Vraag en Antwoord Beiras

wie gaat er in juli ook met kinderen? (2 reacties)
Vakantiepark Quinta do Retiro*****
vakantieganger
18-12-2012
We overwegen hier een huis te boeken. Wie gaat er ook met kinderen in de periode van 27 juli tot 10 augustus heen? Onze zoon is 12 en dochter 7. Vooral de zoon heeft af en toe behoefte aan een potje voetbal.....

Caro Smits
11-5-2013
Hoi! Wij zijn hier net geweest, er is een voetbal veldje, geen goals etc. maar ruim genoeg om te kunnen trappen!

Anja
12-5-2013
Dank je wel voor uw reactie! wij hebben inmiddels al geboekt en hebben er zin in. Ook al veel en leuk contact gehad met de eigenaars via de mail. Anja

quinta da seara , nieuwe eigenaars ! (0 reacties)
Pension Quinta Da Seara (in Balocas)**
florent mattens
26-11-2012
Wie van de bezoekers van de quinta heeft nog foto's wij willen namelijk ontdekken hoe het er vroeger was ! Vele grtjes van Florent en Nadine

juiste ligging & prijzen (1 reacties)
Bed and Breakfast Quinta do Eco****
Van Laer Alexander
29-8-2012
Beste, Kan u ons mededelen waar uw B&B juist gelegen is, & wat de prijzen zijn voor eind juni 2013. Vriendelijke groeten Alex

lieve
30-8-2012
Wij wonen in het centrum van het land, wanneer je de kaart in 4en zou plooien zitten wij net op dat punt waar de plooien kruisen. Ons huis staat een 3tal km van het dorp, São João do Peso en dit dorp ligt in de Concelho Vila de Rei. Wij zitten op 43km oostelijk van Tomar, 90km zuidelijk van Coimbra, 180km van Lissabon en 230 km van Porto. Onze prijzen voor 2013 blijven zoals in 2012. Een grote kamer (suite) kost 55,- euro voor 2 personen (45 voor 1 pers.) Een kleine kamer kost 45,- euro voor 2 personen (35 voor 1 pers.) In de suite staat een stapelbed, voor iedere bijkomende persoon op dezelfde kamer rekenen we 10,- euro. Avondeten kan hier aan 15 euro pp, inclusief drank (Er is voor de gasten ook een keuken beschikbaar). Op onze website (www.quintadoeco.be) kan je nog tal van info vinden maar indien jullie nog vragen hebben mag ons altijd contacteren. Zonnige groeten, Lieve en Herwig

toegang tot website (1 reacties)
Camping Quinta Regadas do Seco
Mirande
6-1-2011
Hallo, Wij proberen op de website van deze camping te komen, maar komen steeds terecht op een "linkensite". Wie weet hoe we hier op kunnen komen, of wie heeft de contactgegevens van de eigenaren? Bedankt.

Maria
9-7-2011
http://www.regadasdoseco.com/index.php Deze link gaat goed bij mij. Groet, Maria

Fiets routes (1 reacties)
Camping Quinta Chave Grande***
Dick Jansen
21-11-2010
Zijn er in de omgeving van camping Quinta Chave Grande ook rustige fietsroutes ? Kun je op de fiets dorpjes in de omgeving bezoeken? Wij, echtpaar, 60+ hebben fietsen met trapondersteuning, dus een beetje heuvels is geen bezwaar. Vriendelijke groeten van Dikkie en Dick Jansen

Kooiman A.C
26-8-2012
Gezien de fietsondersteunig iis deze camping met zijn prachtige omgeving en rustieke dorpjes een aanrader.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?