Aparthotel The Residence Porto Mare**** in Funchal Portugal beoordelingen 9.2 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel The Residence Porto Mare****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel The Residence Porto Mare**** in Funchal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 168
vakantiefoto's
van Aparthotel The Residence Porto Mare**** vinden. Je kunt 3
video's
van Aparthotel The Residence Porto Mare**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Portugal
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Madeira
. Vergelijk Aparthotel The Residence Porto Mare**** met andere accommodaties in
Funchal
Minder tekst <<
Aanbieders
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel The Residenc...
Verklein aantal aanbieders
(7)
alleenreizend
(3)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(114)
ALL
met jonge kinderen, Mei 2012
"Op en top ontspanning"
HerbonnetE
20-5-2012
wij hebben een geweldige week beleefd in dit hotel. Vooral de servicegerichtheid en vriendelijkheid vh personeel viel in het bijzonder op. Zij wisten de vakantie volledig te ontspanning iets is hun teveel. Mooie en verzorgde kamers, schitterende tuin en verzorgde zwembaden met een fantastische bar! Wij zijn met onze 2 kinderen geweest en ook zij hebben dit hotel als zeer gastvrij en kindvriendelijk beleefd. Gelukkig is hier geen glijbanenparadijs en moeten de kinderen zichzelf spelenderwijs vermaken. Was dit hier wel geweest, was ik hier zeker niet gekomen! Kortom, een relaxt en zeer verzorgd hotel met prima restaurants! Kwaliteit op en top!
met partner, 2012
"Geweldig."
H.van Wijngaarden
4-5-2012
Wat minder voor kleine kinderen.
met partner, Nov. 2011
"Fantastische plek!"
J. van den Wijngaar...
29-11-2011
Porto Mare de Residence overtrof onze verwachtingen. Ons appartement was zeer ruim opgezet, gezellig ingericht, erg schoon en het uitzicht prachtig. We werden omringd met comfort en aan elk detail was aandacht besteed. Zoals een heerlijke fles champagne, van het hotel, op de verjaardag van mijn partner! Een leuke verrassing van het attente personeel. Het hele hotelcomplex straalt deze zorg en aandacht uit. De meditterrane tuin wordt dagelijks goed onderhouden, alle ligstoelen, zitjes en barretjes zien er aantrekkelijk en verzorgd uit. De (huur)auto kan (gratis) worden gestald onder het hotel. Wij hebben elke minuut van ons verblijf genoten en vinden de prijs en de geboden kwaliteit goed in verhouding. Het hotel ligt iets buiten het centrum. Handig om te weten want lopend is het nog wel een klein half uurtje en de wegen zijn vaak hellend. Er rijden dagelijks veel bussen en je kunt gebruik maken van de gratis hotelshuttle. Vlakbij zijn veel restaurantjes, supermarkten en winkeltjes.
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Th...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Okt. 2011
"Heel mooi hotel"
JMM.vanden.berg
17-11-2011
Porto Mare is een heel mooi hotel. Het ligt prachtig. De tuin en de zwembaden zijn heel mooi aangelegd. Het ontbijt was ook erg goed. Personeel heel vriendelijk. Hotel, tuin en zwembad wordt goed schoongemaakt. De bus van het hotel die naar Funchal rijdt is een goede service.
Dit hôtel is echt een aanrader!
"Fantastisch"
fam.met kind van 10
29-7-2011
Vila Porto Mare bestaat uit 3 units. Eden Mar, Porto Mare en The Residence.
Wij verbleven in de The Residence (time share appartement).
De tuin bij Vila Porto Mare is echt zo mooi en alles is zo goed verzorgd.
Alles is naar tevredenheid, zoals : service, ontbijt, lunch, avondeten, enz.
"Prachtig"
Gina
8-1-2012
Madeira is een prachtig eiland, geweldige natuur. Accommodatie is erg verzorgd, zeer schoon en mooi. Meerdere zwembaden waarvan gebruik gemaakt kan worden, zowel binnen als buiten.
Eetgelegenheden zijn uitstekend, maar aan de dure kant. Kamers worden dagelijks goed schoongemaakt, personeel is zeer behulpzaam.
Minpunt is dat er weinig voor kinderen omhanden is. Daarnaast is het redelijk prijzig. Ook is de animatie matig.
met partner, Mei 2011
"Wauw wat een hotel!"
Kris
Bekijk foto's
11-6-2011
Wij verbleven in hotel Porto Mare. Het is moeilijk om slechte punten van dit hotel op te noemen!! Prachtig complex en schitterende tuin. Personeel vriendelijk, en min. viertalig (Portugees, Engels, Frans, Duits). Onze kamer met zee/tuinzicht was mooi, proper, groot met een ruim balkon en een prachtige badkamer! Er is een grote hotelbus die naar het centrum rijdt op regelmatige tijdstippen (of 20 min. wandelen). Binnen/buitenzwembad goed van temperatuur, fijne ligstoelen. Ijssalon is een aanrader!! Zeer lekker ijs en grote porties voor een goede prijs! Drank in hotel wel duur, maar iedere dag is er een happy hour (50% korting) in de bar. De Spar bijna tegenover het hotel. Madeira is een prachtig eiland, begeleide wandelingen zijn wel een aanrader (wij hebben dit via nature meetings gedaan). Het hotel is misschien aan de duurdere kant maar zeker zijn geld waard!! We hebben geen moment spijt gehad van onze beslissing! TOPhotel! Wij raden het aan iedereen aan!
met partner, Sept. 2010
"Een top hotel ."
astrid
18-9-2010
een top hotel,schoon,heerlijk eten,vriendelijk personeel, we zijn 2 avonden buiten de deur gaan eten maar dat beviel ons niet.
dus maar snel in het hotel weer gaan eten. en niet duur.ook s'middags voor 8euro een heerlijke salade
heerlijk zwembad. genoeg lig stoelen .
er word ook veel georganiseerd iedere dag en avond wel wat.
je hoeft je niet te vervelen
met partner, Sept. 2010
"Hotel met uitstekende service"
frans
Bekijk foto's
18-9-2010
Wij hadden een ruime kamer in hotel porto mare op basis van halfpension.De inrichting was zeer verzorgd en goed onderhouden.Het complex had meerdere zwembaden waarvan het grootste ook zeer ruim van afmetingen was.Het was gelegen in een prachtige goed onderhouden tuin met veel mooie planten en bloemen die zelfs veelal voorzien waren van naambordjes.Als fuchsialiefhebber vond ik er zelfs diverse soorten terug.De manager had in een gedeelte zijn eigen tuin met een aantal prachtig bloeiende orchideen.Het restaurant was aantrekkelijk ingericht en de kwaliteit van de bufetten zeer goed.De bediening in het complex was uiterst vriendelijk en vakkundig.Het was in de avonduren heerlijk toeven op een van de buitenterrassen onder het genot van een drankje met lekkere muziek van bekende songs uit de jaren vijftig tot nu!Het was ons derde verblijf op madeira maar van dit hotel hebben wij het meest genoten!
met partner, Aug. 2010
"Perfecte vakantie"
Teus Rook
19-9-2010
Prachtig hotel met mooie tuin en zwembaden. We zaten in Porto Mare.
Heel veel keus met het eten en het was heerlijk. Ook 's avonds genoten van de optredens en daarna van het terras bij de bar met de lekkere loungebanken.
Volgend jaar weer of een ander hotel van de Porto bay keten.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie