(Cruise)schip Renaissance (Luxor-Aswan)***** in beoordelingen 8.3 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Renaissance (Luxor-Aswan)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Renaissance (Luxor-Aswan)***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3
vakantiefoto's
van (Cruise)schip Renaissance (Luxor-Aswan)***** vinden.
Minder tekst <<
Vraag en Antwoord (0)
Lettergrootte:
9 beoordelingen over Renaissance (Luxor-Aswan)*****
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL (9)
ALL
met een groep, Jan. 2012
Prachtige manier om het land te verkennen
Alex
3-2-2012
We kregen dit schip toegewezen omdat het schip dat we eigenlijk zouden hebben niet voldoende bezet was. Is ons gelukkig alles meegevallen! We hebben eind januari een 8-daagse cruise gehad langs alle bezienswaardigheden tussen Luxor en Aswan.
Het schip zelf is prachtig ingericht. Personeel bijzonder vriendelijk en correct. Kamers netjes ingericht en schoon.
Eten is niet bijzonder, maar smaakt prima en is min of meer nog best afwisselend ook. Het is uiteindelijk ook geen Nederland, maar Afrika en ze doen goed hun best het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken.
Prijzen van de drankjes zijn behoorlijk. Ik denk dat er met wat minder hoge prijzen automatisch meer gedronken zou worden... Maar dat is uiteindelijk volledig aan hun.
De handdoeken worden dagelijks meerdere keren verwisseld en altijd wordt er een mooi vormpje gemaakt van de handdoeken. Eventueel gebruik makend van artikelen op de kamer. Erg artistiek!
Zonnedek comfortabel met voldoende bedden.
Prima
ada
2-4-2010
Prima week gehad, personeel heel vriendelijk en behulpzaam, eten gevarieerd en lekker.
Hut goed en netjes.Bedden prima. Handdoeken lagen elke dag op een originele manier op bed, erg leuk.
Bij terugkomst van excursie kregen we vochtige doekjes om het stof van handen en gezicht te wassen en een bekertje citroenwater, prima om aan de temperatuur op de boot te wennen.
Een aanrader, wij hebben via touroperator de 15 daagse reis naar Egypte geboekt.
met een groep
Redelijk
Kees van Laar
6-12-2009
van 28 nov-5 dec 2009 nijlcruise gemaakt. Hutten zijn netjes ingericht maar erg gehorig naarmate je meer achter in het schip komt wordt dit heel erg, waardoor verblijf in de hut, zowel aan de kant als tijdens het varen, eigenlijk niet mogelijk was. Eten was goed, hoewel de keuze beperkt is. Personeel erg vriendelijk.
met een groep, Sept. 2009
Prima cruiseboot
Martijn
16-2-2010
Onze rondreis door Egypte begonnen we met een 4-daagse cruise op dit schip. De kamer was redelijk klein, maar dit verwachtten we al op de boot. Het was groot genoeg voor 2 personen. De badkamer was ook klein, maar schoon. Op het bovenste dek is een zonnedek met zwembadje en een bar. Ongeveer de helft van het dek is overdekt tegen de zon. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten aan bord is wel lekker, maar niet echt divers. Voor vegetariers is er weinig keuze (ook al is dit van te voren doorgegeven aan de reisorg.), ook hadden ze een vis-avond zonder alternatief voor degenen die dit niet lusten. (ze hebben wel nog ergens een kip opgedoken, maar dat duurde even voordat dat klaar was)
met oudere kinderen
Perfecte reis
Teresa
9-8-2009
Het is een prachtig schip met zeer mooie ruime kamers. Ook de badkamers zijn ruim en compleet ingericht. Het eten en drinken is heerlijk en in overvloed aanwezig. Wanneer je toch nog iets mist kun je dat nog vragen en wordt het aan je tafel bij geserveerd. Het personeel is ontzettend vriendelijk en spreekt zeker genoeg engels en vele andere talen. Wij hebben prachtige excursies gemaakt met een meereizende engelstalige gids. Die op een zeer prettige manier alles heeft laten zien en duidelijk heeft verteld. Ook onze kinderen van 17 12 en 10 jaar hebben een super vakantie gehad. Zeker een aanrader.
met partner, Aug. 2009
Geweldige reis gehad!
Daniëlle
Bekijk foto's
15-8-2009
De Renaissance is een mooie boot, met nette ruime kamers en een keurige badkamer. Het personeel is erg vriendelijk, ook de reisleiders zijn heel goed. Het eten was lekker en genoeg gevarrieerd. We hebben een top tijd op de Renaissance gehad.
Familie, Apr. 2008
andre
6-4-2008
Mooie boot. Spijtig waren er kakkerlakken aan boord. We hebben dit gemeld maar niemand deed wat. We waren met 10 en kregen onmiddellijk na het vertrek een stevige diarhee. Verder geweldige reis, vriendelijk en beleefd personeel. We hadden het best naar onze zin.
Familie
e.wighman
11-8-2007
Geweldige tijd gehad .Personeel heel erg behulpzaam,aardig .Prima gegeten en er was heel veel gevarieerd voedsel.Wij kwamen s'avonds in Luxor aan en er stond eten klaar in onze kamer.Zeer schone kamers.Iedereen had tijd voor een praatje.Het personeel kende ook iedereen.Wij hebben ons heel erg welkom gevoeld.Complimenten!!!!
Catherine
10-5-2005
Geweldig! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie lounge, prima buffet .'s avonds animatie. Luxe kamers, housekeeping perfekt (handdoeken worden 2-3 maal/dag gewisseld). Prima zonnedek en zwembad met genoeg ligstoelen, misschien iets te weinig schaduwplekken. We hebben begin mei 2005 op gezeten, via Sky Int. Tours geboekt.
Alle beoordelingen
Scandinavië
Spanje
Zwitserland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie