Hotel Vila Gale Santa Cruz**** in Santa Cruz Portugal beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Vila Gale Santa Cruz****

Hotel Vila Gale Santa Cruz**** Santa Cruz

Beoordelingen Hotel Vila Gale Santa Cruz****

Rua Sao Fernando, 09600, Santa Cruz
Hotel Vila Gale Santa Cruz scoort een 9,0 uit 10, op basis van 99 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vila Gale Santa Cruz****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vila Gale Santa Cruz**** in Santa Cruz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 133 vakantiefoto's van Hotel Vila Gale Santa Cruz**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Vila Gale Santa Cruz**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Madeira. Vergelijk Hotel Vila Gale Santa Cruz**** met andere accommodaties in Santa Cruz.

91 beoordelingen over Vila Gale Santa Cruz****

"Luxe hotel op goede plek. Geen hinder luchthaven"
Tineke
18-9-2011 Dit hotel ligt op een rustige plaats. De luchthaven geeft geen hinder. (Zij)zeezicht wel een absolute aanrader anders zit je tegen de weg aan te kijken, toeslag zeker waard. Kamers luxe, ons balkon wel wat klein maar kan je toch prima zitten met een wijntje oid. Uitzicht op zee mooi. Boulevard hheft leuk tentje voor koffie, borrel of hapje (erg goedkoop ook). Hotel is luxe, ontbijt prima. Lunch en diner na 1x al gezien. Druk, lawaai, staat uren klaar, niet geweldig. In dorp SUPER gegeten bij Italiaan boven supermarkt. Ziet er niet aantrekkelijk uit (even de trap op), maar heeft het lekkerste eten van het hele dorp. Vers en afwisselend. Ook de bediening is zeer vriendelijk en netjes. Tegen onze princippes in paar maal gegeten en iedere keer weer zeer goed voor leuke prijs. Deze zaak verdiend echt reclame!! Geniet van dit leuke hotel, reserveer geen zonnestoelen (vreselijke gewoonte..) en ga lekker op stap dit mooie eiland op. ~s Avonds op balkon nagenieten! Veel plezier

"Goed bevallen!"
Raymaekers
31-8-2011 Wij zijn een jong koppel dat eind augustus in het hotel verbleef. Het was zeker de moeite waard maar na een week hadden we het er wel gezien, er is niet veel te zien in de omgeving. We hebben wel een keer de gratis shuttleservice naar Funchal genomen en dit was in orde, zeer stipt. Het eten was de ene dag al wat beter dan de andere maar honger hebben zal je zeker niet. Pluspunt is rustige sfeer!

"Ik wil terug! Nu! En snel!"
Belgisch gezin
27-7-2011 Prima hotel. Ietwat ouder en gedisciplineerd publiek. Afwisselend en lekker eten. Schuimwijn aan het ontbijt. Lunchpakket als je een dag op stap ging. Ruime keuze aan ijsjes en broodjes voor tussendoor. Gratis kluis en koelkast. Ruime kasten met veel kapstokken. Gratis shuttlebus naar Funchal (tijdig reserveren) meerdere malen per dag, anders snelbus op 200m aan 2€30 pp. Gratis WIFI hotspot op 100m van het hotel (op het kerkplein). Supermarkt op 200m. Niet om 7u handdoeken gaan leggen, om 9u was er nog plaats zat, en dat in juli! Geen opdringerige animatie maar totale rust, geen luide commerciële muziek, overal in het hotel en aan het zwembad zachte loungemuziek. Van de landende vliegtuigen had je geen last. Zwembadwater kon wat warmer, maar dat ben je snel gewoon. Handdoekenservice gratis. Tip: lange broek niet vereist in het restaurant, neem een kamer met (zijdelings) zeezicht.

"Een zeer goed hotel"
vandecasteele johan
26-7-2011 een zeer goed hotel, het eten was ok en de service ook prima ligging om prachtige uitstappen te doen over het zeer prachtig eiland

"Comfortabele luxe"
Matthijs en Machiel
9-8-2011 Wat een super relaxed & schoon hotel, mooie ligging & dichtbij het vliegveld. Het is een goede uitvalsbasis om het eiland verder te verkennen. Wij zijn een paar dagen naar Funchal geweest. Verder hebben we de excursie'Porto Moniz'gedaan die aangeboden werd. Deze is zeker de moeite waard. Je ziet in vogelvlucht de bezienswaardigheden aan de ene kant van het eiland. Het eten is goedkoop, maar echt niet overal lekker. Goede & lekkere ervaringen in Santa Cruz zijn Bilheteira (daarnaast zit Bom Jesus, iedereen die wij hebben gesproken, inclusief onszelf raden dit echt AF) en de pizzeria boven de Sa (supermarkt) ook goed en lekker; je zit daar wel minder gezellig. Tip om mee te nemen: flessenopener en een mes/bord. Mocht je eens niet uit eten willen, kan je toch zelf je brood smeren met een wijntje erbij. Het hotel heeft als service een eigen bus die een paar keer per dag rechtstreeks naar Funchal gaat (gratis), tip: op tijd te reserveren, zeker de terugreis zit zo vol. Wij willen zeker teru

"Geweldig hotel, wat een luxe qua vakantie"
leuke dertigers
9-8-2011 Heerlijk rustig hotel dichtbij de zee. Een tip om ook mee te nemen zijn dvd's. Mocht je even op je kamer willen blijven, is dit een lekkere ontspanning. Zender is aan te vragen bij de receptie. Het ontbijt is elke dag in een buffet vorm, hierin kan je zelf variatie aanbrengen in hetgeen je eet. Ik vond het lekker & er was genoeg & werd steeds keurig aangevuld. Ik heb elke dag in ieder geval genoten van bubbels bij het ontbijt. Qua kamer zou ik zelf half zee-half land aanraden. Er zitten nl. ook minder mooie uitzichten & zeg zou zelf, de zee zien is toch wel erg lekker.
Elke dag hadden we schone handdoeken & werd het schoongemaakt. Vanuit Santa Cruz kan je vele kanten op. Wij hebben een leuke wandeling gemaakt. Achter de spottersplek bij het vliegveld zit een garage (met terras). Daar zijn we de weg omhoog gegaan & hebben op ons gevoel gelopen, in eerste instantie erg stijl omhoog. Dit resulteerde in een wandeling van meer dan 3 uur en hebben de mooiste uitzichten gezien. Mooi eiland!!

"Goed hotel"
Jos
24-7-2011 Top hotel, bijzonder mooi gelegen, mooie kamers met lcd tv, dvd speler en koelkast. Hotel ligt gunstig t.o.v. voorzieningen in santa cruz. Ligt op 3 minuten van vliegveld, ideale uitvalsbasis om madeira per auto te verkennen.

"Luxe en trendy hotel!"
Youri en Esther
30-7-2011 Wij verbleven 15 dagen in Hotel Vila Gale Santa Cruz, wat een mooi hotel!
Het hotel is zeer schoon en netjes. Wij hadden een kamer op de landzijde, en keken tegen de heuvels aan. Kamer was prima, maar de bedden waren ongelofelijk hard. Dit hebben we aangegeven bij het hotel, en we kregen 4 extra dekens die ook gelijk onder het hoeslaken werden neergelegd. Maar ondanks dat was het bed nog steeds bizar hard. Het ontbijt was niet heel uitgebreid en elke dag hetzelfde, dan zijn 15 dagen wel lang. We waren ontzettend blij dat we niet all in hadden genomen!! Boven de supermarkt in Santa Cruz zit restaurant Sapori di Napoli, dat is een echte aanrader voor als je van goed eten houdt! Wij hebben daar 10 avonden gegeten en het was elke avond weer een feest om daar te eten. Je wordt echt in de watten gelegd en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Een aanrader dus! Het eten is het hotel is een stuk minder en bovendien veel duurder dan ergens in het plaatsje zelf.

met partner, Mei 2011
"EEN KEER MAAR GEEN TWEE KEER"
J_WALTENIER
2-6-2011 Is een zeer mooie hotel en de ligging is zeer aantrekkelijk(ligt aan de zee).Het ontbijt is lekker.Maar middagmaal en avondmaal is ZEER POVER.Altijd het zelfde voorgerecht.En dan is er nog die ALL IN.Het geeft de naam ALL IN MAAR DAT IS DAN OOK ALLES.Voor de prijs dat we betaald hebben voellen we ons bedot.

met partner, Jan. 2011
"Prima hotel in rustig plaatsje"
jacco
12-2-2011 trendy hotel met trendy prijzen (plastic bekertje cola met 80 % ijsklonten € 3)
het hotel is zeer schoon en maakte op ons een vrij stijve indruk. we hadden geregeld matig weer,dan is het wel lekker dat er een binnenzwembad aanwezig is.in santa cruz zelf kun je voor weinig geld redelijk eten maar de eetgelegenheden zijn niet echt sfeervol(soort snackbar) zelf hebben wij het lekkerst gegeten bij de pizzeria boven het winkelcentrum(ook een goed stukkie vlees). als je voor je rust hier naar toe gaat dan zit je op de juiste plek.