(Cruise)schip Pride of Hull in beoordelingen 7.8 | Zoover

_
(Cruise)schip Pride of Hull cruise

Beoordelingen (Cruise)schip Pride of Hull

cruise
(Cruise)schip Pride of Hull scoort een 7,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Pride of Hull? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Pride of Hull in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 113 vakantiefoto's van (Cruise)schip Pride of Hull vinden. Je kunt 1 video van (Cruise)schip Pride of Hull bekijken.

30 beoordelingen over Pride of Hull

met vrienden, Mei 2012
"Slapend de Noordzee over"
heppie
14-5-2012 Met Pride of Hull is leuk om de noordzee over te steken, en s'morgens vroeg aan te komen in Hull. wij reden via York richting Lake district.
Wat opviel als je met je motor komt dat je zelf de motor moet vastmaken heb je geen spanbanden bij je zijn er altijd nog touwen .
Er was geen tv in onze hut maar er is genoeg entertainment op dek 8 en 9 ook kun je gebruik maken van wifi.
Het ontbijt was goed beetje druk, leuke bars waar de hele avond en pianist zit te spelen.

"Heel erg leuk!"
Mirjam en Erik
5-8-2011 De Pride of Hull is een heel mooi en vooral erg groot schip. Helaas niet zo geschikt om door de ondiepe Noordzee te varen waardoor het schip nogal gaat trillen op snelheid wat wij overigens niet als erg hinderlijk hebben ervaren.
Erg irritant was dat je al om 6 uur lokale tijd wordt gewekt door luide medelingen via de luidsprekers in je hut. Deze irritante meldingen gaan 2 uur door totdat het schip ligt aangemeerd in de haven, ook komt het personeel zonder te kloppen je hut in om je je hut uit te jagen.
Het entertainment bestond voornamelijk uit heel veel herrie, blijkbaar gericht op het voornamelijk Engelse publiek.
De hutten waren uitstekend, compact en voorzien van douche en toilet. Het water was door het hoge cloorgehalte niet te drinken.

"Verzorgd en vermaakt!"
Willemsen
24-7-2011 Vandaag 24-7-2011 teruggekomen van een weekend weg naar York (1 volw. en 2 kinderen, 7 en 4), we hadden en hut met zeezicht, hut was netjes en bedden opgemaakt, geen tv op de kamer, het aantal kamers met tv is beperkt, jammer, maar door alle shows aan boord wwas een tv toch overbodig. De kinderhoek voor de kinderen was te klein voor zo'n grote boot, de ballenbak klein, daarnaast nog een ruimte waar de kids geschminckt worden en tv kunnen kijken. De dame die schminckte was niet zo secuur maar de kids vonden het figuren op hun gezicht geweldig. Ontbijt goed en avondmaaltijd goed, te adviseren om vroeg te eten want daarna is het te druk. YORK is een aanrader, je kunt er goed winkelen en het is er gezellig. De mensen in YORK zelf zijn erg vriendelijk, vrolijk en veel oog voor de kids. Wat opvalt is dat er veel openbare toiletten zijn, ook op het station. Voor de terugreis die 50 minuten duurt wel handig om even te gaan. We komen zeker een keer terug!!

"Leuk uitstapje naar Hull"
Aurora
21-7-2011 De Pride of Hull is een comfortabel schip dat er netjes uit ziet. Persoonlijk vond ik de bedden niet erg comfortabel, maar het kon er mee door. Kajuit is verder schoon. Personeel is vriendelijk, prijzen aan boord liggen hoog. Een minpuntje vind ik dat er geen vegetarische maaltijden worden geserveerd. Het enigste dat ze hadden was 'macaroni cheese' en dit is niet aan te raden.
Het entertainment was niet erg bijzonder. ( okee.. het was beroerd..)
Hull vonden wij erg gezellig. De busrit van de terminal naar het centrum duurt slechts 15 minuten MAAR... wij zaten 45 minuten in de bus te wachten tot de passagiers van de 'Pride of Brugge' ook gearriveerd waren. Een lange zinloze zit. De bus gaat ook best vroeg alweer terug naar de terminal. Mijn advies: neem een taxi, dat gaat sneller en is waarschijnlijk nog goedkoper ook!

met een groep, Dec. 2010
"Middelmatig comfort"
J.L.
28-12-2010 Als je de ferryschepen van Skandinavië gewend bent (bij voorbeeld Zweden-Finland), dan zal je de schepen van P&O als middelmatig kwalificeren.
De algemene ruimten waren keurig ingericht en goed onderhouden. De hutten pover ingericht en de slaapplaatsen voorzien van dunne matrassen die geen enkel comfort boden.
Het ontbijt was prima, het diner kon er mee door. De organisatie een boord en in de haven was chaotisch. De boot was vol en voor het diner en ontbijt stond je in de rij. Bij het ontschepen in Engeland duurde het een bijna uur voor het schip leeg was. Wat een verschil met de Finse collega's die dit in een kwartier flikken en een buffet tot in de puntjes kunnen organiseren.
Daar moeten de P en O-ers maar eens in de leer.
Veel waardering kan worden geven aan het minicruise arrangement naar York. De prijs/kwaliteitsverhouding daarvan is heel goed. Bereid je wel voor op een chaotisch vertrek van de bus uit York. De regelaar daar wordt nogal nerveus.
Het is een prima kort uitje.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Prima manier om de Noordzee over te steken"
Remko
25-10-2010 Mooi, groot en net schip. Heel vriendelijk personeel.
De hutten zijn uiteraard niet al te groot, maar k heb ze zeker krapper gezien. Het eten hebben wij alleen geprobeerd in de brasserie (ontbijt) wat duurder, maar was prima kwaliteit. Omdat er veel tijd is vanaf de opening van de incheck tot de afvaart gaat het boarden heel relaxed en sta je zo op het schip.
Uiteraard afhankelijk van je uiteindelijke bestemming in het VK is deze verbinding het overwegen meer dan waard.

met een groep, Okt. 2010
"Mini cruise naar York."
lies
24-10-2010 Van Rotterdam naar Hull een mini cuise gedaan.
Aan boord zag het er allemaal netjes uit, wel zeer kleine 2 persoons hutten.
Diner buffet was goed en ontbijt ook.
Zeer vroeg wakker gemaakt door de intercom aan boord.Wij waren met een groep van 10 personen en is voldoende ruimte allemaal ergens te kunnen zitten.
York is een prachtig stadje om nogmaals te bezoeken.

met vrienden, 2010
"Fantastisch"
Dennis Krebs
30-3-2010 Dit is echt een geweldige boot, vroeger vaarde ik altijd met de Stena Line hss, naar harwich, maar deze boot is toch wel een stukje anders en beter!
echt aan te raden!!

met partner, Feb. 2010
"Leuk"
Arienne
19-7-2010 Al eens eerder van IJmuiden naar Newcastle geweest, dit was wel een stuk beter als DFDS vonden wij. Eten kon a la carte en in buffetvorm. Het dinerbuffet vonden we wat tegen vallen maar het ontbijtbuffet was daar en tegen super! Veel keus en lekker. We hadden een binnenhut wat erg klein was, maar de bedden lagen goed en voor de rest was het netjes verzorgd. In Hull zelf vonden wij het wat tegen vallen, om te shoppen is het een prima stad maar als je iets anders wil doen ben je zo klaar. Er zijn wel wat dingen te bezichtigen maar het is geen indrukwekkende stad vonden wij. Verder was het wel leuk geweest, lekker even weg!

met vrienden, Jan. 2010
"Bezoek Everton in Liverpool"
Arnold
11-11-2010 Januari 2010 met 5 personen incl auto overtocht gemaakt naar Hull en vandaar met de auto naar Liverpool (2 uur) alwaar we de voetbalwedstrijd Everton-Manchester City bezocht hebben. UIteraard op stap geweest in de bruisende stad en van te voren hotel (Ibis) geboekt. Zondag wat sightseeing en shoppen (alle winkels zijn open) en daarna terug naar Hull waar we maandagmorgen weer in de haven van Rotterdam aankwamen. Prachtig weekend en op de cruiseferry alles perfect geregeld, goed buffet, goed entertainment en een lekker pilsje gedronken. De trip voor januari 2011 is weer bijna geboekt.