Bed and Breakfast Guesthouse Quinta Laranja (in Almofala) in Caldas Da Rainha Portugal beoordelingen 8.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.942 bezoekers online
Home > Portugal > Costa de Lisboa > Caldas Da Rainha > Bed and Breakfast Guesthouse Quinta Laranja (in Almofala)

Beoordelingen Bed and Breakfast Guesthouse Quinta Laranja (in Almofala)

7 februari 2012

Uitzicht op Guesthouse Quinta Laranja

Bed and Breakfast Guesthouse Quinta Laranja (in Almofala) scoort een 8,7 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Guesthouse Quinta Laranja (in Almofala)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Guesthouse Quinta Laranja (in Almofala) in Caldas Da Rainha, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Guesthouse Quinta Laranja (in Almofala) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa de Lisboa. Vergelijk Bed and Breakfast Guesthouse Quinta Laranja (in Almofala) met andere accommodaties in Caldas Da Rainha.

35 beoordelingen over Guesthouse Quinta Laranja (in Almofala)

met partner, Okt. 2011
Wat een mooi plekje!
kitty
24-10-2011 We zijn een week naar quinta laranja geweest(app.boa vista).We hebben het er heerlijk gehad. De avond dat we aankwamen hebben we genoten van een heerlijke door loes gemaakte maaltijd,uitgeserveerd door jeroen op ons eigen terras,super! Verder is de ligging en omgeving van de quinta echt schitterend,een plekje om te ,,onthaasten''en heerlijk tot rust te komen.
We hebben genoten!

groetjes Kitty

met partner, 2011
Leuke plek
Ton Vreugdenhil
23-9-2011 Het is heel gast vrij ,leuk echtpaar die je een welkom thuis gevoel geven .
Je proeft een stukje puur Portugal .

met jonge kinderen, Sept. 2011
Fantastische plek!
Lotte Houten
8-10-2011 We hebben 2 heerlijke weken bij jullie gehad. Na 5 dagen met onze kids in Lissabon te hebben doorgebracht was het zo heerlijk om te genieten van de rust op jullie Quinta. We hebben dan ook alles op het gemak gedaan: naar de mooie stranden, leuke steden, dorpjes en markten bezocht, maar ook lekker relaxen bij het zembad.
En wat hebben we lekker gegeten! Zowel de BBQ als de andere maaltijden waren super. Bedankt voor jullie gastvrijheid en gezelligheid!
liefs, Stefan, Lotte, Ferre en Tiebe

met jonge kinderen, Sept. 2011
Goede uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.
fam. vWdJ
25-9-2011 Voor ons was het de eerste kennismaking met Portugal en ons verblijf in Quinta Laranja is ons zeer goed bevallen. We hebben een deel van de vakantie doorgebracht in het appartement Boa Vista en een deel in de ingerichte Tipi tent. Beide plekken zijn ons goed bevallen. Quinta Laranja ligt op een mooie plek tussen de wijngaarden met een prachtig uitzicht over het dal. De omgeving is absoluut niet toeristisch maar bezienswaardigheden en stranden zijn goed bereikbaar (met de auto). Jeroen en Loes zijn vriendelijke en gastvrije mensen en creëren een ongedwongen sfeer. Het eten (ontbijtjes, BBQ en diner) is zeker aan te raden.
Klein verbeterpuntje is het matras in de tent en het zogenaamde eco-toilet (al heeft dat ook wel weer zijn charme).

Een onvergetelijke vakantie!
Folkert & Suzanne
22-9-2011 We hebben een onvergetelijke week gehad in Quinta Laranja. Aan alles is te merken dat Jeroen en Loes het guesthouse met veel plezier en liefde runnen. Er hangt een ontspannen sfeer en “Boa Vista”, het appartement waarin wij verbleven, is knus en warm ingericht. Vanaf het eerste moment hebben we ons thuis gevoeld. We hebben genoten van de heerlijke maaltijden, de gastvrijheid en vooral ook de omgeving. Aanraders zijn de weekmarkt in Venda da Costa (op zondagochtend), het historische plaatsje Obidos, het klooster van Alcobaca en de stranden van Salir do Porto en Sao Martinho do Porto. Ook de kinderen (6 en 3) hebben zich geweldig vermaakt in het zwembad en op de trampoline. Voor ons was het een eerste kennismaking met het gebied Estremadura en zeker niet de laatste. Een week was eigenlijk te kort, er valt hier nog zoveel te ontdekken.

Superlocatie
Maurits, Judith, Mi...
20-9-2011 Op deze plek hebben wij (gezin met drie kleine dames (9, 6 en 3) een heerlijk week gehad. In het nieuwste bovenappartement "Boa Vista" was het comfortabel en super sfeervol ingericht. De gastvrouwen (Loes + dochtertjes) en gastheer Jeroen zijn lieve mensen met hart voor hun Quinta. De weekmarkt in de buurt met voetbalvelden vol kraampjes, roeien op de vijver in Caldas en rennen op de duinen van Salir do Porto aan zee. Op goede reisafstand een flink aantal kloosters, kerken en plaatsjes die het bezoeken waard zijn. (Alcobaca, Batalha, Convento de Cristo in Tomar) Neem echt het kabeltreintje naar boven in Nazare naar Rua do Horizonte!!! Kortom genoeg te doen om van te genieten. EEN AANRADER!

Heerlijk!
marlou en Jan
19-9-2011 Intens genoten van de rust, schoonheid van het landschap en de vriendelijkheid alom.

Voor ons nooit meer...!
SvC
19-9-2011 Allereerst 2 nachten wakker gelegen tot 3.00 's nachts van ontzettende herrie van een dorpsfeest in een nabijgelegen dorp. Dit schijnt vaker voor te komen in de zomermaanden... (Eigenaar voelde zich niet verantwoordelijk dus enige compensatie was niet mogelijk) Daarbij is het eco-toilet vreselijk: je kunt niet doortrekken en je 'grote boodschap' doe je in een zak in het 'toilet', waarna je er papieren zakboekjes overheen moet doen en het aan moet stampen met een stamper...! Kindvriendelijk is het niet, zeker niet voor jonge kinderen, omdat alles is gebouwd op een steile heuvel. Voorbeeld: 30 cm naast de trampoline val je 2,5 meter naar beneden! Zandbak was vies en het speeltuintje stuk. Er is niets in de buurt en je dient dus echt een (huur)auto te hebben. Wij zijn na een aantal nachten snel naar Lissabon vertrokken (helaas wel vooraf voor een week moeten betalen). Enige positieve punt: Het eten is er wel lekker...
eigenaar Jeroen en Loes van Elswijk, 20-9-2011
Eigenaar zegt:  Verbaasd lazen we jullie bericht. We wisten dat jullie slecht geslapen hadden vanwege het dorpsfeest. Maar deze feesten zijn typisch Portugees en vinden maar af en toe plaats. Dit was vervelend, maar wij konden er niets aan doen. Wel hebben wij jullie een gratis diner aangeboden, waarvan jullie helaas geen gebruik maakten. Bovendien was het daarna weer stil op de Quinta, waarvan jullie ook zeker nog geprofiteerd hebben. Want pas na nog drie rustige nachten vertrokken jullie. In die dagen hebben we nog vriendelijk met elkaar gesproken en hebben jullie zelfs aangegeven onze Quinta mooi te vinden. Het eco-toilet is inderdaad onconventioneel maar kan, mits goed gebruikt, goed functioneren. Desondanks hebben wij reeds besloten dit te vervangen door een gewoon toilet. Van het speeltuintje kunnen wij alleen maar zeggen dat tot nu toe alle kinderen hier met plezier gespeeld hebben en dat er zich nog nooit gevaarlijke situaties hebben voorgedaan; iets wat ook terug te vinden is op Zoover.

Ongedwongen, gastvrij, voelt als thuis!
Birgit Bakker-Meije...
26-9-2011 Wij hebben met onze kids van 6, 10 en 11 echt een heerlijke week gehad bij Jeroen & Loes op Quinta Laranja! Het appartement Boa Vista waar wij logeerden is knus & gezellig ingericht. Je voelt je heel erg welkom en direct thuis. De kids hebben zich samen met de andere kinderen die week prima vermaakt met zwembad en trampoline. In de omgeving is veel te zien en te doen. De goed gevulde map met tips & routes is super handig. Loes & Joeroen hebben heerlijk voor ons gekookt en de BBQ op woensdag bij hen in de tuin is een echte aanrader! Voor ons was 't na een hectische tijd echt op en top vakantie bij dit gastvrije stel dat weet hoe ze 't hun gasten naar de zin moet maken!

met oudere kinderen, Juli 2011
Voor herhaling vatbaar
Fam van Dijk
6-8-2011 Mooie plek met prachtig uitzicht en een mooie omgeving omringt door prachtige wijnvelden en overig fruit. Perfecte ligging voor een gevarieerde vakantie.

En vergeet de BBQ op Woensdag niet dit is zeer gezellig en heel lekker.