Aparthotel Quinta Splendida Botanical Garden**** in Caniço (de Baixo) / Garajau Portugal beoordelingen 9.0 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Quinta Splendida Botanical Garden****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Quinta Splendida Botanical Garden**** in Caniço (de Baixo) / Garajau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 68
vakantiefoto's
van Aparthotel Quinta Splendida Botanical Garden**** vinden. Je kunt 1
video
van Aparthotel Quinta Splendida Botanical Garden**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Portugal
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Madeira
. Vergelijk Aparthotel Quinta Splendida Botanical Garden**** met andere accommodaties in
Caniço (de Baixo) / Garajau
Minder tekst <<
Aanbieders
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Quinta Splen...
Verklein aantal aanbieders
(5)
met oudere kinderen
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(35)
ALL
met partner, Apr. 2011
"Verblijf in 'de hof van Eden'"
B.Godschalk
18-4-2011
Naar aanleiding van de onderstaande reviews hebben we besloten om hier 11 dagen te verblijven. Daar hebben we geen spijt van gehad. De meeste beoordelingen hieronder kloppen helemaal. Wij kozen voor een 1 kamer appartement op de begane grond. Omdat we aanvankelijk een schaduwplek kregen toegewezen, hebben we direct bij binnenkomst gevraagd naar een meer zonnige ligging in de ochtend. De 'zonplek' verschilt nogal per woning en het hangt natuurlijk ook van je eigen voorkeur af. De prachtige palmen in deze parktuin nemen ook een paar uur zon weg. We kozen voor het arrangement zonder ontbijt en diner. Zo konden we per dag zelf kiezen. Maar meestentijds hebben we gekozen voor de warme bakker om de hoek met verse bruine knapperige (!) bolletjes en croissants. De tuin heeft een ongekende schoonheid op ieder moment van de dag met al die slingerende paden door honderden bloeiende tropische planten: overweldigend. Ook was het heel verfrissend om 's ochtends te zwemmen in deze paradijselijke tuin
met partner, Okt. 2010
"Goed hotel voor wie rust zoekt"
Dagmar
17-10-2010
Prima hotel. Kamers schoon en elke dag ook schone handdoeken en zelfs verse bloemen op tafel! Lekker veel ruimte in het appartement en goede keuken (met oven). Fijn veranda waar je ook met een beetje regen goed kunt zitten. Goed gelegen qua winkels. Het plaatsje is niet zo leuk. Er is niet zoveel te beleven en het is er ondertussen wel erg druk qua verkeer. Restaurant Galeria is wel lekker eten en je zit er heel aardig.
Minpunten hotel: niemand eet er savonds buiten, wel erg veel oudere mensen, soms wat norse bediening.
met partner, Juni 2010
"Heerlijk"
P & S
6-7-2010
Afgelopen zondag teruggekomen van een heerlijke week in Quinta Splendida. Nette ingerichte appartementen, met keuze uit tuinzicht of zijzeezicht.
De appartementen zijn gelegen in kleine gebouwen in de tropische tuin. De tropische tuin, is in terrasvorm aangelegd.
De supermarkt, bakker en de bushalte naar Funchal op loopafstand. Quinta Splendida is een goed uitvalsbasis voor de vele excursies.
Restaurant LaReira op het dorpsplein bij de kerk is aan te bevelen!
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Qu...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Aug. 2009
"Super accomodatie!"
Fam van Overveld
14-1-2010
Madeira is fantastisch, en de Quinta Splendida ligt in een prachtige botanische tuin. Wij hadden een prima appartement op de begane grond, met een palmboom in de "voortuin", (echt vakantie!!). Het is netjes ingericht. Er is werkelijk niets aan Quinta Splendida dat tegenviel of niet goed geregeld was. We gaan hier zeker weten vaker heen!!
met oudere kinderen, Aug. 2009
"Prachtige tuin en lekker zwembad"
Fam D te M
14-8-2009
Wij zijn met 2 puber kinderen twee weken hier geweest. Er waren niet veel kinderen, waardoor het zwembad lekker rustig was. Er was wel een pingpong en pool tafel aanwezig. De kinderen mochten ook gratis gebruik maken van fitness app.
Wij hadden een app in de tuin van het hotel. Zeer ruim en schoon met goede bedden.
Iedere dag werd app schoon gemaakt en schone handdoeken. Mooie tuin bij app waardoor je heerlijk vrij kon zitten. Hotel eten was redelijk goed. We konden heerlijk buiten eten op het terras van hotel met mooi uitzicht Atlantische Oceaan. Madeira echt een wandel eiland we hebben dan ook veel tochten met kids gemaakt. Aanrader met catamaran/boot het water op gaan. Auto huren is wel een aanrader. Bus van hotel rijdt om 10.00 uur en 16.00 uur naar Funchal.
Prima locatie, maar niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
"Erg mooi hotel"
barry
29-4-2009
Het hotel ligt in een botanische tuin en het ziet er echt heel mooi uit. Personeel is vriendelijk (op een uitzondering na) en de service is top.
Het grote nadeel is dat het plaatsje Canico voornamelijk door Duitsers worden bezocht en iedereen er ook vanuit gaat dat je dus Duits bent. Onze oosterburen er een sport van gemaakt om zich hier (redelijk) onbeschoft op te stellen. De lokale bevolking is hierdoor wat geirriteerd, maar zodra ze merken dat je niet Duits bent, worden ze wel
aardiger.
Verder een top hotel en zeker voor de 55 plusser aan te raden die erg van planten houden. Als je toch wat moeilijker loopt zal ik het persoonlijk wel afraden. Veel trappen en heuvels
"Prachtig complex met tropische tuin"
M. van der Veen
3-11-2008
Een studio geboekt, maar toch een appartement met z'n tweeen (aparte slaapkamer), een groot terras. Super. Jammer van de week regen in november!Prachtige tuin, weinig last van anderen. Bij te kort aan parkeerplaats krijg je een ticket voor de parkeergarage voor de deur. Supermarkt om de hoek en een lekker restaurantje vlakbij (Lareira). Eten in hotel redelijk (Thai, Galeria). La Perla heeft goede ambiance, maar maakt reputatie niet waar. Goed schoon, personeel is erg vriendelijk. Golfbaan boeken met korting via de receptie (shuttle is gratis, banen blijven duur +_80 Euro p.p.). Aanrader!
met partner, Aug. 2008
"Aanrader!!"
remko bron
1-9-2008
prachtig complex, super service (hotelservice ook voor de appartementen), hele vriendelijke mensen die heel goed engels spreken.
aan te raden om een autootje te huren (vanuit nederland ivm beschikbaarheid) om relaxt iets van het prachtige eiland te zien
met partner, Jan. 2008
Astrid
17-1-2008
We hadden half pension geboekt en het eten was in 1 woord geweldig. Een geweldig mooie tuin, een hele mooie spa (wel duur). De kamers waren gedateerd maar voldoen. We gaan zeker terug en dan in het voorjaar. Het weer in het binnenland was vrij slecht dus we moeten nog veel bezichtigen.
Familie, Dec. 2007
nathalie
10-2-2008
Een toplocatie. We verbleven in een appartement dat schoon en netjes was en ruim opgezet, met een heerlijke grote tuin ervoor met (lig)stoelen. De service was goed. Zo ook het eten. Vooral in het thaise restaurant en in het a la carte restaurant. Dat was echt culinair genieten. De tuin was adembenemend. Hoewel wij er met ons zoontje van 12 maanden verbleven en alles goed voor hem was geregeld en de mensen erg vriendelijk waren, is het toch niet echt een locatie om met kinderen te verblijven ouder dan 2 of met meerdere kinderen. Dan zijn er weinig voorzieningen, behalve het zwembad.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie