Aparthotel Suite Hotel Eden Mar**** in Funchal Portugal beoordelingen 9.0 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Suite Hotel Eden Mar****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Suite Hotel Eden Mar**** in Funchal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 116
vakantiefoto's
van Aparthotel Suite Hotel Eden Mar**** vinden. Je kunt 2
video's
van Aparthotel Suite Hotel Eden Mar**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Portugal
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Madeira
. Vergelijk Aparthotel Suite Hotel Eden Mar**** met andere accommodaties in
Funchal
Minder tekst <<
Aanbieders
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Suite Hotel ...
Verklein aantal aanbieders
met jonge kinderen
(2)
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(51)
ALL
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Superieure kwaliteit in dit resort"
heer Fransoo
14-4-2012
Dit is echt een heel goed hotel. Het is geen decadente luxe, eerder een zeer goed 4 sterren hotel. Maar alles is kwalitatief perfect in orde. Het hotel is zeer goed onderhouden, de kamers zijn zeer groot (overweeg om bij te betalen voor een suite - die zijn gigantisch). Prachtige tuin. Het hotel vormt een geheel met nog twee andere hotels, maar eigenlijk voelt het aan als één groot resort. Zeer rustig, toch veel faciliteiten. Volgens mij een van de beste opties in Funchal.
met partner, Nov. 2011
"Super"
Mieke
25-11-2011
In november 2011 hier 1 week geweest. Mooi weer in het zuiden, regen in bergen en in het noorden. Erg rustig deze tijd van het jaar. Appartement: groot, schoon, goede bedden, zeer goede service. Ontbijt: uitgebreid buffet, steeds goed bijgevuld. Allerlei faciliteiten in de 3 hotels die bij elkaar horen. Aanrader: Rabaçal: auto huren in winkelcentrumpje naast hotel (je rijdt door mooi "tropisch regenwoud") en wandeling naar lagune Rabaçal: schitterende natuur; ook de noordkust is mooi (ruig). Super vakantie!
"Deel 2"
maarten.goudzwaard
9-9-2011
Happy hour is iedere dag van 17.00-18.30. Heb er wel van genoten, lekkere cocktails en men organiseert ook verschillende activiteiten (veelal proeverijen). Beste van Madeira is natuurlijk de mooie natuur en het heerlijke klimaat. We hebben prima weer gehad en 26 graden is daar nog best zweten geblazen. Al met al een fijne vakantie gehad. We gaan echter niet snel terug, we zagen erg weinig leeftijdsgenoten. Wij zijn beide begin 30 en de gemiddelde leeftijd daar ligt toch snel rond de 60-65 jaar. We hadden er wel rekening mee gehouden maar ik had meer variatie qua leeftijd verwacht.
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Su...
Verklein aantal aanbieders
Meer aanbieders
"Prima hotel"
maarten.goudzwaard
9-9-2011
Goed hotel, het personeel is behoorlijk vriendelijk te noemen. Handdoeken worden, als je dat wilt, dagelijks verschoond. Beetje in lijn met de eco-trend die je in meer hotel ziet. Wij hebben alleen gekozen voor ontbijt en hier was ik tevreden over. Erg veel variatie is er niet maar het is voor 4* net voldoende. De koffie is wel echt prima van smaak, heerlijk! Opvallend vond ik vooral dat de inwoners/bediening in Funchal niet erg klantvriendelijk zijn. Ze bedienen je wel maar het is niet echt van harte. Wat dat betreft heb ik betere ervaringen met de Grieken. Dat geldt ook voor het eten! De restaurantjes in Fuchal zijn qua prijs/kwaliteit echt van een bedroevend niveau.. Wel zijn er een paar echte aanraders. De barracuda, deze zit in het winkelcentrum. Ziet er qua aankleding niet super uit, maar echt prima eten. Natuurlijk Mama Mia, echt superlekker Italiaans eten! deel 1
"Echte aanrader"
Karin & Mari
31-8-2011
Wij zijn 12 dgn in Eden Mar geweest, erg netjes verzorgd complex. Kamers worden dagelijks bijgehouden en voorzien van schone handdoeken. Erg alert en attent personeel.
Fijn is dat je van zwembaden en terras van Porto Mare gebruikt kunt maken, het loopt mooi in elkaar over. 2 mooie buitenbaden en 2 binnenbaden en 2 jacuzzi's.
De tuin is voorzien van veel mooie groenen bloeiende planten. Zeer netjes onderhouden allemaal.
Kortom zeer goed complex, voor herhaling vatbaar.
"Fantastisch hotel"
SJMJ
21-7-2011
Wij verbleven met onze 2 kinderen ( 4 jaar & 1 jaar) in een junior suite. De kamer is ruim maar eenvoudig. Het slaapgedeelte is ook ruim, want wij hadden het extra bed en het ledikantje er ook ingezet.
Het is een heel mooi, ruim opgezet resort met een schitterende tuin vol met bloemen.
Er zijn meerdere buitenzwembaden en 2 binnenbaden waar je gratis gebruik van mag maken. Het water is in de buitenbaden 26 graden.
We maakten `s ochtends een autotocht over het prachtige eiland en `s middags gingen we naar het zwembad en dan waren er altijd nog ligbedden en parasols (die ook gratis zijn) vrij.
Bij de receptie van de spa kan je handdoeken halen voor bij het zwembad.
Al het personeel is erg vriendelijk en in het bijzonder voor de kinderen.
Voor de kinderen is er ook genoeg te doen; kinderbad, speeltuin, midgetgolf, 3x in de week kidsclub. Er is zelfs een ruimte met heel veel speelgoed voor baby`s & peuters.
Kortom: wij vinden het een fantastisch hotel en gaan zeker nog een keer terug!
met partner, Apr. 2011
"Meteen doen!"
Dick
12-6-2011
Alle positieve kritieken die de mensen schrijven kloppen. Gewoon top! Vooral de rust en natuurschoon. We hebben het lekkerst gegeven in Casa de Italia, hotel uit en meteen rechts. 2 Excursies gedaan in ruim busje voor 6 personen, west-madeira en oost-madeira voor 20 euro (goedkoper kan niet); kun je boeken in kleine winkelpassage , was zeker de moeite waard!
met partner, Sept. 2010
"Prachtig hotel"
Roel en Jennie
14-10-2010
Apart Hotel Eden Mar is een mooi hotel.
We hadden een grote kamer met een groot balkon type superior.
De kamers werden perfect schoon gemaakt.
Het ontbijt was ook goed en als je zin had kon je ook nog champagne drinken.
Het hotel heeft ook een mooie tuin , en je mag ook gebruik maken van het hotel er naast dat is van de zelfde hotelketen.
Groetjes Roel en Jennie
met partner, Juli 2010
"Superhotel"
André en Yvonne
11-8-2010
Echt een aanrader voor wie naar Madeira wil. Schitterende tuin en heerlijke zwembaden. De junior-suite zag er perfect uit. Goed en zeer vriendelijk personeel, heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. We komen hier zeker nog eens terug. De badhanddoeken werden dagelijks gewisseld. Fantastisch eiland om met de auto te verkennen. Genoeg goede restaurants om de hoek, Il Basilico en O Chefe. Goed eten voor een redelijke prijs.
met partner, Mrt. 2010
"Wat een heerlijke plek"
M. Veenker
21-5-2010
Apartementenhotel Eden Mar is een jaar of wat geleden opnieuw ingericht. Nieuwe bedden en mooie neutrale kleuren in de kamers. Dat is al 1 plus. Of eigenlijk was dat de tweede want de ontvangst was correct en hartelijk. Het bleek begin maart toch nog iets te koud om buiten te zwemmen, enige durfal nagelaten, gelukkig zijn er 2 binnenzwembaden met bubbelbad. Hele mooie tuin en vanaf de balkons mooi uitzicht op het water. Er is ook een Spa met sauna en stoomruimte, daar moet je extra voor betalen. Dan krijg je wel korting op behandelingen, die toch al opvallend goedkoper zijn dan in NL zonder af te doen aan de kwaliteit. We hebben niet in het complex gegeten want genoeg eetplekjes in de buurt. Helaas toch iets van nadeel, niets is perfect, geen wifi op je kamer kan wel maar is duur. Wel wifi in de sportbar en bij de receptie. Verder helemaal goed.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie