Hotel Quinta Bela Sao Tiago**** in Funchal Portugal beoordelingen 9.2 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Quinta Bela Sao Tiago****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Quinta Bela Sao Tiago**** in Funchal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 55
vakantiefoto's
van Hotel Quinta Bela Sao Tiago**** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel Quinta Bela Sao Tiago**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Portugal
met oudere kinderen
(1)
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(34)
ALL
met partner, Apr. 2012
"Geweldig hotel, prachtig gelegen"
Peter
18-4-2012
We hebben ruim een week in het hotel verbleven. Nadat we bij aankomst in een voordeelkamer werden geplaatst, in schrille tegenstelling met de boeking bij touroperator, hebben we deze binnen 10 minuten kunnen opwaarderen naar een kamer met zij-zeezicht en balkon. Prima kamer met goede bedden en veel ruimte, een super douche in een klasse badkamer. We hebben alleen van het ontbijt gebruik gemaakt en dit is niet uitbundig maar smakelijk met voldoende keuze en aanbod. Het hotel ligt in de 'oude stad' en vlakbij de Rua de Santa Maria, een geweldige straat met een aanbod van tientallen restaurantjes. De boulevard van Funchal, met de kabelbaan naar Monta, is op 10 minuten loopafstand. Ook de markt, die midden in de stad ligt, is een bezienswaardigheid, zeker de visafslag waar de beroemde haarstaartvissen (tot 130 cm lang) worden schoongemaakt en verkocht.
met partner, Okt. 2011
"Wow... wat een schitterend hotel"
Marjolijn
20-10-2011
Wij verbleven van 6 oktober t/m 13 oktober in Quinta Bela Sao Tiago en hebben 1 van de mooiste vakanties beleefd. Wat een vriendelijk personeel, wat een goede service, wat een goede locatie en wat een mooi, goed verzorgd hotel! Het was echt heerlijk om in dit hotel te vertoeven!
Tip: boek logies&ontbijt, want er zijn zo ontzettend veel gezellige restaurantjes in zeer nabije omgeving...
met partner, Okt. 2011
"Prima hotel met een perfecte ligging"
martin
21-10-2011
Het hotel ligt in de Zona Velha, de oude stad. Heel Funchal is op loopafstand. Om de hoek van het hotel zijn straatjes met allemaal restaurantjes. Het hotel heeft een schitterend uitzicht, een prima terras en een mooi zwembad met ligbedden. Wij hadden een prachtige kamer. Uiterst vriendelijk personeel. Ontbijt is goed verzorgd. Prima hotel voor de combinatie van wat zien en lekker luieren aan het zwembad.Aanrader voor een weekje Funchal!
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Quinta ...
Verklein aantal aanbieders
Arke.nl
Tjingo
Lavida Travel
Travelbits
Jiba
Traveltroef.nl
Meer aanbieders
"Fantastisch goed hotel! Een aanrader!"
Chantal VandenBosch
21-9-2011
Ik vond dit één van de beste hotels die we ooit bezocht hebben; klassehotel ; prachtige suite hadden we met een mooi terras en een adembenemend uitzicht!
Een aanrader voor éénieder die het zich enigszins kan permitteren.
met vrienden, Aug. 2011
"Fantatische plek"
W. V.
12-8-2011
een geweldige hotel, vanaf het terras schitterend uitzicht over haven en zee. Goede service en vriendelijk personeel. ontbijt was heel goed.
vlakbij het oude centrum gelegen met verschillende restaurantjes waar je heerlijk kunt eten, niet duur en waar het gezellig is.
we hebben een geweldige vakantie gehad dankzij dit hotel en het mooie madeira met z'n heerlijk klimaat.
met vrienden, Nov. 2010
"Geweldig"
Janneke
28-11-2010
Prachtig luxe hotel. Zeer vriendelijk personeel. Wij waren ook heel blij dat we in deze wijk zaten en niet in de hotelwijk. Dit was echt een leuke gezellige buurt.
De kamers werden prima schoon gehouden. in eerste instantie kregen we een kamer met zijzeezicht (alleen als je in een hoekje van het balkon stond) terwijl we extra hadden betaald voor zeezicht. Dit werd zonder probleem veranderd naar een kamer met prachtig zeezicht.
Enig minpuntje was dat ze in eerste instantie niet bereid waren een vroeg ontbijt te verzorgen op onze vertrekdag. Ja alleen tegen extra bijbetaling. Terwijl we LO hadden geboekt. Wij zouden om half acht worden opgehaald en het ontbijt begon om half acht. Onze geweldige reisleidster ter plekke heeft toen geregeld dat we toch ontbijt konden krijgen voor ons vertrek.
We hebben een heerlijke week gehad in dit hotel.
met oudere kinderen, Juli 2010
"Schitterend hotel en uitzicht"
thanksmate
8-5-2011
Als je hier voor de eerste keer aankomt, denk je; waar ben ik nu terecht gekomen.
Ingang ligt in een nietszeggend achteraf straatje. Maar dat veranderd op het moment dat je het hotel binnen komt. Het uitzicht is bijzonder. Het Hotel is gunstig gelegen en op loopafstand van een aantal goede restaurants. Het centrum is 10 minuten lopen vanaf de hoofdingang de weg volgen naar beneden. Het ontbijt is uitgebreid, service is bijzonder goed te noemen, personeel is vriendelijk. Alleen jammer dat er in onze periode een hoog bejaarden gehalte was.
"Supergoed"
Peter en Ria
30-4-2010
Voor de 3e keer geboekt(met korting inmiddels als vaste bezoeker)en weer zeer tevreden. Ligt prima met mooi uitzicht op de haven. Ook de huurauto kan makkelijk in de garage en je bent gelijk weer binnen. Favoriete restaurantje: Tapassol, lekker vis, heerlijk.
Verder lekker dichtbij alles, marktje met visafslag,winkelstraten. Huurauto is een must vinden wij. Heerlijk eiland!!!!!!!
met partner, Nov. 2009
"Geweldig hotel"
Joep en Margriet
12-11-2009
Toch al veel gereisd over de wereld. Dit hotel heeft alles wat je nodig hent: uitzicht over de baai en oude stad, ontbijt op het terras, sauna, zwembad, 5 min van de restaurantjes in de oude wijk van Funchal, vriendelijke bediening, eigen parkeergelegeheid onder het hotel etc..
Een aanrader.
met partner, Aug. 2009
"Geweldige plaats"
j
26-3-2011
dit hotel hebben wij in augustus 2009 bezocht en licht in het oude gedeelte van de stad en maar ong. 1 km van het centrum. geweldige plaats, want je bent met een paar lichte klimmetjes of afdalertjes bij vele restaurants of bij de baai. wel minder geschikt voor mensen die moeilijk te been zijn(omgeving)
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie