Bungalow Casal da Serra in Sao Martinho do Porto Portugal beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Casal da Serra

6,7

Dit is het huis van de eigenaresse.

Beoordelingen Bungalow Casal da Serra

Sao Martinho do Porto
Bungalow Casal da Serra scoort een 8,8 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Casal da Serra? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Casal da Serra in Sao Martinho do Porto, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Bungalow Casal da Serra vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa de Lisboa. Vergelijk Bungalow Casal da Serra met andere accommodaties in Sao Martinho do Porto.

3 beoordelingen over Casal da Serra

6,7
met partner, Juni 2007
Theo en Loes.
23-7-2007 15 juni tot 6 juli 2007 zijn we hier geweest en het was in één woord te omvatten FANTASTISCH !!
Heerlijk rustig, prachtig uitzicht, prachtige omgeving. Hele vriendelijke eigenaresse. Dit is zeker voor een herhaling vatbaar.

Theo en Loes Jukes.

Familie, Sept. 2006
J. Mekking
23-9-2006 ligt afgelegen aan zeer slechte weg, wel redelijk schoon, slechte stoelen (bank) in appartement, niet op 1,5 km van strand(misschien wel hemelsbreed) zoals beschreven in reisgids. Auto zeker nodig. omgeving wel mooi. Niet ver van div. bezienswaardigheden. Ik zou niet zo weer hier naar toe gaan. Appartement was wel vochtig

aimee
18-5-2004 helemaal te gek, soort prive-huisje plus zwembad helemaal voor ons zelf. En hoogtens met 4 man hebben wij dat zwembad gedeeld. Lieve gastvrouw praat supergoed engels! Je heb hier wel een auto nodig. Huis is echt een klein soort boerderij!! Voor herhaling vatbaar. We hebben echt genoten. half uu rijden van Nazare. Tien minuten rijden vanaf het strand. Dit is pas echt vakantie met rust!!!