Vakantie Beoordelingen Setubal Costa de Lisboa vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Setubal

6,2
6,6

2 juni 2012

Setubal

Beoordelingen Setubal

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Setubal. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Setubal. Ben je zelf op vakantie geweest naar Setubal? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Setubal scoort een 7,3 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Vakantiehuis, 18 Hotels en 1 Pension in Setubal. Op Zoover vind je bovendien 8 vakantiefoto's van Setubal. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Setubal. Bekijk ook andere accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa de Lisboa.

12 beoordelingen over Setubal

met partner, Sept. 2010
"Een fantastisch en zeer gezellig stadje."
janneke
Sfeer
25-9-2010 Geen massa toerisme, heerlijk strand en veel bqq op straat, heerlijk vis eten en vriendelijke mensen. Geweldig mooi weer gehad, we willen tegenwoordig geen massa toerisme meer maar echt autentieke bevolking dus Portugees.

"Typisch portugese plaats, prachtige omgeving"
pipa
Stranden
13-5-2010 Het is een grote (haven-)stad, ca 100.000 inwoners met veel bedrijvigheid (en industrie), weinig toeristen, daarom typisch portugees.
Mn de omgeving is mooi; arrabida, altentejo, troia, lissabon, sado, etc.

"Er is hier wat gaande"
Monique de Caravalh...
Stranden
9-9-2008 woon nu een half jaar in setubal en het bevalt uitstekend, voordien 9 jaar woonachtig geweest in Azeitao. In deze stad Setubal is meer leven en je kunt hier het hele jaar buiten eten van de buiten bbq. de overkant van de stad is prachtig en daar is echt wat gaande, nieuwe appartenementen, hotel, casino is in febvr. klaar, restaurants en winkels, je kunt er met de ferry makkellijk komen en het heeft mooi witte stranden, dan buiten de stad zijn er vele prettige stranden en blauw zeewater.De portugezen houden hier hun vakantie en is nog niet ontdekt door de rest van de europeanen, wat beslist zijn voordeel heeft. De Sierra d`Arrabida is fantastisch om daar een ritje te maken, het uitzicht is schitterend. Ga en ervaar het zelf, u zult het prachtig vinden, een bijzondere vakantie wens ik u allen toe.
Monique

met een groep, Juni 2008
"Leuke en gezellige plek"
Sofia
Sfeer
7-5-2011 wel een leuk stadje, het enige nadeel is dat er vrij veel armoede is.., maar je heb er lekker eten

Marjolein
Stranden
11-3-2008 Net terug van setubal, weer leker gegeten.Het centrum zijn ze aan het renoveren,de ramblas wordt helemaal vernieuwd,respecteren de bomen en het theater wordt ook onder handen genomen.Zo zal deze havenstad langzaam maar zeker een nieuw jasje krijgen.Vriendelijke mensen en heel behulpzaam, velen spreken Engels.Binnenkort gaan er nieuwe veerboten van start om je naar de prachtige witte stranden van het schiereiland Troye te brengen. Er zijn nog meer schitterende stranden net buiten de stad richting Arrabida.Het is een hele andere omgeving dan de normale vakantieplaatsen. Je moet er een liefhebber van zijn maar wij genieten altijd met volle teugen.Er is een Outletstore in Alcochette, je weet niet wat je ziet zo groots en prachtig opgezet. Wij hebben er ons prima vermaakt.Voor ons geen massa toerisme.

met partner, Juli 2007
Priscilla
Stranden
2-6-2008 Ik zelf kom al jaren in het stadje setubal (al vanaf toen ik baby was) ik ben nu 18 jaar oud en ik vind het stadje echt geweldig mijn moeder komt ook oorspronkelijk uit het stadje setubal.Je kunt er van alles doen zoals naar troia gaan met de ferry boots en een excursie om de dolfijnen te zien en de flamingo's het eten is erg goed en troia is zich aan het uitbreiden word allemaal super mooi.HEt centrum van setubal vin ik erg gezellig die smalle straatjes zijn echt geweldig leuke winkeltjes en restaurantjes waar je goedkoop kan eten voorbeelden zijn vis en kip piri piri ,je kan vele kastelen bezichtigen en kloosters erg interesant.Als je in de maand juli tot augustus bent kun je de gigantische kermis mee maken dat is erg leuk en als je geluk heb de leuke festivals.Je moet gewoon goed zoeken en je kom vanzelf leuke dingen tegen.in setubal heb je veel barretjes en zelfs 3 discotheken dus setubal is een aanrader .

helene haspers
Stranden
15-3-2007 Na een jaar weer in Setubal geweest en ja hoor we vinden het hier heerlijk, vriendelijke mensen en lekker eten en drinken.Geen normaal vakantieplaatsje maar het is bijzonders, je houd ervan of niet, je moet wel met de Ferry naar het strand en ook dat is iets geweldigs.We hebben nieuwe restaurants ontdekt. Je zit hier echt tussen de portugezen en dat is wat wij geweldig vinden. Terrasjes zijn er voldoende en vanuit het hotel is alles op loop afstand.Met de trein naar Lissabon om te shoppen in "COLOMBO" het grootste commerciele centrum van Europa, je weet niet wat je ziet.Wij zijn erg enthousiast, we houden van de Costa Azul in PORTUGAL en in het bijzonder de 3e stad van het land, Setubal.

Mark en Marja
Stranden
1-10-2006 Setubal is niet echt spannend. Er is weinig te beleven en veel industrie. Je kunt er wel eten in de leuke restaurantjes met goede vis. Echter, er is niet veel keuze. Stranden zijn hier niet echt veel te vinden. Je moet of naar Troia varen of net buiten Setubal gaan. Voordeel is de ligging tov Lissabon. Slechts 30 km en zeker een bezoek waard.

Kortom, Setubal is geen aanrader, ga naar Lissabon!

G.E.Reef
Stranden
16-10-2005 Setubal is een industriestad met enige culturele objecten en weinig toerisme en uitgaansleven maar wel een echte Portugese stad.
Er zijn geen grote stranden grenzend aan de stad maar wel als men overvaart met de ferry naar het schiereiland Troia
waar wel grote vlakke stranden te vinden zijn.

Judith
Stranden
19-8-2005 Setubal zelf vond ik niet veel aan. Weinig gezellig restaurantjes kunnen vinden. Aan de Avenida Luisa Todi zit wel een erg gezellig tentje. Daar wordt buiten vis geroosterd op een bbq. LIgging is wel optimaal, zo'n 25 km van Lissabon af.