Hotel Real Palacio**** in Lissabon Portugal beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel Real Palacio**** Lissabon

Beoordelingen Hotel Real Palacio****

Rua Tomas Ribeiro 115, 1050-228, Lissabon
Hotel Real Palacio scoort een 8,6 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Real Palacio****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Real Palacio**** in Lissabon, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Real Palacio**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Real Palacio**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa de Lisboa. Vergelijk Hotel Real Palacio**** met andere accommodaties in Lissabon.

27 beoordelingen over Real Palacio****

met partner, Apr. 2012
"Gewoon een goed hotel.....maar"
Frans en Elly Bekke...
2-5-2012 Op het hotel valt weinig aan te merken. We gingen naar Lisabon voor een stedentrip. Een negatief punt was het bed. Bij elke beweging kraakte het matras en dar mag je voor een 4-5 sterrenhotel wel wat meer van verwachten. Zoals gewoonlijk zijn de drankenprijzen belachelijk hoog.
1 glas rode wijn 7 euro. Laat de drankjes op kamer leker in de koelkast staan en koop deze buiten het hotel. Een pluspunt is dat je de lift alleen kan bedienen met een chipcard, hetgeen ongenode gasten buiten houdt.
Het personeel is vriendelijk en attent. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Voor vertier moet je toch wel naar het centrum op een loopafstand van 30 minuten. Je kan ook de stadsbus lijn 44 nemen

met een groep, Mrt. 2012
"Geweldig"
graciella
4-5-2012 We hadden een teleurstellende eerste indruk(we stonden voor het hotel) we kwamen binnen en de receptie was erg klein, de receptioniste heeft ons prima ontvangen, sprak goed engels en kon ons het een en ander vertellen over onze locatie en must sees... Eenmaal op onze kamer waren wij zeer blij verrast. De kamer bleek een ruim appartement op de bovenste verdieping met een heel mooi uitzicht! Het appartement is compleet ingericht. minpuntje was wel dat de appartement een beetje gehorig is..

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prima"
patty
5-3-2012 hotel uitstekend. prima ontbijt,
personeel voorkomend en vriendelijk.
Alleen het restaurant en de bar hebben extreem hoge prijzen.
daar elders 2 keer voor eten en drinken

met partner, Jan. 2012
"Niet bijzonder"
Iraj Bahador
3-2-2012 Dat was niet zo bijzonder, wij hadden meer verwacht van een 4 ster hotel, de medewerkers waren wel aardig, elke dag het zelfde ontbijt het was veel maar elke dag het zelfde. Geen draadloze internet in de kamers als ik met mijn iPad mijn email wilde kijken, moest ik naar gebeden in de hal daar had je wel daardloze internet.

met partner, Nov. 2011
"Het beste! A palace!"
Nathalie
23-11-2011 The staff was most friendly and helpful.
This hotel was a good 5 star with all expectations met.
Sweet little Angela G was a great masseuse, good sauna and jaccuzzi!
The rooms were clean and luxurius. Had a great stay and will take the same hotel on my next visit to Lisboa.

met partner, Okt. 2011
"Uitstekend hotel voor stedentrip."
Jolanda
6-11-2011 Prima ligging aan rustig straat, uitstekend ontbijt, vriendelijk personeel. TIP: Vanaf de luchthaven is het hotel in ongeveen 15 minuten bereikbaar met Aerobus nr. 1, bushalte Picoas ligt aan het eind van de straat, net om de hoek.

met vrienden, 2011
"Prima hotel "
lief
13-4-2011 na overbooking in hotel real parque zijn we in real palacio beland.prima hotel , personeel in bar was super vriendelijk , maar aan de balie was alles precies te veel.ontbijt was goed maar soms moest je lang wachten voor er bij gevuld werd.
één héél groot -min waren de bedden , je kon evengoed op de grond slapen, zo hard waren de bedden.zoiets kan niet voor een 5 sterren hotel.

alleenreizend, Nov. 2010
"Lokatie perfect voor shoppen, riant ontbijt"
Jacomina
2-12-2010 Real Palacio is een goede 5*
Lokatie perfect voor shoppen, het ligt vlakbij warenhuis Corte des Ingles en toch redelijk rustig.
Het ontbijt is riant, de kamers zijn schoon, goede wek en roomservice en de jacuzzi en Turkse sauna zijn relaxed, hoewel het wel wat schoner mag zijn daar, hogedrukspuitje kan geen kwaad.
Er is internet beschikbaar (met draad) op de kamer.
Receptie drukt op verzoek boardingtickets af.

met partner, Juni 2010
"Niet 5 sterren waardig, 4 is ruim voldoende"
mz
28-6-2010 Kamers zijn mooi, maar qua voorzieningenen wat matig uitgerust. te weinig zeepjes, douchegel etc. Het personeel is afstandelijk. Enge lift. 1/2 uur vastgezeten. het personeel niet behulpzaam bij deze afschuwelijke ervaring. Hotel is rustig gelegen, dichtbij metro en (touristen) bus.

met partner, Feb. 2010
"Uitstekend hotel"
Ellen van Rooij
23-2-2010 Een heerlijk hotel. Wat een service! Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Ze doen alle moeite voor je. Daarnaast een uitgebreid voortreffelijk ontbijtbuffet. Het hotel is echt aan te raden. De ligging is prima. Iets buiten het centrum dus weinig lawaai. Het centrum is goed bereikbaar per metro. De harde bedden waar anderen het over hebben, vonden wij geen probleem. Prima geslapen.