Hotel Quality Inn Praça da Batalha*** in Porto Portugal beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Quality Inn Praça da Batalha***

2 juni 2012

Hotel Quality Inn Praça da Batalha*** Porto

Beoordelingen Hotel Quality Inn Praça da Batalha***

Praca Da Batalha, 127-130, 4000-102, Porto
Hotel Quality Inn Praça da Batalha scoort een 8,0 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Quality Inn Praça da Batalha***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Quality Inn Praça da Batalha*** in Porto, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Hotel Quality Inn Praça da Batalha*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Porto. Vergelijk Hotel Quality Inn Praça da Batalha*** met andere accommodaties in Porto.

31 beoordelingen over Quality Inn Praça da Batalha***

"Helemaal top!"
Sjaak en Les
15-7-2011 Centraal gelegen en alles op loopafstand. Ook openbaar vervoer, restaurants, winkels etc. binnen handbereik.
Schone frisse kamers en heerlijk ontbijt. De service was prima. Na een dag bezichtigen is het heerlijk toeven in dit hotel.
Een fantastisch hotel om een week te verblijven. Doen!!!!!

met partner, Mei 2011
"Dit hotel doet zijn naam geen eer aan."
Trudy
2-6-2011 Het hotel is op een prachtige locatie, dicht bij het centrum, winkels en restaurants aan de Douro. Je kan dit allemaal lopend doen. Mits je goede schoenen bij je hebt. Maar daar houdt het dan ook wel mee op. De kamers waren niet schoon en zeer klein wij hadden kamer 211. Deze had een uitzicht waar je niet echt vrolijk van werd. De badkamer is echt te klein en bij ons was die niet schoon, de vlekken zaten nog aan het douchescherm. Parkeren kan je heel dicht bij het hotel in 2 parkeergarages dus dat is prima geregeld. Het ontbijtbuffet was goed, maar dat je nog moet betalen voor internet vind ik geen service die bij een hotel hoort.

met partner, Mrt. 2011
"Aan te bevelen: uitstekende ligging"
Patricia
18-3-2011 5 nachten goed geslapen, al is het bed vrij hard. Geluidsdichte, ruime kamer, maar de douche is te klein en aan vervanging toe. Ook de 2 liften zijn voor 6 etages veel te klein.

met partner, Mrt. 2011
"Ideaal"
Gioom
8-3-2011 4,5,6 en 7 MAART 2011.

Groot hotel maar verzorgd hotel. Ruime kamer waar ook niets op aan te merken viel.. Wij zaten op zesde verdiep, achterste kamer. Beneden heb je de bar van het hotel waar je tot de late uurtjes iets kan drinken, gezellige bar! Het ontbijt 's ochtends is deftig, je komt niets te kort, wel raad ik aan om tegen 8uur te gaan ontbijten omdat het rond 9uur al wel wat drukker begint te worden en dan hebben de mensen van het hotel hun handen flink vol met het afruimen van alle tafeltjes.. Qua omgeving viel dit ook erg goed mee, alles is op wandelafstand.. Je zit vlak aan de winkelstraat, en via Metro/Oude tram of bus geraak je echt wel overal.. Wij vonden het metrosysteem erg handig!

Wij hadden een fijne tijd! Porto is echt een aanrader!

met partner, Dec. 2010
"Basic hotel, vooral centrale ligging is pluspunt"
JJ
29-12-2010 Plus: centrale ligging, charmant centrum dat op grote schaal gerenoveerd wordt, vriendelijk hotelpersoneel (ook bij nachtelijke aankomst), goed ontbijt, schat aan winkeltjes voor elk wat wils (van topzaken tot Chinese buurtwinkels), veel stadsbussen (1,50 euro per enkele reis)

Min: zeer gehorig, inrichting oogt wat gedateerd, geen parkeerplaats dichtbij, airco amper in te stellen en ruikt naar sigarettenrook, televisie met beperkt aantal kanalen en beperkt volume

Tips: geen appartement op etage 6 accepteren (vanwege airco's op dak), weinig goede restaurants of supermarkten in de buurt, musea stellen teleur, goed schoeisel meenemen, bezoek de Atlantische oceaan), insider-tip: eet bij de mensa's van de plaatselijke faculteiten van de universiteit van Porto (serveren een prima warme maaltijd voor 2 [!] euro per persoon)

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Aanrader!!!!"
Taco, judith en Sid...
1-11-2010 Net terug van 5 dagen Porto met 2 kinderen (6 jaar en 20 maanden), geweldig hotel. Dit hotel is kindvriendelijk.
Ruime kamer, de kinderen sliepen in een afgeschermd gedeelte van de kamer (slaapbank) en de jongste in een babybed. De kinderen kregen zelfs een welkomscadeau. (pluche hippo)
Wij sliepen op kamer 313 aan de voorkant, we hebben geen last gehad van het geluid van het plein. ontbijt was goed voldoende variatie en wordt inderdaad goed bijgevuld. Personeel is erg vriendelijk en de service is goed. Iedere dag werd de kamer schoongemaakt en de handdoeken verwisseld. veel op loopafstand te doen.
Leuke stad!!!!!
Eten kan je op de vierde verdieping van de shopping center doen (Via Catarina) in de winkelstraat links van het hotel. je hebt daar de pizza hut, mac donalds een italiaan, broodjes zaken maar ook salade bar.

met een groep, 2010
"Degelijk hotel"
H & S
20-9-2010 plus: ligging centraal / goede kamers ( achterkant vragen )/ prijs-kwaliteit / kofferberging

min: te kleine ontbijtruimte bij vol huis / benauwd / lawaai airco

Porto: mooie stad voor 3dagen / restaurants vallen allemaal tegen, ook de zgn betere/duurdere, neem een taxi: snel en goedkoop. Portugese wijnen zijn absoluut aan te raden.

met vrienden, Sept. 2010
"Gewoon goed!"
Familie
8-9-2010 Een uitstekend hotel voor een (kort) bezoek aan Porto.
Midden in het centrum, op loopafstand van openbaar vervoer, winkels en uitgaan.

Kamers worden elke dag prima schoon gemaakt, schone handdoeken!
Wij lagen met 3 volwassenen op 1 kamer en hadden voldoende ruimte.

Het hotel heeft niet veel faciliteiten, maar wat verwacht je voor zo'n lage prijs.

Nogmaals, gewoon goed!

met partner, Juni 2010
"Goede centrale ligging"
Daniella
3-7-2010 Het hotel heeft een goede centrale ligging, maar is door het eenrichtingsverkeer in Porto (en het ontbreken van goede borden) lastig te vinden. Het hotel zit op de rand van het oude en het nieuwe centrum. Ideaal dus. Op het plein voor het hotel stoppen bussen en trams.
Het hotel is modern en goed onderhouden. Kamers en badkamers zijn ruim en schoon. Bedden zijn breed, met goede matrassen. De kamers aan de voorzijde van het hotel zijn wel wat gehorig, met geluid van verkeer.
Het ontbijtbuffet is uitgebreid en wordt goed bijgevuld.
Het hotel beschikt over eigen parkeergelegenheid, maar dat is wel een bijzondere vorm. Op de hoek van het plein ligt een autogarage. Daaronder is een parkeergarage, waar bezoekers van het hotel voor 6 euro per nacht kunnen parkeren. Bijzonder is wel dat je auto én sleutel achterlaat bij de eigenaar van de garage.

met vrienden, Apr. 2010
"Goed hotel, aanrader!"
Rian
18-4-2010 Het hotel is goed bevallen. Ruime kamers, schoon, geen geluid vanuit de omgeving binnen hoorbaar, vriendelijk personeel.
We hebben ons in de omgeving absoluut niet onveilig gevoeld. We gingen 's avonds voor 5 euro van de Riberia naar het hotel. De winkelstraat ligt om de hoek, centrale ligging.