gehad, nergens een minpuntje te bekennen!
Gewoon heerlijk in de watten gelegd en wat een uitstekende verzorging en ook geweldig leuk entertainment!

Super!

"In één woord geweldig"
Don en Carla Liem
9-5-2012 Afgelopen april een cruise gemaakt naar de Canarische eilanden, de crew van de Ryndam is geweldig, zo klantvriendelijk, altijd lachen.
Antonio van de diningroom zo gezellig.

"Fijne vacantie gehad"
A.P.Lagendijk
6-5-2012 Service in de stateroom geweldig .
Wij zaten in een aangepaste hut voor rolstoel gebruiker . Badkamer erg klein veder een fijne hut veel ruimte maar dat hebben zeker nie alle aangepaste hutten voor mindervalide op het toilet in de hut is haast niet te komen met je rolstoel dat is trouwens over het hele schip zo .
Een fijne vacantie gehad maar ga niet meer met de Rijndam maar wel met de HAL
Veel kapot meubilair zoals ligstoelen op het zonnedek en relaxstoelen in het crownest waren 2jaar geleden ook al kapot.

met partner, Feb. 2012
"Klantvriendelijk schip. Voor herhaling vatbaar"
ria
10-3-2012 Fijn en niet al te groot schip, waar een prettige sfeer heerste. Kapitein Rowden en hotelmanager de Boer, maakten regelmatig een praatje met de gasten. Dit leek ook z`n weerslag te hebben op de rest van het personeel.Eten was perfect. Normale porties.
M.i ideaal voor gasten vanaf 45 jaar.Geen feestboot.Genoeg entertainment aan boord.

met partner, Nov. 2011
"Cruise met veel problemen !!"
WILLY VAN LOON
3-12-2011 Begon al met een virus aan boord dat de derde dag al toesloeg gelukkig is er een arts aan boord ! toen 48 uur isolatie in hut vanwege besmettings gevaar ! maar er waren dagelijks meer zieken !ook onder de bemanning. Zeer veel schoonmaak en maatregelen mochten niet helpen!gezondheidsdienst van de USA kwam aan boord en vroegen medewerking van de mensen die besmet waren om het uit te zoeken !! in Tampa is het schip compleet schoon gespoten met wat ??? maar het heeft geholpen tweede deel van de reis geen last meer .Veel slecht weer/harde wind (8) hut aan de voorkant van het schip is zeker geen aanrader je ligt te dansen door je bed .en veel herrie .Ga niet op deze kleine boot als je gevoelig bent voor zee ziekte !Pluspunten waren het prima eten ook Buffet en de prima shows ! Het personeel is geweldig en doen erg hun best .Excursies duur maar wel goed ! Het was voor ons cruise 27 dus voldoende vergelijkings materiaal!! wel weer HAL voor ons maar zeker niet meer een klein en oud ship !

met partner, Nov. 2011
"Fantastische cruise november 2011"
jannie
1-12-2011 18 daagse transatlantische oversteek met deze knusse boot was onvergetelijk. Heerlijk eten in alle restaurants en de snackhoek. De service en vriendelijke bemanning. TOP !!! elke dag het krantje in het nederlands. Cruise Director Glenn die enthousiast de evenementen verzorgt. Piano man LEE die alle verzoeken speelt. Je kan op je gemak na het diner naar het theater er zijn 2 voorstellingen. Om 8 uur en 10 uur. De openzitting in het restaurant is een aanrader voor mensen die een tafel willen delen met anderen. wij hebben gegeten met mensen uit canada, usa,australie, japan. Ondanks dat wij een binnenhut hadden wisten wij wel wat voor weer het was buiten dankzij de webcam op het voorschip.

alleenreizend, Sept. 2011
"Nooit verwacht"
naam naam
12-10-2011 de Rijndam is een mooi cruiseschip maar zou wat gemoderniseerd mogen worden, tijdens de reis veel plaatsen aangedaan waar ik nog nooit van had gehoord maar die ontzettend mooi waren. De kapitein heeft er mede voor gezorgt dater een onvergetelijk tintje aan werd gegeven.

"Een heerlijke reis gehad"
elisabeth
22-9-2011 Ondanks dat ik slecht geslapen heb (we hadden binnenhut die aan een ruimte lag waar brommende motoren stonden :-() hebben we weer een onvergetelijke mooie reis gehad !
De 1e eerste 2 dagen waren er een paar piepkleine hobbeltjes; geen appels in het mandje in de hut, er ging een avond aan tafel van alles mis, hebben we de hotel manager aangesproken voordat we van boord gingen voor een uitstapje,
vanaf de tijd dat we terug aan boord waren is alles vlekkeloos verlopen !!!
Hotel manager Simon weet wat service is en zal er alles aan doen om eventuele problemen direct op te lossen !
De Rijndam is inderdaad geen nieuw schip en is best aan een opknapbeurtje toe maar wij vonden het allemaal wel meevallen.
Het eten was weer heerlijk, in de dinerroom en op het Lidodek.
De voertaal op het schip, is helaas inderdaad Engels, jammer maar helaas, deze reis waren er 130 Nederlanderds aan boord en was de avondkrant en menukaart in het Nederlands wat erg prettig was.

met partner, 2011
"Heel leuke cruise"
verburg
24-8-2011 naar oslo, bergen en flam geweest. geweldig en prachtig mooi land.
ook het schip was geweldig mooi. de bemanning en bediening in een woord voortreffelijk.

"Volgende keer weer met de hall"
wil.krol
8-9-2011 zeer goed onze derde cruises met de hall
volgend jaarjaar weer met de hall

1 2 3 4 5 6 volgende