Appartement Vila Ana Margarida**** in Ericeira Portugal beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Vila Ana Margarida****

31 mei 2012

Appartement Vila Ana Margarida**** Ericeira
1 beoordeling

Beoordelingen Appartement Vila Ana Margarida****

Ericeira
Appartement Vila Ana Margarida scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Vila Ana Margarida****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Vila Ana Margarida**** in Ericeira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Appartement Vila Ana Margarida**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa de Lisboa. Vergelijk Appartement Vila Ana Margarida**** met andere accommodaties in Ericeira.

1 beoordeling van Vila Ana Margarida****

1 beoordeling
Alice
28-10-2006 Ik ben in 1999 in Vila Ana Margarida geweest samen met mijn dochter.
Het was super!
Mooie villa's, fantaschtische ligging, mooi ingericht, vriendelijke mensen.
Op loopafstand van het fantastische dorp Ericeira.
Ik heb toen geboekt via een reisburo, daarna heb ik het nooit meer kunnen vinden in de reisgidsen.
Waarschijnlijk in andere handen over gegaan.
Op de web side van Ericeira terug gevonden.
Een absolute aanrader!
Trouwens Ericeira is zo mooi daar moet je naar toe.