Camping Quinta das Cegonhas*** in Gouveia Portugal beoordelingen 8.4 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.985 bezoekers online
Home > Portugal > Beiras > Gouveia > Camping Quinta das Cegonhas***

Beoordelingen Camping Quinta das Cegonhas***

30 januari 2012

Camping Quinta das Cegonhas*** Gouveia

Camping Quinta das Cegonhas scoort een 8,4 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Quinta das Cegonhas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Quinta das Cegonhas*** in Gouveia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 78 vakantiefoto's van Camping Quinta das Cegonhas*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Quinta das Cegonhas*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beiras. Vergelijk Camping Quinta das Cegonhas*** met andere accommodaties in Gouveia.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

62 beoordelingen over Quinta das Cegonhas***

met partner, Okt. 2011
Gaat het zien!
delftscheel
31-12-2011 een uitstekende camping die geleid wordt door uiterst vriendelijke en behulpzame Nederlanders. Mooie omgeving om te wandelen. Wandelingen ook vanaf de camping. Wij hebben er in de herfst gekampeerd. Super mooi en rustig. Mooi uitzicht.

Geweldig vakantieadres!
Hans en Hetty
17-10-2011 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een sfeervol appartement
in Quinta das Cegonhas waar je gastvrij wordt ontvangen door Gerard en Rieke. De Quinta is mooi gelegen, heeft fraaie uitzichten en ligt in een mooie omgeving waar je eindeloos kunt wandelen in de natuur maar ook in nostalgische dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.
Met de auto kun je mooie bergritten maken door de Serra da Estrela.
Wij gaan zeker nog eens terug!

met een groep, Sept. 2011
Fantastisch
Dianne
23-9-2011 Hoi Gerard en Rieke,

Ik heb van de vakantie genoten geweldig gewoon en leuk en ook zeker het beeldhouwen wat we hebben gedaan.( de week is om gevlogen)
Vond het zeer prettig jullie na zoveel jaren weer eens te ontmoeten jullie zijn niets veranderd.
Zeer gast vrij en spontaan jullie doen het goed de mensen voelen zich meteen op hen gemak.
Goed eten dat vind een Brabander zeer belangrijk super gewoon..
Ik hoop nog snel eens met onze Ad eens langs te kunnen komen..

Met vriendelijke groeten
Dianne

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Quinta das Cegonhas*** bi...

Geweldig plek, vriendelijke mensen
dora kerkers
9-8-2011 de camping is een woord te zeggen: geweldig
Dit raad ik iedereen aan

Genieten!!
Hans en Lilian Smid...
18-6-2011 Heerlijke camping in een schitterende omgeving. Super sanitaire voorzieningen: Voldoende ruimte in de douche zodat kleding droog blijft en je geen maatje 36 hoeft te hebben om je zonder blauwe plekken af te kunnen drogen. Warm en koud water goed te regelen en super schoon. Daarnaast weten ze hun enthousiame voor de omgeving over te brengen en organiseren regelmatig activiteiten zoals een wandeling of theaterbezoek. Ook is er dagelijks een 3 gangen menu verkrijgbaar.
Kortom in vergelijking met andere campings in Portugal springt Quinta das Cegonhas in positieve zin er uit en wordt door ons van harte aanbevolen.

Een paradijselijke plek in het echte Portugal
Kees Smetsers
2-7-2011 Afgelopen maand heb ik gelogeerd op "Quinta das Cegonhas" , een camping van de Nederlandse eigenaren Gerard Duis en Rieke Mariën.
Deze twee ondernemende Nederlanders hebben in de afgelopen 15 jaren een vervallen Quinta grondig gerenoveerd en in de oude staat teruggebracht.
Nu staat er een prachtig hoofdgebouw met ruime appartementen, een sfeervol restaurant en een gezellige bar.
Als je in het hoofdgebouw rondloopt waan je je in een kasteel en kost het weinig moeite om wat fantasie terug te gaan in de tijd.
De camping zelf ligt tegen de helling van een heuvel met terassen die zijn afgebakend met wijnranken en die uitkijken op het mooie zwembad en het dorpje Nabainhos waar de tijd heeft stil gestaan.
Echt een paradijs voor wandelaars en rustzoekers.
Gerard en Rieke verwennen hun gasten in alle opzichten, waarbij het door Gerard en zijn medewerksters bereide diner elk keer weer de tong streelt.
Kortom, een paradijsje midden in de mooie natuur dat ik iedereen durf aan te bevelen.

met een groep, Juni 2011
Heerlijk, gezellige en plezierige camping
M. de Haas
26-6-2011 Camping Quinta das Cegonhas heeft een heerlijk zwembad en je kunt er overheerlijk eten. Wij huurde de ruime kamers die altijd lekker koel waren. We hebben ons uitstekent vermaakt op de camping en in de omgeving. Volgend jaar hopen we de bungalows te kunnen huren. Deze worden binnenkort gebouwd op een prachtig punt van de camping.

alleenreizend, Juni 2011
Motorvriendelijk
Lekkerweg
1-8-2011 Moe van elke dag tent opzetten en afbreken? Neem een paar dagen rust, en toch (van)alles kunnen zien. Nagenoeg aan de voet van de Sierra Da Estrela. Op motordagretour-afstand van Guarda, Aveiro, Porto en Coimbra. En veel meer. Dorp met pizzaria en resto op loopafstand. Of een koude pint bij het zwembad.
CampingOk.

met partner, Mei 2011
Een uitzicht om te zoenen!
Henny en Frits
4-8-2011 Camping Cegonhas ligt op een heuvel waardoor je er een prachtig uitzicht hebt. De plekken zijn groot en de eigenaars zijn vriendelijk en behulpzaam. We hebben er genoten van een heerlijke gezamelijke maaltijd met daarna prachtige fadomuziek. Nog bedankt.
Ook onze hond was zeer welkom.
ook de omgeving is prachtig en voor wandelaars, maar ook zoals wij met de auto het gebergte in.

met partner, Apr. 2011
Prachtige plek
Lejo
7-6-2011 Een mooie camping in een prachtig gebied. Mooie accomodatie en goede wandelmogelijkheden.

met een groep (2)
alleenreizend (1)