Aparthotel Jardim Atlantico**** in Prazeres Portugal beoordelingen 8.8 | Zoover

2 juni 2012

Aparthotel Jardim Atlantico**** Prazeres

Beoordelingen Aparthotel Jardim Atlantico****

Cam. Lombo da Rocha 1, 9370-612, Prazeres
Aparthotel Jardim Atlantico scoort een 8,8 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Jardim Atlantico****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Jardim Atlantico**** in Prazeres, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 94 vakantiefoto's van Aparthotel Jardim Atlantico**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Jardim Atlantico**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Madeira. Vergelijk Aparthotel Jardim Atlantico**** met andere accommodaties in Prazeres.

23 beoordelingen over Jardim Atlantico****

5,7
met een groep, Juli 2011
"Mooie locatie, vriendelijk personeel, eten minder"
H.Fluit
10-8-2011 mooie grote kamers met mooi uitzicht vriendelijk en behulpzaam personeel.
een huurauto is wel nodig.
het enige nadeel is het eten.
ontbijt is altijd hetzelfde(ham,kaas en ei(gekookt of roerei) en heel veel tomaat)
bij het avond eten ligt er niet genoeg voor het aantal mensen die er zijn.
waardoor je vaak moet wachten tot het bijgevuld wordt en dan vaak ook nog met wat anders, aardappels(gekookt of gebakken) worden vervangen door patat. de keuze in warme gerechten is zeer beperkt, groente zijn altijd hetzelfde(bloemkool,wortel en broccoli) 1 soort vlees en vis en 1 vegetarisch gerecht. koude gerechten(salades)liggen er genoeg,maar een koude kippepoot of koude gebakken vis is niet echt lekker.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Eens maar nooit meer"
Romay
3-8-2011 Als je van rust houdt veel wilt wandelen zou ik dit hotel aanbevelen.
Wij zijn luxe gewend dus dit is heel erg standaard.
Het eten is niet erg afwisselend, bij het buffet is veel ellebogenwerk & als je vegetarisch bent zou ik dit hotel aanbevelen. Het is eten is echt smaakloos.
Als je in een appartement zit hou er rekening mee dat je veel trappen op en af moet lopen evenals naar het zwembad of tennisbaan. Drankjes bij de bar zijn niet heel erg goedkoop. Personeel is wel erg vriendelijk! Na eens goed rondgekeken te hebben zijn er vooral mensen boven de 50+ die hierheen gaan. Een auto is echt aan te raden het ligt erg afgelegen.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Fantastische plek"
Bas Nelemans
6-1-2011 2 weken augustus 2010. Prima accomodatie in een rustige, niet zo bebouwde vallei (hele zuidkust is toch vrij vol bebouwd) met een prachtig uitzicht. Prima uitvalsbasis voor wandelingen, huurauto echter noodzakelijk. Met auto ben je in 25 min in Rabacal waar je verschillende wandelingen kunt maken. Vergeet niet de plaatsjes Paul do Mar en Jardim do Mar (beneden gelegen aan de kust onder het hotel) aan te doen, wat een sfeer daar! Mooi om bijv. even na het eten aan te doen s'avonds. Funchal in 45 min. dat is het enige nadeel, want de accomodatie ligt vrij westelijk zodat het vrij lang duurt om richting Santana en omgeving te komen (daar is namelijk prachtig regenwoud bij bijvoorbeeld Quimedas). Stranden zijn er vrijwel niet, maar er is een aangename (kunstmatig aangelegd) te vinden in Calheta (10 min rijden). Halfpension is erg fijn, elke dag andere gerechten. Elk app. zeezicht, vergeet niet dat het complex 600 meter boven zeeniveau ligt en het dus een paar graden koeler is dan zeeniveau

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Jardim Atlantico**** b...

"Zeer gastvrij"
maaike van wijgerde...
4-7-2010 rustig gelegen, goed onderhouden, zeer gastvrij hotel, gastvrijheid blijkt uit het vlgd.: nadat de receptioniste ons met iets had geholpen en wij haar bedankten meldde ze in haar zo schattig klinkend engels dat"het haar werk was de gasten gelukkig te maken" ,toen een onzer voor een akkefietje een dokter nodig had ging de direktrice persoonlijk mee om het consult te vertalen!! vroeg daarna dglks. naar de toestand van de "patient" waar tref je deze menselijke benadering van hotel gasten nog aan?? voor tripjes over het eiland is het handig een auto te hebben hoewel met taxi chauffeurs ook goed te onderhandelen valt!! en je dan vrijwel even duur uit bent als met huurauto

met partner, Mei 2010
"Fantastisch uitgangspunt ."
jan
19-6-2010 wandelroutes kunt u in het hotel uit zoeken. U krijgt goed advies. Eco-hotel.
U moet goed ter been zijn, anders bent u aangewezen op busjes of taxi !
Kinderen moeten zelf goed kunnen lopen!

met partner, Mei 2010
"Fantastische plek op een klif van 500 meter"
herman en josé
9-6-2010 Fantastisch hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime kamers met alle facaliteiten. Omdat de zon zo hoog staat enkel in de late namiddag zon op het balkon. Ligging, terras en zwemabd compenseren dit zeker. Het ontbijt en het buffet waren zeer uitgebreid en voor iederen genoeg. Elke dag iets anders. Wel een auto nodig om het eiland verder te verkennen zoals wandelingen. Ook vanuit hotel diverse levada wandelingen te maken.

met partner, Sept. 2009
"Om nooit meer naar huis te gaan"
Ilonka Heideveld
30-9-2009 helemaal geweldig: de kamer, de bedden, het uitzicht, het eten, de wandelmogelijkheden, het personeel. Toen we op onze vertrekdag 's morgens voor het ontbijt al richting vliegveld moesten was er zelf al koffie/thee en koek voor ons klaar gezet! Beslist een aanrader.

met partner, Sept. 2009
"Goed hotel"
Theo
30-9-2009 Hotel is mooi gelegen op een hoge klif waardoor je fantastisch uitzicht hebt.
We kregen een kamer in het hoofdgebouw maar daar hoorde je wel erg de generator in de keuken, bij de receptie een andere kamer gevraagd en dat was geen probleem, we konden uit twee andere kamers kiezen.
Het hotel is wel wat ouder maar wordt goed onderhouden. Het zwembad is erg koud maar de moderne bedjes met kussens en parasols maken veel goed. De zwembadbar is niet continue bemand dus soms moet je even wachten.
Het terras is 's avonds fel verlicht en niet gezellig, de bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. De drankjes zijn niet echt duur.
Het eten is van goede kwaliteit maar alles heeft één temperatuur "lauw", zowel het warme eten als de salades en dat is jammer. Het ontbijt is niet echt gevarieerd maar heeft wel goede koffie en verse jus 'd orange. De bediening is weer perfect.
In de directe omgeving is niet veel te doen maar er zijn wel veel wandelroutes. Huur een auto voor de omgeving, erg mooi.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Prachtige ligging, uitstekende appartementen"
liesje
18-8-2009 super uitzicht. hele mooie en ruime kamers met een onbetaal uitzicht over de oceaan. zowel ontbijtbuffet als diner was uitstekend, afwisselend en vers.
ook lekkere vegetarische gerechten.
veel duitse gasten en daardoor o.a. voor de kinderen niet veel aansluiting.
toch willen we allemaal terug.
we hebben twee weken de beschikking gehad over een huurauto en dit is zeker aan te raden als je wat meer van het eiland wil zien.

alleenreizend, Aug. 2009
"Wat een verademing! Mentaal en fysiek :)"
Maaike333
6-8-2009 Ik was op zoek naar rust, een mooi uitzicht, lekker en gezond eten, wandelen en fysieke inspanning, ontspanning, beauty-behandelingen (massages, pakkingen, scrubs, etc), een plek om alleen in alle rust te lezen en schrijven, wat persoonlijke aandacht en afleiding. Ik vond het allemaal hier. Reis geboekt via puurenkuur.nl en dat is zeker een aanrader voor wellness en beauty-reizen. De medewerkers zijn zo vriendelijk en toegewijd. Ook in het 'vital center' werken zeer bijzondere en kundige mensen. De bedden zijn prima, de kamers groot. Fijn dat er een koelkast is. Helaas geen mengkraan en wisselend koud en warm water tijdens de douche. Maar als dat alles is... (naast de ietwat gedateerde inrichting) De omgeving is prachtig en de zee enorm. Helaas geen dolfijnen gezien maar wel een hele schuwe en bijzondere walvis. Ik kom zeker terug en ook in dit hotel!