Vraag & Antwoord Sao Martinho do Porto

Sfeer

19 mei 2013

Sao Martinho do Porto
Vraag & Antwoord Sao Martinho do Porto

Internationale gasten? Accomodatie? (1 reacties)
Bed and Breakfast Quinta da Vida Serena****
Viviane
17-11-2010
Hallo, Wij zijn een gezin uit België. (met een zoon van dertien). Uit de vele reacties op zoover stellen we vast dat de meeste vakantiegangers nederlanders zijn. Of alleen Nederlandse bezoekers (klopt dit)? Een voordeel voor onze zoon, met name om te kunnen praten in het Nederlands, maar wij hebben het graag wat internationaler... Graag uw reacties aub PS. Welk appartement raadt u ons aan? We willen zeker een eigen terras. Zijn er voldoende ligbedden aan het zwembad?

Rinco de Jong
7-4-2012
Appartement Pombal is geweldig. Wij waren nu de enige gasten, dus ik kan niets zeggen over hoe internationaal het is. Het zwembad was nog niet open, maar lijkt ons groot genoeg met een grasveldje er omheen. Je kunt ook op google maps kijken om er zelf een beeld van te krijgen.

privacy (2 reacties)
Bungalow Casal Famalicao***
angelique
22-12-2008
Ik overweeg deze zomer een huisje in dit complex te huren maar heb niet zo'n zin als ik buiten zit vlakbij het zwembad te zitten. Zijn alle huisjes rondom het zwembad of heb je wel veel privacy? Hoe staat het inmiddels met de spinnen die er zouden zijn?

André Aarden
8-2-2009
angelique zei :

andré aarden
8-2-2009
Er staan 5 huisjes op het complex, waarvan één direct aan het zwembad. De andere liggen verderaf en hebben volop privacy. ik zou dus om een huisje vragen dat wat verder van het zwembad ligt.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit