Vakantiehuis Casa Cantiga in Alcobaça Portugal beoordelingen 8.8 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.700 bezoekers online
Home > Portugal > Costa de Lisboa > Alcobaça > Vakantiehuis Casa Cantiga

Beoordelingen Vakantiehuis Casa Cantiga

4 februari 2012

9,5
Vakantiehuis Casa Cantiga Alcobaça

Vakantiehuis Casa Cantiga scoort een 8,8 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Casa Cantiga? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Casa Cantiga in Alcobaça, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Vakantiehuis Casa Cantiga vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa de Lisboa. Vergelijk Vakantiehuis Casa Cantiga met andere accommodaties in Alcobaça.

40 beoordelingen over Casa Cantiga

met jonge kinderen, 2012
Een droomverblijf voor een familie met kinderen
Marco Peters
5-1-2012 Gastfamilie is gewoon perfect, ligging is ideaal aangezien je zo bij het strand bent maar ook bij zienswaardigheden, prijs/ kwaliteit is super, de accommodatie (incl zwembad, diertjes, ...) is gewoon weg super.

We komen hier nu al vele jaren, en zullen dit nog vele jaren blijven doen.

met partner, Okt. 2011
Heerlijke tijd gehad
mauriceensandra
17-10-2011 lastminute naar portugal en we widen eigenlijk niet meer weg. een heerlijk plek hebben sandra en maurice daar gemaakt. voor ieder wat wils, drukke markt, rustige stranden, mountainbiken met maurice, leuke stadjes en veel te zien.
het was fijn nazomeren hier.

Aanrader
Venlo
30-9-2011 een heerlijke week Portugal gehad met Casa Cantiga als thuisbasis. Casa Cantiga is een hele prettige lokatie: er lagen regelmatig verse vijgen voor ons klaar, we werden zeer gastvrij ontvangen en op aanvraag geadvioseerd over de mogelijkheden in de omgeving en de BBQ was een culinair hoogstandje. Vanuit deze lokatie is er veel te zien en te beleven.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Heerlijke vakantie!!
klankentapper
18-11-2011 Wederom een heerlijke vakantie gehad bij Maurice en Sandra! Alles was weer goed geregeld als vanouds... Geweldige ontvangst midden in de nacht met een koud biertje, heerlijk na zo'n reis. Elke dag lekker verse broodjes aan de deur, genoten van de barbecue-avonden. Superlekker weer (heel fijn na zo'n zomer in NL). Zelfs incindentele oppasservice, wat wil je nog meer!
De accommodatie ligt afgelegen, je bent afhankelijk van de auto om ergens heen te gaan. Je geniet hier lekker van de rust, terwijl er voor de kinderen genoeg te doen is: trampoline (favoriet!), zwembad, zandbak, schommel en niet te vergeten de konijnen, cavia en kippen.
In de omgeving is voldoende te beleven, stranden, dorpjes, kerken noem het maar op. Maurice en Sandra hebben altijd wel een goede tip om de omgeving te verkennen. Of het nu een strand is, of iets voor wat minder goed weer, of een goed restaurant. Kortom een aanrader, zeker met kleine kinderen want die vermaken zich op het afgesloten terrein prima!

Prima plek met kinderen
C en S
13-10-2011 De casa is gelegen op een mooi aangelegd gesloten terrein, veilig en goed ingericht voor gezinnen met (jonge) kinderen. Gastvrije ontvangst. De accommodaties zijn klein, mooi weer is voorwaarde om op deze locatie te verblijven. Op een appartement na weinig privacy en ruimte buiten bij de accommodatie Wij waren buiten het seizoen en betekend minder toeristische beleving van de omgeving. Mooie kusten, goede afstand van Lissabon en natuurgebieden. In de directe buurt weinig te beleven of leuke restaurants te vinden. Het zwembad is heerlijk!

met jonge kinderen, Sept. 2011
Fantastische plek
Remco van veghel
9-10-2011 Met name voor gezinnen een fantastische plek. Mooie nette huisjes, genoeg te doen bij casa cantiga en erbuiten, mooi zwembad, goede gastvrijheid en behulpzaamheid. Echte aanrader!

met oudere kinderen, Juli 2011
Paradijs in Portugal...
René, Annerieke, To...
30-8-2011 Eenmaal in Casa Cantiga wil je nooit meer weg. We hebben hier twee heerlijk weken in juli gehad. Met vijf kinderen in alle leeftijden hebben we geen seconde spijt gehad van de keuze voor Casa Cantiga. Wij verbleven in het grote huis ' da tapada' aan de voorzijde van het complex. Een heerlijk ruim huis met vier riante slaapkamers en voor iedereen een plekje. Ook fijn is de ouderslaapkamer(studio) die een eigen badkamer en terras heeft. De kinderen vermaakten zich heel goed met de andere kinderen op het complex, ze baalden als we een dagje weg gingen. Liever bleven ze om te tafeltennissen, te chillen of te zwemmen. Ook 's avonds was het erg gezellig als alle volwassenen bij elkaar kwamen onder het overdekte terras met de gezellige houten banken en tafels. We hebben veel uitstapjes gemaakt in de omgeving. De kust is prachtig, mooi ruig, veel rotsen, hoge golven. Maurice en Sandra is geen moeite te veel om het de gasten naar de zin te maken. We hebben hier een heerlijke tijd gehad.

Leuke plek voor gezin met kleine kinderen!!
Fam Bosma
3-8-2011 Wij hebben een lekkere week gehad bij Casa Cantiga. De omgeving is prachtig, er is erg veel te zien. Ons huisje ( casinha Cancao) en terras waren wat aan de kleine kant voor met z'n vijven, maar uiteindelijk maakt dat niet veel uit, omdat we veel weg waren. Lekker zwembad met goed terras en ligbedden. De dieren en trampoline en andere dingen voor kinderen zijn heel geschikt, vooral voor kinderen tot een jaar of 12.
Gastvrije en vriendelijke ontvangst door Maurice en Sandra.
Een aanrader als je veel wilt zien van Portugal en ook relaxed op vakantie wilt met kleine kinderen.

met jonge kinderen, Juni 2011
Helemaal TOP!
Mireille
23-6-2011 Een weekje in juni geweest met dochter van 6 en zoon van 2.
Sandra en Maurice snappen helemaal hoe het werkt en hebben een vreselijk leuk terrein gecreeeerd. Met een boomhut, dieren, trampoline, zwembad etc.
Casa Pomar had echt alles wat maar handig kan zijn, afwasmachine, magnetron, speelgoed, ruime keuken, lekere bedden, schone handdoeken 2x per week enz.

Sandra en Maurice zijn enorm toegewijd zonder opdringerig te zijn. de 2 avonden met elkaar eten was ook heel gezellig.

aanrader voor kinderen tot 12 jr!

Mireille

met jonge kinderen, Juni 2011
Pareltje in midden Portugal
Ellen
6-9-2011 Zeer leuk voor kinderen. En voor ouderes, want als je kinderen lol hebben, dan heb jij? Rust! Heel veel te doen in de omgeving, dus ook heel leuk als het niet te heet is. Tip; je kan ook aan in de herfstvakantie. Schijnt er dan nog goed weer te zijn. Verschillende huisjes, voor ieder wat wils. Allemaal prima en service is heel vriendelijk. Aan alles wordt gedacht; brood aan de deur s'ochtends, tips voor tripjes, etc.

9,5

met een groep (1)