Hotel Madeira Regency Cliff**** in Funchal Portugal beoordelingen 8.8 | Zoover

2 juni 2012

Hotel gezien vanaf zee

Beoordelingen Hotel Madeira Regency Cliff****

Travessa Quinta Calaca 6, 9000-693, Funchal
Hotel Madeira Regency Cliff scoort een 8,8 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Madeira Regency Cliff****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Madeira Regency Cliff**** in Funchal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Madeira Regency Cliff**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Madeira Regency Cliff**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Madeira. Vergelijk Hotel Madeira Regency Cliff**** met andere accommodaties in Funchal.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Madeira Regency Cliff****

met oudere kinderen, Mei 2012
"Goed toeven"
rgmvk
27-5-2012 Dat is het zeker in Funchal. Verzorgd hotel. Zie ook foto's op de site van lounge, terras en zwembad. Medewerkers aan de balie zijn vriendelijk en behulpzaam. Bediening is correct maar niet bijzonder vriendelijk. Kamer (met koffie- en theefaciliteit) en sanitair prima, geldt ook voor de schoonmaak. Minibar en kleine TV; geen BVN. Ontbijt is afwisselend en gevarieerd. Ruime keuze, ook in vers fruit. Diner: vier dagen keuzemenu; drie dagen buffet. Onze voorkeur gaat uit naar het keuzemenu, hoewel vlees en vis en enkele keer te gaar waren. Buffetten zijn niet bijzonder.
Het hotel heeft verder (prima) WiFi, badhanddoekenservice en een shuttle naar het centrum (alles gratis). Zijn er weinig gasten voor de shuttle, dan staat er een taxi gereed. Prima service. het zwembad is overigens erg klein. Wel zijn er voldoende ligbedden. De overige faciliteiten (binnenzwembad, fitness en Turkse sauna zien er keurig uit.
Gemiddelde leeftijd van de gasten (eind mei) erg hoog. Geen hotel voor kinderen

"Mooi en rustig gelegen hotel, Aanrader !!!"
Elise & Danny
21-8-2011 Wij zijn hier einde juli, begin augustus op vakantie geweest. We hebben zeker een zéér fijne vakantie gehad. Onze kamer(superior), was een zeer grote kamer waar we bij wijze van spreken in konden dansen. Mooi zeezicht, groot balkon, perfect werkende airco, heel proper en netjes. De kamer werd elke dag heel mooi gepoetst en opgeruimd.
Het eten was voor ons ook goed. Doch kunnen we hier niet echt over oordelen omdat we enkel ontbijt hadden. In Funchal heb je namelijk honderden restaurantjes waar je lekker kunt eten voor niet veel geld.
Het zwembadje was niet groot, maar voor af en toe eens een verfrissende plons te nemen tijdens het zonnebaden is het heel goed. Zeer proper en helder water. Ook het hotelpersoneel doet er alles aan om het hotel zeer netjes te houden. Trouwens iedereen is heel vriendelijk.
Met kinderen zou ik hier wel niet op vakantie komen. Daar gaan ze hun vervelen denk ik. Dus ideaal voor jonge of oudere koppels die wat rust zoeken.
Excursies zijn er ook heel veel te doe

met partner, Sept. 2010
"Heerlijk vertoeven !!"
ossentjuk
12-9-2010 Wij hebben 7 nachten doorgebracht in The Regency Cliff, een heerlijk hotel met vriendelijk personeel en een uitgebreid ontbijt.
Kamers worden keurig schoongemaakt en zijn comfortabel. Schitterend uitzicht over de oceaan! Wel iets afgelegen van het centrum, hotel bus, of openbaar vervoer lijn 1, maar weer op loopafstand van het nieuwe forum Madeira, een winkelcentrum met diverse winkels, C&A, Bata en een echte Mc Donalds:), waar we ook ruime keuze hadden om te eten. Heerlijk klimaat en vriendelijke bevolking. Aan te raden is om een aantal dagen een auto te huren, hebben we via TO gedaan (geen borg), om het eiland optimaal te ontdekken. Wij hebben in ieder geval genoten op dit mooie eiland.

met partner, Aug. 2010
"Super hotel! Kleinschalig en goed verzorgd!"
Arne en Carla
31-8-2010 Wij vonden Regency Cliff een prima hotel! Mooie ruime en nette kamers. Schoonmaak was ook prima. Balkon met uitzicht over de Oceaan.
Bediening en personeel was ook goed. Niet opdringerig of gemaakt overdreven vriendelijk, maar oprecht aardig. De oude stad is wel 3 kwartier lopen, maar vlakbij het hotel aan de boulevard op loopafstand heb je genoeg lekkere restaurantjes. Wij hebben genoten!

"Heerlijke vakantie"
Jansen
30-8-2010 We hebben een heerlijke vakantie gehad op Madeira en in hotel Regency Cliff. Ruime kamer, schoon. Het hotel is rustig gelegen met uitzicht op zee. Wel een eindje wandelen van het centrum van Funchal maar zeker de moeite waard. Prachtig eiland met leuke excursiemogelijkheden, zeker de moeite waard om nogmaals te bezoeken. Vriendelijke bewoners en voor nederlandse begrippen niet duur. Heerlijk gegeten, veel vis. Ontbijt in hotel was uitgebreid, wel op engelse gasten georienteerd maar goed en meer dan voldoende. Niet veel in het hotel gegeten, genoeg andere leuke mogelijkheden in de buurt. Il Bailico (reserveren vooraf aan te bevelen), Kasbah, lekker en niet te duur. Heerlijk visrestaurant de andere kant op. Boulevard volgen en dan richting de zee lopen. Ook hier vooraf reserveren gewenst. Kortom, een heerlijke week met lekker eten en veel genieten van het eiland.

met partner, Aug. 2010
"Heerlijk en rustig hotel"
Wim
28-8-2010 Mooi hotelmet prachtig uitzicht. Hotel =Regency Cliff ligt aan een straat met veel hotels. Het ligt een klein uur wandelen van het centrum van Funchal.Met de taxi voor Euro 6,50.
Voldoende restaurants in de omgeving. Vlakbij een winkelcentrum.

"Modern"
car en nan
19-6-2010 Kleinschalig hotel, moderne lobby, gezellig buitenterras.
Zwembad en zonneterras kunnen wel wat aankleding gebruiken.
Ontbijt goed maar niet erg uitgebreid, niet erg veel variatie.
Kamers verzorgd en netjes onderhouden, ook plaats genoeg.
Kleine badkamer.
'S avonds praktisch geen animatie.
Drie kwartier te voet van Funchal gelegen.

"Heerlijk gewoon!"
Martie&Hermien
13-5-2010 We zijn gisteren teruggekomen van een week (+2 dagen vanwege de aswolk) in dit heerlijke hotel. Mooi terras met mooi uitzicht. Bij het binnenzwembad is ook een Turks stoombad. In de moderne lobby staat een computer met internet (gratis). Het oude centrum van Funchal/haven is niet op loopafstand. Shuttle van hotel 2x heen en terug (gratis). De kamers zijn goed (geen Nederlandse tv-zenders wel minibar), worden dagelijks schoongemaakt. Het is niet echt een hotel voor kleine kinderen. Voor de uitstapjes die je kunt maken is het slim om verder te kijken dan dat wat je reisorganisatie aanbiedt. Bij andere aanbieders, overal in de stad, krijg je vaak korting als je meerder reisjes boekt. Het ontbijt is fantastisch en lekker dineren kun je overal in de buurt van het hotel. Het winkelcentrum (vlakbij) is nieuw en leuk. MacDonald, C&A, Bershka, Zara enz..

"Diner??????? rest prima"
h.o.
28-4-2010 kleinschalig hotel, erg vriendelijke bediening, kamer netjes, prachtige ligging,randje stad op een klif dus geweldig uitzicht, prima ontbijt, ja , wij hadden half pension en het avondeten viel ons wat tegen, Jammer want voor de rest was alles goed

met partner, Mrt. 2010
"Prima hotel op goede locatie"
fam. van Veldhuizen
6-4-2010 Het hotel voldeed geheel aan onze verwachtingen. Rustig, heel schoon in combinatie met een goede service en vriendelijk personeel.
Als tourist hebben we geen enkele last meer gehad van de enorme schade door het noodweer in februari 2010. De natuur is nog even mooi als voorheen, we hebben ondanks alles heel veel mooie bloeiende bomen en struken gezien. Het zien van schade doet je wel beseffen welke natuurkrachten er kunnen onstaan. Overal wordt er heel druk gewerkt om de (water) wegen en dergelijke weer geheel te herstellen.
Madeira is wel een eiland die we adviseren aan mensen die goed ter been zijn, het is niet echt rolstoelvriendelijk. Er zijn wel wat vlakke stukken, maar wil je iets zien dan is het toch gauw "stijgen en dalen", met de voet, bus of auto.

1 2 3 4 5 volgende