Vakantiehuis Casas Fruta**** in Junqueira Portugal beoordelingen 9.0 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.918 bezoekers online
Home > Portugal > Costa de Lisboa > Junqueira > Vakantiehuis Casas Fruta****

Beoordelingen Vakantiehuis Casas Fruta****

4 februari 2012

Zicht vanuit het zwembad

Vakantiehuis Casas Fruta scoort een 9,0 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Casas Fruta****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Casas Fruta**** in Junqueira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Vakantiehuis Casas Fruta**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa de Lisboa. Vergelijk Vakantiehuis Casas Fruta**** met andere accommodaties in Junqueira.

26 beoordelingen over Casas Fruta****

met jonge kinderen, Okt. 2011
Centraal plekje
fam Zijlstra
22-10-2011 Prima vakantie gehad. Fijne plek, lekker zwembad, en veel te doen in de omgeving, zoals kloosters, kastelen, grotten en strand. Ook zijn zowel Lissabon als Coimbra te berijden. Enige nadeel: Niet alleen buiten op het terrein zijn vele trapjes, maar ook in het huisje zit een trapje van 3 treden. Met een baby of een kind ouder dan 2 geen probleem, maar onze jongste kon net lopen en dat was toch steeds opletten.

met partner, Okt. 2011
Super huis en super omgeving
Hans en Elly Steven...
23-10-2011 In de maand oktober hebben wij heerlijk genoten van jullie huis. Het was schoon en alles wat nodig was aanwezig. Genieten van het ontbijt in de volle ochtendzon, een koele duik in het zwembad en 's avonds lekker op het terras. Voldoende privacy. Jammer van veel blafkeffers in de omgeving, maar daar kunnen jullie weinig aan doen. Verder was alles prima verzorgd.
Het boodschappenpakket wat jullie verzorgd hadden was helemaal goed.

Goede plek en heerlijk huisje!
marie-jose vermin
17-10-2011 Casas Frutas is een kleinschalig complex met 4 huisjes die erg goed ingericht en ingedeeld zijn met genoeg privacy. En heel schoon zijn! Eigenaren hebben erg veel aandacht besteed aan inrichting en overal aan gedacht! Strand en bezienswaardigheden zijn dichtbij.
Wij hebben er een fantastische vakantie gehad en zou zo weer boeken!

met vrienden, Sept. 2011
Heerlijke verblijf en een aanrader
Hanny Alwicher en K...
25-9-2011 Mooie accommadatie op een goede afstand van het vliegveld.
Prima uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving.

met oudere kinderen, Sept. 2011
Heerlijke plek
nooijens
4-10-2011 Heerlijke vakantie gehad in een van de huisjes. Mooie ligging, veel privacy, ruim huisje met prima en volledige inrichting, zeker aan te raden.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Heerlijk huis niet ver van snelweg
wimjoosse
20-8-2011 voor de 2e keer in deze casa geweest, weer prima bevallen. Slechts 10 minuten van de snelweg af in een regio waar heel veel is te zien (zowel cultureel, als strand en Lissabon op rijafstand 1 uur en 15 minuten). Zit een pasteleria (bakkertje) op slechts 3 km afstand, lekker elke ochtend naar toegelopen, dan frisse duik in het zwembad. Wat wil je nog meer op je vakantie. Bedden zijn uitstekend. Wij zaten in het huisje genaamd Pera, het enige huis voor 5 personen, en het zwembad ligt dan voor je huisje.
Al met al weer een fantastische week gehad en wie weet als we nog een keer naar Portugal gaan komen we nog een keer langs.

Heerlijk vertoeven
Richard en Claudia ...
4-9-2011 We hebben van een heerlijke vakantie genoten in één van de huisjes van Casas Ftuta. Een leuk kleinschalig vakantieparkje (4 hiusjes). De huisjes zijn zo gebouwd dat ieder huisje veel privacy heeft. Zijn ruim, schoon en verzorgd ingericht. Onze kinderen (7 en 8) konden veilig op het terrein rondbanjeren en genieten van het zwembad. De eigenaars zijn heel aardige Nederlanders die de Portugese gemoedelijkheid al aardig onder de knie hebben! En dat is ook wel prettig als er onverhoopt toch iets mis mocht zijn. Het enige wat wij meegemaakt hebben is het stukgaan van een spaarlamp... Een top vakantie.

Lekker rustig, maar centraal gelegen
Fam Gabriëls
8-8-2011 Casas Frutas is voor ons geweldig. Lekker rustig, maar wel zo gelegen dat je overal makkelijk naar toe kunt. Auto is wel nodig. De huisjes zijn groot. mooi, netjes en leuk ingedeeld. Er ligt een map met informatie en dat is erg handig.
De eigenaars zijn vriendelijk en staan voor je klaar en geven veel tips.Ook luisteren ze naar huurders en gaan goed met de aanmerkingen om en doen er ook wat mee.
De kussens op de ligbedden en stoelen zijn er nu dus!
Het zwembad erbij is heerlijk.
Kortom, wij gaan zeker nog eens terug!!

Geweldig huis, van alle gemakken voorzien
Alda Schoutens
31-7-2011 Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie op deze plek, huisjes zijn compleet,bedden zijn opgemaakt, en handdoeken liggen klaar, extra plus, de gratis te gebruiken wasmachine. Een auto is noodzakelijk, maar stranden en bezienswaardigheden zijn snel te bereiken. Lissabon is op 1 uur rijden, goed te doen.
In het huisje ligt een map waarin je veel tips vind.
Geert en Iris de eigenaaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Onze dochters 15 en 17 jaar hebben zich goed vermaakt.
Kortom voor ons een geweldige vakantie die voor herhaling vatbaar is.

met jonge kinderen, Mei 2011
Ruime, comfortabele, goed verzorgde vakantiehuizen
Marjolein van Dorss...
7-6-2011 We hebben een heerlijke vakantie gehad in Junquira in Casas Fruta. De huizen zijn nieuw. Heel ruim opgezet en comfortabel ingericht, met een overdekt terras en  buitenhaard. Het was fijn aankomen in een fris huis met meer dan voldoende bergruimte voor je spullen. De bedden zijn opgemaakt, handdoeken liggen klaar. Vooral de optionele strandlakens zijn heel fijn. Wij vlogen met prijsvechter, dan luistert bagage nauw! Daarom is ook de gezamenlijke wasmachine zo fijn! Wij vlogen naar Porto, vanaf daar is het bijna 2,5 uur rijden. De huizen liggen op een heuvel en zijn versprongen gebouwd voor privacy. In het dorp zelf is niets te doen, maar in de omgeving is van alles te zien en te beleven. In ieder huis ligt een map vol met ideëen. Vooral de baai van San Martinho is leuk met kinderen. Een auto is noodzakelijk. Voor de kinderen is er op het terrein, behalve het zwembad niet veel te doen, maar wij merkten dat onze kinderen (7 en 3) zich prima vermaakten met een bal en het water! Prima.