Bungalow Vivenda 'a nossa coroa' in Coja Portugal beoordelingen 9.2 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.745 bezoekers online
Home > Portugal > Beiras > Coja > Bungalow Vivenda 'a nossa coroa'

Beoordelingen Bungalow Vivenda 'a nossa coroa'

4 februari 2012

Bungalows gezien vanuit het zwembad

Bungalow Vivenda 'a nossa coroa' scoort een 9,2 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Vivenda 'a nossa coroa'? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Vivenda 'a nossa coroa' in Coja, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Bungalow Vivenda 'a nossa coroa' vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beiras. Vergelijk Bungalow Vivenda 'a nossa coroa' met andere accommodaties in Coja.

19 beoordelingen over Vivenda 'a nossa coroa'

met vrienden, Sept. 2011
Geweldig
Rina
18-9-2011 Net terug van een heerlijke week in Portugal, Beiras. Onze verwachtingen waren hoog na het lezen vd beoordelingen en het zien van de foto,s en beschrijvingen op de site van Tony& Dies hun Vivenda a nossa coroa. De verwachtingen werden overtroffen meteen al bij aankomst. De ligging; de prachtige natuur, de gebergtes rondom, de rust, de opzet van de vivenda in z,n geheel. De ontvangst door Tony en Dies. De bungalow, onze portugeze casa met alle ruimte en conform. Het zwembad. Centraal gelegen voor diverse uitstapjes (autotour Estrela, Coimbra, Atl.Oceaan- Mira, het pittoreske dorp Piodao) Op aangeven van Tony en Dies hebben we de platte kip verorberd in Taboa en indisch getafeld bij Tony en Dies “thuis”. Hele leuke ervaringen. En last but not least heeft Tony op ons verzoek bij de ‘buurvrouw ” (Mona) geregeld dat we druiven konden plukken. Een geweldige dag en afsluiting van onze week. Dus zeker bedankt, Tony en Dies. (en Mona) Mede door de prachtige plek en jullie toedoen een aanrader.

Rust ruimte en zorg
AnneMarie en Eric
2-10-2011 We hebben de reis naar Portugal alweer een maand achter de rug, wat een geweldige plek is Vivenda A Nossa Coroa en wat een persoonlijke aandacht krijg je van Tony en Dies je voelt je onmiddellijk thuis. De omgeving van Coja is mooi, de platte kip in Tabua niet te versmaden en niet te vergeten het onvergetelijke Indische diner op onze laatste avond maakte deze week voor ons erg speciaal. De accomodatie is erg mooi en ruim
Tony en Dies weten hoe het hoort om het de gasten naar de zin te maken.Wij komen zeker terug. Kortom een aanrader.

2 weken in een 'paradijsje' geweest!
Jaap, Bianca & Maai...
19-8-2011 Net terug van 2 weken in appartement "Portugal" van Vivenda a nossa coroa. De 2 weken waren geweldig! Mooi weer, prachtig ruim appartement, schitterende ligging met zwembad en last but not least 2 'gastheren', Tony en Dies, die erg vriendelijk en attent zijn en desgevraagd je van alle info voorzien. Toen we er nog maar 5 minuten waren merkte onze dochter Maaike op dat zij volgend jaar weer naar dit paradijsje toewilde(!) Dat zegt wel genoeg! Tony en Dies, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid! En wij komen dus zeker weer eens terug........

met oudere kinderen, Juli 2011
Onthaasten in optima forma
fam Biezeman
2-8-2011 We zijn net terug van een verblijf van drie weken in casa Africa bij Tony en Dies.
Ik wil me van harte aansluiten bij alle andere positieve reviews: de huisjes zijn heerlijk ruim en luxe, het zwembad is niet enorm, maar groot genoeg voor lekkere verkoeling en om lekker gek te doen met de kids. Prima uitvalbasis voor diverse leuke dagtochtjes, van heel dichtbij (de rivier en de watervallen) tot wat verder weg (b.v. de hypermoderne mall in Viseu, compleet met ijsbaantje op de bovenste verdieping). De platte kip mag inderdaad niet onvermeld blijven, evenals de supergezellige etentjes bij Tony en Dies. Een echte aanrader voor iedereen die van rust, ruimte en luxe houdt.

met een groep, Mei 2011
Sfeervol gastvrij kleinschalig complex in ‘t groen
Sandra
20-5-2011 Vivenda 'a nossa coroa' is kleinschalig en beschikt over verzorgde en met smaak ingerichte, fijne bungalows met geweldig uitzicht omgeven door mooi aangelegde tuinen en een zwembad. Het is rustig gelegen, in een schitterende omgeving tussen de heuvels/bergen. Dies en Tony's ongekende gastvrijheid spannen de kroon. We hebben intens genoten en weten zeker dat we deze geweldige plek in de toekomst nog een keer gaan bezoeken. Een week was te kort om te genieten van al het moois.

met oudere kinderen, Aug. 2010
For ever!
Sylvia van Lingen &...
2-10-2010 Een geweldige plek in het mooie Portugal. We hebben de reis vanuit Nederland in 3 dagen met de auto gemaakt. Een onverwachte hartelijkheid en gastvrijheid troffen wij aan. Een geweldige oase van rust en een prachtige plek om te onthaasten. Prachtige inrichting en heerlijke bedden (wat voor mij altijd een grote uitdaging is). De platte kip op zondag is een feest. U leest het al: wij zijn laaiend enthousiast. 14 dagen waren veel te kort om de omgeving te verkennen. EEn nieuw bezoek is daarom meer dan gewenst. Dies en Tony: meer dan hartelijk bedankt!

met oudere kinderen, Juli 2010
Fantastisch!!
Fam. R. Spaltman
19-7-2010 Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad bij jullie, fantastisch! Jullie gastvrijheid, inzet, tips en vriendelijkheid, de accommodatie, de omgeving, de rust, het weer, het heerlijke eten bij jullie zelf en Xisto (groeten en complimenten aan Mirjam!): perfect!

In de omgeving genoten van Coja zelf, maar vooral van de "platte kip" in Tabua, de steden Luso, PioDao, Coimbra en Porto, de natuur en Buccaco. Na vertrek bij jullie, via Vilar, Tendais en Cinfaes (N321), de tocht naar Porto gemaakt. Deze tocht is zeer aan te bevelen om zijn ruige landschap, zijn vergezichten en mooie natuur. Porto zelf is een stad waar wij zeker terug gaan komen, wat een schoonheid, wat een plaatje!

met partner, 2010
Fantastische plek
A.A. Gouw
24-3-2010 Heel veel gastvrijheid zeer mooie omgeving superschoon goed te eten hele mooie goed ingerichte bungalo"'s

met vrienden, Mrt. 2010
In alle opzichten aan te bevelen
Jan van Pel
10-5-2010 we hebben 2 maanden lang volop kunnen genieten van alles wat deze plek te bieden had: gastvrijheid, ongedwongen sfeer, sfeervolle en complete inrichting van de bungalow en bovenal een schitterende omgeving.

Tony en Dies bedankt!

met partner, Sept. 2009
We hebben genoten!!!!!
Jannie Mansveld
16-10-2009 We zijn hier 2 weken geweest. Er is heel veel te zien in deze omgeving. We kregen veel tips van Tony en Dies. Het vakantiehuis is erg ruim en comfortabel. De tuin en het grote terras zijn prachtig en er is een heerlijk zwembad. Wij vinden het een echte aanrader.

met een groep (1)