Beoordelingen Hotel Quinta das Rosas***

21 mei 2013

Quinta das Rosas***
Beoordelingen Hotel Quinta das Rosas***
Caminho Real, 24580-060, Nazaré
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Quinta das Rosas*** in Nazaré, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Quinta das Rosas*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Quinta das Rosas scoort een 9,6 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Quinta das Rosas*** in Nazaré, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Quinta das Rosas***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Quinta das Rosas*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Quinta das Rosas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa de Lisboa. Vergelijk Hotel Quinta das Rosas*** met andere accommodaties in Nazaré.

13 beoordelingen over Quinta das Rosas***

9,5
9,9
9,5
9,7
met partner, Aug. 2012
"In één woord : geweldig!"
Margriet
13-9-2012 In deze quinta hebben we 2 nachten doorgebracht. Eerlijk is eerlijk, het boeken verliep niet gemakkelijk (website werkt bijna nooit), maar na ettelijke telefoontjes en mailtjes is het dan toch gelukt:) Eenmaal ter plekke bleek het een paradijsje! Geweldig grote en mooie kamer, nette badkamer. Een eigen terras met uitzicht op Nazaré en de atlantische oceaan. De eigenaresse is ontzettend aardig en behulpzaam en heeft ons echt hét restaurant van de vakantie aanbevolen! Het ontbijt verzorgt zij zelf met heerlijk fruit, verse bolletjes en elke ochtend een verrassing. Aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Absolute topper!"
Corien Baart
22-8-2010 een verblijf om nooit te vergeten door gastvrijheid die je zelden meemaakt. gaan!

"Prima!! Niets op aan te merken."
Henk en Margriet Pr...
20-6-2010 Een hele leuke B&B.
Leuke kamers.
Schoon
Een fantasties ontbijt.
Gastvrije ,heel aardige mensen.

met partner, Juni 2010
"Prima keuze."
Gerard en Linda
28-6-2010 We hebben een heerlijke week gehad in Quinta Das Rosas, we werden gastvrij ontvangen, elke dag nieuwe tips om de omgeving te verkennen, leuke kamers met een schitterend uitzicht, en een heerlijk ontbijt met elke dag vers fruit.Kortom een prima keuze.

"Friendly by heart"
wim van schijndel
5-4-2010 Wij kwamen ziek aan bij Anna Maria en gingen een paar dagen later herboren weer weg. Wat gastvrijheid, goede verzorging en prachtige tuin met citroenen en kippen niet vermag!
We wisten niet dat dit nog bestond! De ligging is absoluut uniek

"Wat een topper!!!!!!!!!!"
marion lemmens
13-3-2010 Ik was met mijn zusje in 2008 in quintas das rosas, wij hebben een super fijne vakantie gehad, mede dankzij de behulpzaamheid van de eigenaars. Super ontbijt!!!!!!!!!!

met partner, Aug. 2009
"Heerlijk!!"
Bas & Petra
16-9-2009 Wij voelden ons erg welkom in Quinta das Rosas! Beide Anna's doen erg hun best om het je naar de zin te maken en dat is dan ook meer dan gelukt! Ontzettend lieve mensen. Hadden speciaal naar de kamer met groot balkon met uitzicht op oceaan gevraagd en daar hadden we zeker geen spijt van. Dit is een echte aanrader!

"Warm aan te raden"
Paul Reynders
21-6-2009 Rustig gelegen, ruime tuin met vele dieren voor kinderen, heel hartelijk onthaal in perfect Engels (Portugese eigenaars woonden voordien in Canada) met veel uitleg over de streek, zeer verzorgd, lekker ontbijt, je moet wel beschikken over een auto om naar het strand te rijden(het is enkele km. steil dalen en later steil stijgen)

met partner, Juli 2008
"Echt fantastisch!"
Martijn&Ilona
31-7-2008 We verbleven 15 dagen in deze b&b, een landhuis met een hele grote mooie, naar bloemen geurende tuin. De gastvrouw is zeer gastvrij en behulpzaam.
De kamers waren fantastisch mooi en schoon.
Het uitzicht van het balkon, veranda was geweldig.
Het ontbijt maakt het absoluut af met vers fruit en en verse jus d orange.
Het strand ligt op ongeveer twee kilometer, dus een auto is aan te bevelen.
Toen we weer vertrokken zwaaide de gehele familie ons uit.
Wij raden dit b&b zeer aan.

Martijn en Ilona

met partner, Juni 2008
Fam. Boot
18-6-2008 Een mooi hotel/B&B, het uitzicht was geweldig maar de ligging t.o.v. het centrum was een aardig stuk lopen. De kamer en het bed waren klein, maar binnen een paar dagen kregen wij een andere kamer met hun grootste bed.
Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit