Vraag en Antwoord Madeira

koffie/theefaciliteiten (1 reacties)
Hotel Albergaria Dias****
Gea
18-5-2013
Wie weet of er koffie/theefaciliteiten op de hotelkamer zijn? B.v.d. Gea

josentrees
22-5-2013
volgens mij niet. vorig jaar tenminste niet. je kunt mailen met het hotel en dan krijg je heel snel antwoord terug.

handdoeken (0 reacties)
Truus
28-4-2013
Hallo, Wij gaan in juni hier naar toe. We hebben een 2km appartement gehuurd. Weet iemand of er handdoeken wissel bij in zit of moet je de handdoeken zelf meenemen? En hoe vaak wisselt men de handdoeken? Truus

Strand (1 reacties)
irina
12-4-2013
Graag wil ik weten meer over het strand. Kan je daar zwemmen. Is er ook veilig voor de kinderen. M.v.g. irina

hanneke
5-5-2013
Er is vanuit de oceaan een afgemaakt deel, waar je veilig kunt zwemmen. De oceaan zelf is te ruig en alleen voor zeer geoefende zwemmers. Er is geen zandstrand, alleen keien. Veel plezier toegewenst. Wij hebben het heerlijk gehad. Groetjes Hanneke

Broodjes (2 reacties)
Marjan
28-3-2013
Wij verblijven in augustus in dit appartement op basis van logies. Nu is mijn vraag of er ook een winkeltje in het complex zit waar je smorgens broodjes kan kopen of een winkeltje op loopafstand?

willy
27-4-2013
Er is een Spar op loopafstand in een straatje(ook restaurants) aan het eind van de Boulevard. Ik schat een kleine 10 minuten lopen. Er zijn daar meer kleine winkeltjes.

Marjan
5-5-2013
Dank je Willy voor de informatie :-)

het weer op Madeira eind april (0 reacties)
prive1000
26-3-2013
Wij zijn van plant om op 25 april naar Madeira te gaan. Nu vragen wij ons af of het dan meestal al lekker zomer weer is op Madeira? Of zou het dan nog koud kunnen zijn dat je `s avonds nog een jas aan moet? Is er eind April nog een grote regenkans?

Gehandicapten (0 reacties)
Hotel Baia Azul****
annemiekebrinkmann
29-1-2013
Wie kan mij zeggen of deze accomodatie geschikt is voor gehandicapten?

wind en zwembad (1 reacties)
Aparthotel Royal Orchid****
a de jonge
29-1-2013
is het zwembad gratis en is er bij dit hotel veel wind ?

sdr85
30-4-2013
alles bij het hotel is grati, dus ook zwembad, fitness, sauna, stoombad en internet. Er is weinig wind.

Kevin
17-1-2013
Zit er bij dit hotel een supermarkt in de buurt? VOor als je een avond niet uit eten wil?

Sandra
23-5-2013
Ja, naast het hotel zit een kleine Spar, in Funchal zelf zijn ook wel wat grotere supermarkten te vinden.

vidamar resorts (0 reacties)
Helma
10-1-2013
Kan ik hier glutenvrij eten, of in de buurt??.Is er een gelegenheid om zelf eten te bereiden bij vidamar resorts- Madeira??

parkeren (1 reacties)
Aparthotel Four Views Lido****
esther
4-1-2013
Is er parkeergelegenheid bij het hotel?

Roberto
22-1-2013
ja by four vieuws lido hebben ae parkeerplaats van het hotel

appartement/studio (0 reacties)
Hotel Porto Santa Maria****
Annelies Geurkink
2-1-2013
Wie weet of de goedkoopste appartementen/studio's ook een balkon met zitje hebben? Graag willen we ook met uitzicht op zee, maar dit staat niet bij alle aanbieders specifiek vermeld. Is het écht de moeite waard om zeezicht te hebben of zijn de appartementen aan de tuinzijde ook mooi?

Fiets verhuur (1 reacties)
Jack
2-1-2013
Kun je bij het hotel of in de omgeving ook fietsen huren?

lindatenbrinke
6-1-2013
Het landschap in de omgeving van het hotel is niet echt fietsvriendelijk, heb je wel ontzettend goede benen voor nodig!

excursies (1 reacties)
Funchal
agnes bloem
30-12-2012
wie weet waar we dagexcursies kunnen boeken in funchal

peter
18-4-2013
in vrijwel alle grotere hotels in funchal

locatie voordeelkamers (0 reacties)
Aparthotel The Residence Porto Mare****
Corina
29-12-2012
Ook wij konden alleen nog maar voordeelkamers boeken, voor ons hele gezin, volgens ons hebben ze garden view, maar weet iemand die er geweest is hoe dat zit ?

Strand (0 reacties)
Hotel Porto Santa Maria****
Jan
27-12-2012
Is het ver lopen voor het strand. Zijn er ook strand bedden, en moet je deze ook huren of horen deze bij het hotel. Zijn er veel trappen naar het strand.

2 kamer appartement (0 reacties)
Aparthotel Four Views Lido****
Colette Dieltjes
9-12-2012
Wie weet hoe het 2 kamer appartement er uit ziet. Deze heeft een aparte slaapkamer. De andere bedden zijn dit losse bedden of is dit een slaapbank?

parkeerruimte? (2 reacties)
w.biezemanlebbink
25-10-2012
Wij willen volgend voorjaar naar dit hotel en zijn van plan om 10 dagen een auto te huren. Is er parkeerruimte bij het hotel???

ES
26-10-2012
Ja, er is voor het hotel parkeerruimte en ook langs de straat voor en naast het hotel. Wij hebben een auto via het hotel zelf gehuurd, deze wordt dan op de parkeerplaats voor je klaargezet.

Alie
27-4-2013
Kan je ook een auto huren zonder creditcard??? Dus contant of pin afrekenen??

wasserette (0 reacties)
Hotel Estalagem Ponta Do Sol****
ria
26-9-2012
wie weet of er een wasserette aanwezig is in het hotel???

Ziekenhuis en in het bijzonder de cardiologie. (0 reacties)
P.W.J. Meijn
17-9-2012
Geachte mevrouw, meneer, Wij hebben het plan opgevat om volgend jaar een of twee weken naar Madeira te gaan. Na overleg met de cardioloog van mijn vrouw, was zijn antwoord dat hij er alleen maar achter staat als er goede voorzieningen zijn voor hartpatiënten. Mijn vrouw heeft ook een ICD, interne cardiologe defribilator, geïnplanteerd gekregen, die in geval van nood haar hartslag corrigeert en eventueel het hart corrigeert, als het gaat defribileren. Al met al waarschijnlijk een moeilijke vraag voor u, omdat een arts niet graag zal zeggen dat hij voor bepaalde activiteiten niet voldoende opgeleid is. Onze cardiloog heeft het liefste dat we alleen naar grote plaatsen gaan waar goede cardiologe instanties zijn. Voor hetzelfde geld zijn er op Madeira wel goede en gespecialiseerde cardiologen aanwezig. Hopelijk dat u ons toch nog enigszins kunt voorlichten omtrent de huidige medische en cardiologische situatie op Madeira. Het is natuurlijk ook belangrijk voor de ziele rust van mijn vrouw, als zij weet dat er in tijd van nood, goed voor haar gezorgd kan worden. Aan uw antwoord zullen wij natuurlijk absoluut geen concequenties verbinden en het gewoon als een welgemeend antwoord beschouwen. Misschien dat u kunt informeren bij de hostessen die daar op Madeira werken. Zij weten meestal veel meer dan wij denken. Bij voorbaat reeds hartelijke dank voor uw bemoeinissen. Met vriendelijke groet, P.Meijn.

1 2 3 4 5 6 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?