Hotel Pestana Grand Ocean Resort***** in Funchal Portugal beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Pestana Grand Ocean Resort*****

2 juni 2012

zwembadzicht

Beoordelingen Hotel Pestana Grand Ocean Resort*****

Rua Ponta Da Cruz 23, 9000-103, Funchal
Hotel Pestana Grand Ocean Resort scoort een 8,8 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pestana Grand Ocean Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pestana Grand Ocean Resort***** in Funchal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Hotel Pestana Grand Ocean Resort***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Pestana Grand Ocean Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Madeira. Vergelijk Hotel Pestana Grand Ocean Resort***** met andere accommodaties in Funchal.

14 beoordelingen over Pestana Grand Ocean Resort*****

6,3
met jonge kinderen, Mei 2012
"The place to be"
Ron Edes
24-5-2012 Prachtig hotel, met 2 kleine kinderen hadden wij een dubbele kamer, alles was tip top geregeld. Voor mij de 5 sterren waard, prachtig uitzicht over de tuin en de oceaan. Er waren geen andere hotels in de buurt waar we liever zouden zitten. Personeel was erg aardig en behulpzaam, iedere dag ontbijt op de kamer was geen probleem en omdat de kinderen 's avonds te moe waren kon ook het avondeten naar de kamer worden gebracht. Gratis bus naar het centrum van Funchal, snelle en complete informatievoorziening van de receptie al nemen ze soms wel een beetje veel tijd voor iedereen als er andere mensen staan te wachten. Weer naar Madeira dan zeker weer dit hotel.

met een groep, Mrt. 2012
"Een aanrader als je rust wil..."
LandS
15-3-2012 Mooie ligging uitkijkend over zee. Wel wat verder van het Lido dus als je meer actie wil is dit geen aanrader.

met partner, Jan. 2010
"Fantastisch hotel met zeer vriendelijk personeel"
C.van Zalinge
30-1-2010 Prachtige kamers met mooi uitzicht op de zee. Elk uur gratis hotelbus van en naar centrum.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Pestana Grand Ocean Resort*...

met partner, Mei 2009
"Prachtig zeer verzorgd Hotel."
Erik & Ann
9-6-2009 Zeer vriendelijk personeel en verzorgde accomudatie, toch echter één minpunt.
Aangezien het hier gaat over een 5 sterren hotel vindt ik het bezonder jammer dat het buitenzwembad NIET VERWARMD IS.
Heb hieromtrent ook navraag gedaan, het bleek namelijk dat de verwarming niet zwaar genoeg was voor het zwembad te verwarmen.Het binnenzwembad maakte veel goeds.Voor de rest zeker een aanrader.Wij hadden een kamer aan zicht op de bergen, goeie keuze vindt ik aangezien je voor een kamer met zicht op zee beduidend veel meer betaald, voor dit geld kun je veel begeleide uitstappen boeken.Kortom, ooit kom ik nog eens weer.

met partner, Feb. 2009
"Geweldig hotel"
nel en ed
14-2-2009 Hotel Pestana Grand is in één woord geweldig.
Klantvriendelijkheid en service staat m.i. in dit hotel hoog in het vaandel. Ligging is lopend zeker wel 45 min. naar het centrum van Funchal. Er gaat meerdere malen per dag een shuttle bus heen en terug. We hadden HP geboekt vonden wij een goede keus, elke avond kon je a la carte eten in verschillende restaurants in het hotel. Eten vonden wij ook van top kwaliteit. Kamer erg mooi douche en bad apart ZZ is aan te raden. Uitzicht erg mooi over zee en Funchal. Niet geschikt voor jonge kinderen.
Nel en Ed

met partner, Sept. 2008
Anne en Roger
7-10-2008 Zeer mooi,ruim hotel,ruime kamers-zeezicht boeken is de moeite-en mooie badkamer.We hadden terras met ochtend/middagzon.Kamers zonder zz liggen gans de dag in schaduwRuime keuze voor het ontbijtbuffet,buiten eten mogelijk.Italiaans-enMarokaans specialiteitenrestaurant uitstekend,grill naast het hotel ok,In Atrium-restaurant 2xzeer matig gegeten(oa vegetarische)doch ook enkele malen uitstekend(oa steengrill)Door de zeer late aankomst waren restaurants al gesloten,maar op de kamer stond een maaltijd klaar en we kregen een voucher om te gebruiken als lunch.Door de zeer vroege terugvlucht werd het ontbijt op de kamer gebracht.Ruime zwembaden,voldoende ligstoelen en parasols(geen handdoekleggen)Prijzen dranken zijn zoals in elk 5*hotel(fles huiswijn en water samen18,5Euro wat niet overdreven is)Uitstekende gratis busdienst naar Funchal.Ik zou volgende keer geen HP nemen.Gezellige restaurants in de buurt oa uitstekende pizzeria op einde wandelpromenade(200m nr rechts)Kortom uitstekend hotel

"Uitstekend hotel"
navysn
25-8-2008 Prima hotel, mooie kamers, interieur en exterieur van het hotel heeft een luxe uitstraling. Iedere avond heb je verschillende keuzes wat betreft het eten (er zijn verschillende restaurantjes binnen in het hotel). Ook iedere avond entertainment. Parkeergarage onder het hotel waar je evt. een huurauto kunt parkeren.

met partner, Aug. 2008
Eddy Ritzen
7-9-2008 vriendelijk personeel en lekker eten , afwisselend buffet en a la carte, mooi eiland om te verkennen in heerlijke temperatuur

Carolien Roodhorst
20-8-2007 Dit hotel is enorm goed! Heerlijk ontbijt, ruime schitterende kamers. Het personeel is enorm vriendelijk. De magic gril is een absolute aanrader. Dit zit naast het hotel en hoort ook bij de pestana-keten. Het zwembad is heel mooi en groot en je krijgt iedere dag schone badlakens dus die kan je echt thuislaten !Ik ga zeker nog een keertje terug!
Carolien

alleenreizend
Hilde
8-8-2007 Prima hotel met een goede prijs/kwaliteitverhouding. De kamers zijn heel ruim in frisse kleuren en modern ingericht, met een groot bed, klein salon. Het supplement voor zeezicht is absoluut zijn prijs waard want je hebt een weids zeezicht en bovendien zicht op de mooie tuin. De badkamer heeft een aparte douche en er zijn ook badmantels. Het ontbijtbuffet is uitstekend, veel keuze (zelfs schuimwijn) en wordt goed aangevuld. Al het personeel is vriendelijk en professioneel zonder familiair te zijn (zowel receptie, als bar en restaurant). De ligging is OK, in een gedeelte van Funchal dat de laatste tijd zeer trendy is (groot shoppingcenter en moderne loungebars/restaurants in de buurt). De promenade van het Lido loopt aan het hotel en nodigt uit tot een wandeling langs de gehele kustlijn van Funchal. Aan de hoofdweg heb je bushalte met regelmatige busverbinding naar het stadscentrum.