Aparthotel Terrace Mar*** in Funchal Portugal beoordelingen 7.0 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Terrace Mar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Terrace Mar*** in Funchal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41
vakantiefoto's
van Aparthotel Terrace Mar*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Portugal
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Madeira
. Vergelijk Aparthotel Terrace Mar*** met andere accommodaties in
Funchal
Minder tekst <<
Aanbieders
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Terrace Mar*...
Verklein aantal aanbieders
met jonge kinderen
(3)
met een groep
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(35)
ALL
met jonge kinderen, Okt. 2010
"Net hotel maar voor maar één keer"
Maaikenwendy
26-10-2010
Zoals de meesten al schreven ligt het hotel aan een drukke straat waar de hele dag en nacht (na middernacht is het wel een stuk rustiger) auto's en bussen (zelfs de sightseeingbus) doorheen rijden. Omdat de weg omhoog gaat is het nog wat luidruchtiger dan normaal. Onze kamer had overigens wel dubbele beglazing maar er komt toch nog veel geluid doorheen. De kamers zijn verder ook slecht geisoleerd waardoor je de bovenburen hoort lopen alsof het in je eigen kamer is en als je luidruchtige buren treft dan bof je al helemaal niet. Onder het hotel zit een restaurant met 3 papegaaien maar daar hadden wij niet zoveel last van. Het hotel wordt goed schoongehouden en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij zaten in een 2 apartementkamer wat inhoudt dat de normale kamer door een muur gehalveerd is waardoor er twee kamers ontstaan (dat vonden wij wel bijzonder en had charmanter gekund). Kitchenette vonden wij heel prettig. Prima verblijf gehad.
met partner, Juli 2010
"Herrie,stank."
rienstra
3-8-2010
Veel lawaai door verkeer;airco deed niet veel,terwijl we alles dicht moesten houden wegens stank en decibellen. Hotel maakt een wat haveloze indruk (handdoeken met scheuren,matras met scheuren enz. enz.).Poolbar op dak is al de tijd onbemand en we zaten de hele dag in de walm van een visrestaurant.
Ontbijt in een kelder met tl.verlichting en plastic bloemetjes.
Kortom: geen verwenhotel!!
Wij komen hier niet weer.
"Eenvoudig maar zeer goed hotel"
Gerard en Tonnie
20-6-2010
We waren hier in juni voor 12 dagen voor een wandelvakantie op basis van half pension.
Eenvoudig maar net hotel met iedere dag schone handdoeken.
We zaten op de 4e verdieping en hadden weinig last van het verkeer.
Het ontbijt was eenvoudig maar maar ruim voldoende.
Elke dag heerlijk gegeten in het restaurant.(we konden kiezen uit de kaart)
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
We hebben genoten van al het moois wat madeira te bieden heeft en komen beslist nog een keer terug.
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Te...
Verklein aantal aanbieders
"Nooit meer"
Mariska
8-6-2010
net terug,
het personeel is aardig maar hiermee is alles wel gezegd!
Wat een locatie, etra betaald voor zeezicht maar je kijkt uit op een flat. Zoveeel verkeer raast er langs dat je slapen wel kan vvergeten! de uitlaatgassen ruik je dag en nacht in je kamer laatstaan als je een stukje gaat lopen. wat een stinkstad dit hadden we echt niet verwacht!
met partner, Mei 2010
"Terrace Mar nooit meer."
Fam v.d.Hoek
6-6-2010
Appart hotel Terrace Mar is ons tegen gevallen veel drukverkeer tot diep in de nacht ook de drie papagaaien ingang restaurant gaan flink te keer. Zitten aan een ketting van s,middags tot in de avond .Wij vinden dit dierenmishandeling.Personeel is vriendelijk en de kamers worden goed schoongehouden vanwegen de dierenmishandeling hebben wij er niet gegeten,dus over het eten hebben wij geen mening dus voor ons nooit meer.
met vrienden, Apr. 2010
"Een aanrader !"
Willeke
Bekijk foto's
7-5-2010
We hebben een week in april doorgebracht in een 2-kamerappartement. Het appartement was heel ruim met aan 2 kanten een balkon en comfortabel ingericht. Uitzicht op zee. TV met grote variatie aan zenders. Keuken met alles erop en eraan zoals oven en magnetron. Enige minpuntje was de laaste 2 nachten (van 7) omdat we toen nieuwe zeer luidruchtige buren kregen die tot 4 uur 's nachts herrie maakten. Appartement blijkt dus wel enigszins gehorig.
Verder op het dak van het hotel verwarmd zwembad (24 graden) en whirlpool (35 graden). Poolbar meeste tijd niet geopend. Wat ons betreft geen probleem.
Ontbijt goed. Personeel bijzonder vriendelijk en erg behulpzaam.
Wat ons betreft een aanrader.
Tips voor Madeira in het algemeen;
Huur een auto om de vele bezienswaardigheden te bekijken. Ga ook een dag naar Porto Santo om te genieten van wat ze op Madeira missen, namelijk een heel lang zandstrand.
met oudere kinderen
"Wat een super app/hotel"
merjen
22-8-2009
we hebben hier een top vakantie gehad
Eten s.'s ochtends is goed maar niet veel variatie ;s avonds eet je in het naast gelegen restaurant en dit is echt meer als top wat een liefde stralen ze daar uit zeg zowel het personeel als de maaltijden in een woord top
De mensen in het hotel zijn zeer vriendelijk echt ze zijn er zo lief en zo hulpvaardig ze doen echt alles voor je.
de airco ging stuk we kregen gelijk een andere kamer echt top.
madeira is ook echt super we hebben er heel erg veel gedaan super excursies maar niet boeken bij riesleiding maar gewoon langs de weg
ik mis het zo ontzettend maar we kunnen terug kijken op een super super vakantie
met partner, Jan. 2009
"Geen aanrader, lawaai"
henk
20-1-2009
hotel Terrace Mar is erg tegen gevallen
het hotel is op de gevel met 4 sterren aangegeven maar dat is behoorlijk overdreven
de kamers zijn smal en niet handig ingedeeld, het geheel is slecht geisoleerd mbt tot geluid, er is namelijk veel auto verkeer en deze geven alle veel gas omdat de weg voor het hotel omhoog loopt, op het balkon zit je dus in het lawaai en in de uitlaatgassen, ook met dichte deuren was er nog te veel lawaai en dus geen goede nachtrust
wij zijn naar 2 nachten slecht slapen naar een ander hotel gegaan, geregeld via touroperator de prijs/kwaliteit verhouding is slecht, wij hebben een behoorlijke prijs betaald maar buiten het lawaai waren de bedden versleten en erg hard en was de ontbijt lokatie erg somber in de kelder
het personeel was wel erg behulpzaam en aardig
en is de ligging bij de kust goed
"Net appartement "
Winnifred & Else
23-9-2008
Aan de accommodatie is niets mis, jammer dat ze aan de overkant bezig zijn met het afbreken van gebouwen, dit gaf nogal wet herrie van drilboren en graafmachines. Wij zij 22 September teruggekomen. Zal de komende tijd wel wat lawaaierig blijven als ze nieuwbouw gaan neerzetten aan de overkant. Goede restaurants in overvloed in de directe omgeving en een High tea in het Reids Hotel is ook erg heel leuk om me te maken.
met partner, Sept. 2008
"Simpelweg veel waar voor je geld"
Henk
8-10-2008
Ligging aan drukke weg is niet geweldig, maar is te overkomen en word ruimschoots gecompenseerd door de erg ruime kamers en het feit dat zowel de kamers als de rest van het hotel zeer, zeer schoon zijn Ligging t.o.v centrum en restaurants is overigens wel erg goed. Dit hotel biedt dezelfde service, faciliteiten en niveau dan de grotere en bekendere hotels, maar voor een lager tarief. Aanrader!!
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie