Hotel Miragem***** in Cascais Portugal beoordelingen 9.7 | Zoover

Hotel Miragem***** Cascais

Beoordelingen Hotel Miragem*****

Avenida Marginal 8554, 2775-536, Cascais
Hotel Miragem scoort een 9,7 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Miragem*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Miragem***** in Cascais, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel Miragem***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Miragem***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa de Lisboa. Vergelijk Hotel Miragem***** met andere accommodaties in Cascais.

10 beoordelingen over Miragem*****

9,8
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastisch hotel"
Frits
31-8-2011 Hotel ligt op op de grens van Cascais en Estoril, ongeveer 10 min. lopen van het centrum van Cascais en 5 min. van het station voor treinverbinding met Lissabon.
Ligging pal aan het strand, de voordeur uit, een tunneltje door en je staat op het strand. Verblijf aan het zwembad van het hotel is ook geen straf. Voldoende plaats voor iedereen en uiteraard grote badlakens beschikbaar.
Het hotel, de voorzieningen, de kamers en het personeel zijn echt super. Valet parking inbegrepen, gratis parkeren, fitnessruimte met sauna en turks stoombad, allemaal inclusief. Of je wilt golfen, waterskiën, bootje huren, je vraagt het maar bij de receptie en ze regelen het allemaal voor je, altijd vriendelijk en bereid een extra stapje te lopen.Prachtig ingerichte ruimtes (veel marmer), zeer luxe. Wij hadden logies/ontbijt en dat is ons uitstekend bevallen. Het ontbijt is overvloedig, van topkwaliteit en je kunt lekker buiten zitten.
Absoluut een aanrader, ze zien ons in ieder geval nog wel eens terug!

"Super de luxe hotel"
Erica Hartog
7-8-2011 Wij waren voor het eerst in Cascais in het Hotel Miragem, wat een positieve ervaring is dit hotel! Allereerst een prachtig uitzicht over de baai tussen Estoril en Cascais haven. Het zwembad ligt op de derde etage waardoor je de doorgaande weg en trein niet opmerkt als je daar in de zon zit. De kamers zijn bijzonder ruim, schoon en keurig netjes. De bedden zijn heel groot 2 x 1,20 cm breed! ' s avonds tref je je badslippers en een chocolaatje op de kamer aan en zijn de gordijnen alvast voor je gesloten. Niet dat dit nou moet, maar het geeft je als gast wel een prettig attent gevoel. Het ontbijt is super uitgebreid met heerlijk vers fruit, verse ommeletjes , kortom te veel om op te noemen. de bediening is bijzonder vriendelijk, de obers zorgen dat er een parasol voor schaduw bij je tafeltje komt te staan. er is slechts 1 nadeel en dat zijn de prijzen in het hotel voor een hapje en drankje. De oplossing ligt vlakbi,jnl. een enormeJumbo supermarkt waar je drinken en broodjes kan halen.

met vrienden, Apr. 2011
"We hebben ons laten verwennen, wat een hotel!"
Tsjitske
1-5-2011 prachtig hotel en het eten is heerlijk! Ontbijt zeer overvloedig en alles vers!

"Super goed hotel!!"
Schurgers
10-6-2010 Dit hotel is echt een super goed hotel, ik kan het iedereen aanraden. Het hotel is zijn 5 sterren minstens waard. De service die je krijgt is echt op top niveau. Het enige minpunt vonden wij is dat er 's avonds in het hotel weinig leven is. Gelukkig is het eten in het restaurant avondvullend, en echt heel goed. Niets is ze daar te veel en je wordt er echt in de watten gelegd.

Minpuntje is de bereikbaarheid rondom het hotel. Wij hadden een rolstoel bij ons en daar konden we buiten het hotel moeilijk mee uit de weg komen. hebben echt een auto moeten huren om ergens te kunnen komen.

met partner, Juli 2009
"Fantastisch en super de luxe"
J. Roelofsen
23-7-2009 Het is een zeer luxe hotel, gelegen tussen Cascais en Estorill.
Deze twee plaatsen zijn zeer goed lopend af te leggen. Cascais is een leuk kleurrijk plaatsje, terwijl Estorill veel soberer is.
Het hotel heeft een geweldig interieur, de kamers zijn zeer luxe en het eten is geweldig. Wij hadden half pension, maar wil je a la carte eten is dit nogal prijzig. Maar je kiest dan ook voor 5 sterren.
Enige min puntje wat wij konden vinden is, de temperatuur van het zwembadwater is koud. We hebben er bij de receptie naar gevraagd, er zit geen verwarming in en het water moet dus door de zon verwarmd worden.
De bediening is super, vriendelijk, geen moeite te veel.
Er wordt naast het hotel een groot appartementencomplex gebouwd, maar daar heb je geen hinder van, net als het verkeer, dat hoor je ook niet. Maar misschien hadden wij geluk met de kamer (657)
Wij zijn niet gewoon om een andere keer weer naar hetzelfde hotel te gaan, maar dit hotel zouden we zeker weer bezoeken

"Dit is een topper"
Nicolas Leuven
21-10-2008 Mooi hotel met een perfekte service,tot in de puntjes verzorgd.Elke dag nieuw bedlinnen en handdoeken,uitstekende bar en restaurants.
Werkelijk zijn 5* waard.DAT HEEFT ZIJN PRIJS....Het is naast een vakantiehotel ook een zakenhotel.Tijdens de periode die wij daar waren was het meer gericht op conferenties zodat je als vakantieganger met een kil gevoel achterbleef.
Het zicht vanuit de ruime kamer op de oceaan is super,links zie je de kust van Estoril,rechts Cascais.
Om de mooie promenade en het strand te bereiken moet je echter een dubbele,drukke rijbaan over en de tunnel van de spoorweg onder.DIT STOORT ECHTER NIET IN HET HOTEL ZELF.
Een minpuntje:het buitenzwembad is niet verwarmd.De ligging is perfekt voor een bezoek aan Lissabon dat je goedkoop met het openbaar vervoer kunt bereiken.Cascais is een mooi vakantiestad
Wij bezochten het hotel begin oktober 2008

met vrienden, Juli 2008
"Over de top luxe"
Karin
27-7-2008 Fantastisch mooi hotel vlakbij het centrum van Cascais en het strand. Enige jammere is dat het is gelegen aan de drukke weg tussen Estoril en Cascais, maar hoe ze het hebben gedaan je hebt er geen last van in het hotel zelf.
Voor mij was het echt te luxe, want voordat je gaat slapen wordt zelfs nog je gordijnen dicht gedaan en je pantoffels naast het bed gezet. Maar misschien is dat meer gewenning.

Familie, Okt. 2007
Nicole
28-10-2007 Zeer luxe hotel. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn groot en erg netjes met mooie ruime badkamer.
Ook aan de kinderen is gedacht. Ze hebben een "kids place" met een klimtoestel en playstation en meer. Ook zijn er voldoende kinderstoeltjes.
zeker de moeite waard om terug te gaan.

met partner, Aug. 2007
R.aertssen
21-9-2007 Fantastisch hotel met zeer fraaie kamers en grandioos eten. Hotel wordt bezocht door een mix van vakantiegangers en congresgangers. Geen hotel voor kleine kinderen.Zeer vriendelijk personeel. Eenmaal hier geweest ga je zeker nog eens terug, wij wel in ieder geval.

Wim Vrolijk
1-8-2007 Uiterste luxe, brand en brandschoon. Dagelijks nieuw bedlinnen en handdoeken. Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Maaltijden zijn van hoog niveau en zien er prachtig uit. Soms wat langer wachten aan de bar. Valetparking is kostbaar met € 19,20 per etmaal voor een hotelgast.