Bungalow Quinta das Eiras in Santo da Serra - San Antonio da Serra Portugal beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Quinta das Eiras

6,6
5,1
6,5

2 juni 2012

De paalwoningen

Beoordelingen Bungalow Quinta das Eiras

Caminho Das Eiras Santo Da Serra, 9100-266, Santo da Serra - San Antonio da Serra
Bungalow Quinta das Eiras scoort een 7,8 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Quinta das Eiras? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Quinta das Eiras in Santo da Serra - San Antonio da Serra, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Bungalow Quinta das Eiras vinden. Je kunt 1 video van Bungalow Quinta das Eiras bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Madeira. Vergelijk Bungalow Quinta das Eiras met andere accommodaties in Santo da Serra - San Antonio da Serra.

20 beoordelingen over Quinta das Eiras

6,6
5,1
6,5
met partner, Okt. 2009
"Zeker in herfst of winter nooit meer"
Dirk Middelkoop
14-11-2009 Quintadaseiras ligt in hoog in de heuvels. Van de 10 dagen (1 tot 11 november) regende het 's avonds en 's ochtends er negen. Dwz dat je iedere dag weg moet. De mooie omgeving van het huisje is dus niet te benutten. Gelukkig is het aan de kust dan meestal droog en tamelijk zonnig. Alles is bijna uitgebloeid, dus veel minder mooi dan voorjaar of zomer. De bergen zijn bewolkt, mistig of regenachtig. De kust levada's goed te belopen. Huisje knus met minimale verlichting en eenvoudige inrichting, tv 1 kanaal met sneeuw; dvd speler; keuken minimaal ingericht.

met partner, Sept. 2009
"We vonden het helemaal geweldig"
Kim
28-9-2009 Een geweldig appartement, heerlijk romantisch en we willen zeker terug. Je moet alleen echt eigen vervoer hebben hier want in het "hotel" blijven heeft geen nut want er is niks te doen. Maar gewoon een goede kaart kopen en erop uit gaan.
Personeel (als je ze zag) was erg vriendelijk. Huisjes was erg netjes schoon en het was wel erg leuk om in de ochtend je deur open te gooien en over het terrein te kijken.
Wij hebben genoten.
1 nadeel is dat t zwmbad niet verwarmd is en zoveel zonuren heeft ie niet dus wordt ie niet warm

"Zeer speciale hutjes!"
Remco en Rosalie
13-4-2009 Leuke, kleine, romantische blokhutjes waar je helemaal tot rust komt! Heerlijk rustig gelegen. Aankomst was een beetje vreemd, geen receptie o.i.d. De schoonmaakster gezocht en zij wees ons ons hutje. Kleine maar fijne en fraaie kamer met alles wat je nodig hebt. Eigen keukentje met voldoende keukengereedschap voorradig. Kleine maar goed functionerende douche. TV met DVD-speler in onze kamer, hebben we overigens niet gebruikt. TV-zenders niet te ontvangen. Huisjes werden zeer goed opgeruimd door de schoonmaakster. Zwembad was aanwezig maar in oktober te koud om te zwemmen. De ligging is, mits met huurauto, goed tot zeer goed. Warm water (en dus ook kachel) was bij ons uitgevallen, maar dat was na een dag weer verholpen. Al met al een fantastische vakantie beleefd op een fantastische lokatie op een fantastisch mooi eiland!

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Quinta das Eiras bij:

met partner, Sept. 2008
"Heerlijk als je tot rust wil komen!!!"
Karin en Rick
5-10-2008 Wij zijn de eerste 2 weken van september geweest.
De paalwoningen liggen in een dal, waardoor het vaak een beetje mistig en fris kan zijn, de woningen zijn klein maar knus en hebben alles wat je nodig hebt.Fatima (de schoonmaakster) is geweldig, elke dag een schoon huisje,om de dag schone handdoeken en 2x in de week een schoon bed. Er is een klein zwembad en een heerlijke jacuzzi die lekker beschut in de tuin staat (heerlijk als je een hele dag gewandeld hebt). Als je van wandelen houdt is dit eiland prachtig, een huur auto is wel een must, de mensen zijn aardig en spreken goed Engels. De restaurantjes in de nabije dorpjes vielen ons een beetje tegen, maar op de Manege(tegenover de golfbaan, 10 minuten rijden)kan je heerlijk eten, wel even van te voren vragen of de kok aanwezig is!!Via touroperator is alles prima geregeld,(ook de huur auto) houdt er wel rekening mee, dat de vliegreis via Lissabon gaat.

met partner, Aug. 2008
"Lekker knus"
Angela en Vincent
2-9-2008 Wij zijn op huwelijksreis geweest.We vonden het lekker knus.Daar houden wij van.
Heerlijk rustig gelegen in een mooie omgeving.
Je ben zo binnen 10 min aan de kust.Heerlijk.
Je kunt genoeg bekijken van het eiland,als je een huurouto hebt.
Het is een prachtig eiland.
De schoonmaak van ons 2 kamer huisje was heel goed allas werd door fatima netjes opgeruimd en schone handdoeken werden ook verzorgd.

We hebben een hele fijne vakantie gehad.

met partner, Juli 2008
"Heerlijk verstopt"
J. de Jong
23-7-2008 Dit parkje met 8 paalwoningen is heerlijk verstopt in het dal. Niet gemakkelijk te vinden. Rustig (behalve de blaffende honden in de buurt). Heerlijk koele plek op het eiland. Vaak bewolkt op die plek, maar na 10 minuten in auto in warme zon. Vliegveld en Funchal goed bereikbaar. Kleine winkeltjes in centrum. Wij hadden 3 kamer app. in park. (Geen paalwoning). Inrichting erg sober en klein. Douche mini. Het meest vreemde was dat er geen receptie is. Niemand weet hoe iets geregeld is. Alleen schoonmaakster Fatima deelt sleutels uit en wijst alles aan met 5 woorden engels. Wij kregen regelmatig vragen van nieuwe bezoekers omdat ze dachten dat wij de receptie waren. De vraag "Can we lent a book?" hebben we een paar keer gehoord. Verder was het een klein paradijsje!!

met partner, Juni 2008
"Foute keuze"
M Lares
25-6-2008 wij hebben 12 dagen auto gereden, er is werkelijk niets te beleven,als je van rust en wandelen houdt en geen hoogtevrees hebt ,een prachtig eiland

met partner, Feb. 2008
merlijn
27-2-2008 We hebben een schitterende vakantie gehad in deze paalwoning. De woning is simpel, maar erg gezellig en ligt in een mooi aangelegde tuin. Fijn als je van natuur en rust houdt en ideaal voor een auto/wandelvakantie. Het huisje werd elke dag (behalve op zondag) schoongemaakt en zelfs de afwas en kleding werd gewassen! Het plaatsje is erg karakteristiek, zit tussen de locale bevolking, maar ze zijn erg ingesteld op toeristen en erg aardig. We hebben met de auto in 1 week eigenlijk alleen het westen van Maidera bezocht en dan is Santo da Serra een ideaal vertrekpunt ook meteen vanaf de woning zijn er wandelmogelijkheden.

met partner, Sept. 2007
Arjan
26-9-2007 Mooie lokatie maar het weer was er veel minder mooi dan aan de kust. We hadden een tweekamer bungalow en die was niet zo praktisch want de keuken was in de slaapkamer boven en de woonkamer had geen koelkast/water/etc. Van beneden naar boven moest je via buitenom lopen wat niet handig is als het regent.

Tilly
14-8-2007 Het vrijstaand huisje is qua inrichting eenvoudig maar wel schoon. Je went snel aan de eenvoudigheid. Ruimte beneden is een beetje onpraktisch ingericht. De douche is zeer klein. Zeer grote veranda en een hele grote tuin tot je (prive) beschikking. TV doet het niet. Een nadeel is, dat vroeg in de avond de bewolking zeer snel komt binnenwaaien. Hierdoor is het direct kil en koud en kun je niet meer buitenzitten en heb je de kachel zeer zeker nodig.(Trui!!!) Pas 's ochtends rond 10.00 uur trekt het weer weg. 2 Eetgelegenheden in Santo de Serra. Ideale omgeving voor het wandelen. Wil je echter veel gebruik maken van de bus en lang van de zon genieten, dan is Funchal beter. Dit is nl. het verzamelpunt voor alle bussen. Maar al met al een zeer ruim opgezet park(je) waar het goed toeven is en waar je heerlijk tot rust komt. Alles is aanwezig, verwacht echter geen overbodige luxe.