Bungalow Quinta Das Vinhas**** in Estreito da Calheta Portugal beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Quinta Das Vinhas****

Bungalow Quinta Das Vinhas**** Estreito da Calheta

Beoordelingen Bungalow Quinta Das Vinhas****

Lombo dos Serrões, 9370-000, Estreito da Calheta
Bungalow Quinta Das Vinhas scoort een 8,9 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Quinta Das Vinhas****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Quinta Das Vinhas**** in Estreito da Calheta, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Bungalow Quinta Das Vinhas**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Madeira. Vergelijk Bungalow Quinta Das Vinhas**** met andere accommodaties in Estreito da Calheta.

29 beoordelingen over Quinta Das Vinhas****

met partner, Jan. 2012
"Super mooi en aanrader voor rust!"
j rotgans
21-2-2012 Prachtige mooi compex,met een super uitzicht.
De omgeving is heel erg mooi,heel landelijk en echt Madeira.Personeel super vriendelijk.De slaapkamer super groot en badkamer was ook groot.De woonkamer/keuken is groot zat,maar een nieuwe bank en stoel is wel een must.Voor de rest alles aanwezig.Ontbijt stelt niet veel voor,maar je kunt zelf wel beleg meenemen.Super lekker de broodjes die 's morgens aan je deur hangen.Lekker eten in Calheta beach.Wij hadden een huur auto,dus konden prima overal naar toe en hebben erg genoten van het oude Madeira,de westkant is geweldig.Niet veel toeristen en prachtige levadawandelingen.Komen zeker nog een keer terug!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Uitvalsbasis voor wandelaars"
Koenraad De Tobel
7-11-2011 Vorige keer met z'n tweetjes in de Quinta zelf, nu met 3 in een cottage. De cottage was nieuw en op z'n Portugees. Alles lijkt op de verkeerde plaats te staan. Als wandelaar wil je vooral een goede uitvalsbasis, sanitair dat werkt en een rustige stek om bij te komen. Hierin voldoet de cottage perfect. Het zuidwesten is goed bereikbaar, de zonneboiler voorziet de douche van een harde en hete straal. Ieder heeft zijn eigen terrasje waar je kan uitpuffen met enkel het geluid van krekels en vogels. Voor verbetering vatbaar: 1. een zonneboiler voor het zwembad (toch een beetje fris in november) 2. Wifi ook in de cottages

met partner, Okt. 2011
"Schitterende accomodatie"
kees
15-2-2012 Wij verbleven hier 5 nachten in oktober tijdens onze wandelvakantie.
geweldige accomodatie op een schitterende locatie. De Quintas met wijgaard geeft een zeer landelijk en gemoedelijk effect. Schone en ruime kamers. Prima ontbijt en goede lunchpakketten.
Zwembad aanwezig. Een aanrader, en we komen zeker nog eens terug. En wat de toegangsweg betreft, dat moet je er voor over hebben. Maidera is eigenlijk nergens vlak!

met vrienden, Aug. 2011
"Leuke plek"
A. Kraaijenbrink
26-8-2011 Quinta Das Vinhas is zeker de moeite waard. Leuke plek, leuke cottages, heerlijk rustig. Tijdens ons bezoek is de steile toegangsweg naar de receptie gerepareerd.
Het blijft een vervelende weg maar zonder gaten en kuilen! Ik kan deze Quinta zeker aanbevelen voor een fijne vakantie op Madeira.

"Rust, ruimte en kwaliteit"
ases
10-8-2011 De quinta's zijn gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken. Zwembad is lekker om even in te duiken en wordt goed schoongehouden.
Service is perfect, aardig personeel wat vloeiend Engels spreekt. Wij vonden de afstand naar diverse toeristische punten wat lang. Als we nog een keer zouden gaan, dan gingen we wat meer richting de hoofdstad, bijvoorbeeld in Ponta del Sol of Ribeira Brava. Maar accomodatie is perfect, rustig, geen animatie etc.

"Zeer mooie locatie, uitstekende verzorging"
Willem
18-7-2011 Erg mooie locatie, fijne cottage met grandioos uitzicht. De Quintas met wijgaard geeft een zeer landelijk en gemoedelijk effect.
Lekker zwembad. Met hotelservice, 's morgens broodjes, dagelijks verschonen bed- en badlinnen. De weg naar de cottages is overigens prima te doen, voor de weg naar het hotel (de Quintas) is enige stuurmanskunst nodig.

met partner, Mei 2011
"Charmant en sfeervol middenin een wijngaard"
joke0403
3-6-2011 Hoewel wij zeer enthousiast zijn over deze accomodatie is er een punt dat we slecht vinden en dat is de toegang. Je moet met je auto over een slechte steile weg met keien en kuilen dwars door de wijngaard tot je bij de quinta bent waar de receptie zit. Daar staat een bord dat men niet aansprakelijk is voor schade aan je auto. Schandalig want het is puur geluk als je geen schade oploopt over deze rotweg. Gelukkig konden wij na het inchecken de dagen daarna via een omweg bij ons huisje komen.

met partner, Dec. 2010
"Bovenverwachting"
engelpa
4-1-2011 We hebben vlak voor de kerst nog 'even' een vakantie geboekt naar de zon. Op Madeira was bijna alles vol; alleen de Quinta das Vinhas had nog een "cottage" voor ons beschikbaar - maar even afwachten wat dat wordt dus...
De accommodatie (maar ook het eiland) heeft aan meer dan onze verwachtingen voldaan. De cottage was meer een luxe hotelkamer, maar dan in de vorm van een eigen huisje. Een open keukentje met koelkast en magnetron, een zitkamer met open haard en een slaapverdieping onder de balken van het verblijf. Het hele verblijf - inclusief de bedden - werd elke dag schoongemaakt. Bij aankomst kreeg je alles mee voor het maken van je eigen ontbijt, en iedere ochtend hing er een zakje met verse broodjes aan de deur. De service was uitstekend. Iedereen sprak Engels (de eigenaresse en haar dochter hebben in Zuid Afrika gewoond) en men heeft ons geholpen met al onze vragen.
Het rustige dorpje Calheta (ca 45min van Funchal) is een prima uitvasbasis voor alles wat er te beleven is.

met partner, Apr. 2010
"Genier authentiek Madeira"
Kees en Marian/ Bep...
27-8-2010 Ligging is geweldig: rustig Madeira met schitterend zee-zicht.
De leiding en service is heel vriendelijk.
Het terrein is wel wat moeilijk voor ouderen: stijgen-en-dalen.
Reserveer vooral niet de avondmaaltijden bij je touroperator; die kan je goedkoper per dag bij de leiding bestellen.

"Om te onthouden"
Ellen en Arend
18-11-2009 Zojuist teruggekomen. 14 dagen vertoefd in een van de 'verbouwde schuurtjes' bij zwembad. Huisje zeer compleet ingericht. Aantal keren zelf gekookt.
Schitterende en rustige ligging op zuidhelling van eiland; geen last van verkeer. Door de vele tunnels op Madeira zijn afstanden snel te overbruggen.
Personeel spreekt zeer goed engels.
In hoofdgebouw staat in een van de gezellige woonkamers een PC om even te internetten en te mailen. Gratis. Ook een gratis WIFI-punt voor laptoppers.