Bed and Breakfast Casa de Verao** in Coja Portugal beoordelingen 9.2 | Zoover

31 mei 2012

Bed and Breakfast Casa de Verao** Coja

Beoordelingen Bed and Breakfast Casa de Verao**

Ramal das Medas, 3305-183, Coja
Bed and Breakfast Casa de Verao scoort een 9,2 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Casa de Verao**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Casa de Verao** in Coja, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Bed and Breakfast Casa de Verao** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beiras. Vergelijk Bed and Breakfast Casa de Verao** met andere accommodaties in Coja.

12 beoordelingen over Casa de Verao**

met oudere kinderen, Mei 2012
"Exotische lokatie"
Mike Vermassen
29-5-2012 Wij zijn net terug van een 10-daagse reis naar Portugal en hebben gelogeerd in Casa de Verão. Een prachtige 5-sterren lokatie waarvan er geen 2 van zijn. Mooie kamers, verlicht zwembad, excursieboek, goed gezelschap en op de laatste avond stond er barbeque met live muziek op het programma.
Johan en Katrien zijn zeer professionele en vriendelijke gastheren.
Kortom ... een aanrader voor iedereen.

met partner, Nov. 2011
"Mooie herfstkleuren"
Pieter Redsin
16-12-2011 Wij waren de laatste gasten die vertrokken bij Casa de Verão.
Het was al november, we hadden soms regen maar de streek en het domein met zijn herfstkleuren lag er prachtig bij.
Heel wat uitstappen gedaan maar het hooggebergte was het toppunt. Ook andere excursies uit het excursieboek waren mooi.
Charme b & b was hier op zijn plaats.
Pieter en Amber,

"Authentieke Portugal"
Luk Torfs
26-11-2011 Dag Johan en Katrien,Graag willen we jullie nogmaals bedanken voor de fijne vakantie in Casa de Verao. Het is een mooi domein met mooie kamers en zwemmen in het verlichte zwembad was enig. Wij hebben het excursieboek veel gebruikt en zo konden we nog het echte Portugal leren ontdekken. Wij hebben ook genoten van het avondeten met de andere gasten. Nog veel succes verder,

"Genieten"
Tessa Scheirens
8-12-2011 Johan en Katrien, We waren onder de indruk. Vanaf het moment dat we hier arriveerden, van de omgeving en accommodatie, intens genieten, lekker eten en gezellig bijbabbelen stonden hier centraal. Bedankt voor de fantastische week. Jullie zijn de perfecte gastheer en –vrouw.

"Onder de indruk"
Stijn Verkest
1-12-2011 We waren onder de indruk. Vanaf het moment dat we hier arriveerden, van de omgeving en accommodatie, intens genieten, lekker eten en gezellig bijbabbelen stonden hier centraal. Bedankt voor de fantastische week. Jullie zijn de perfecte gastheer en –vrouw.

"Belgische gastvrijheid"
Hilde Descheemaeker
29-12-2011 Portugal op en top…met een vleugje Belgische gastvrijheid. Afgelegen dorpjes, de hete zon, lekker eten, mooie riviertjes.
Bedankt voor dit fantastische verblijf en het lekkere eten (TOP).
Leuke avonden om nooit te vergeten (goe gelachen)
Daan en Hilde,

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Enige vakantie"
Jos Schreurs
22-9-2011 Johan en Katrien,
jullie verrasten ons op alle vlakken, een gastvrij onthaal, rustig gelegen B and B met mooi vergezicht, een mooi terras met zwembad, ruime kamers en badkamer met alles wat je nodig hebt.
zeer goed gelegen voor uitstapjes naar het achterliggende gebergte en al zijn dorpjes, alsook voor een trip naar de kust...en een wandeling naar 'coja', klein maar fijn, een gezellig marktpleintje met een leuk terrasje onder de platanen,
elke dag een lekker vers ontbijt, 's avonds een zeer lekkere maaltijd, en dit buiten onder een pergola, wat wil je nog meer...BBQ ? ook dat werd geregeld, en met live music...
een degelijke uitleg over de streek en zijn gewoontes en bewoners, en vooral de hulp bij onze problemen met de huurwagen maakt van jullie een perfect 'gastgezin'
ook het contact met de andere 'logees' was zeer aangenaam, allemaal gezellige mensen; toevallige contacten en ontmoetingen maken het leven zeer de moeite waard...
we hopen nog van jullie te horen.
Joske,

"Mooie vakantie"
Joke Mariman
17-9-2011 Zeer warm onthaal, onze gastvrouw en gastheer waren aangenaam, de keuken zeer lekker.
Toffe tips voor op excursies te gaan. s’ Avonds gezellig samen zijn met de andere gasten en ook de leuke verhalen van Johan en de warmte van Katrien.
Dank je wel voor deze mooie dagen.
Luc en Joke,

"Dank voor de mooie vakantie"
Analore
24-8-2011 Johan en Katrien, Hierbij willen we jullie bedanken voor de mooie vakantie in Casa de Verão. Wij verbleven in mooie kamers op een mooi domein en zwemmen in het verlichte zwembad was enig. Dankzij het excursieboek hebben wij prachtige lokaties ontdekt. Het diner met de andere gasten was zeer aangenaam en de live muziek was prachtig. Jullie verdienen vele sterren,
Anelore en Phibe,

"Dit was genieten"
François Deelkens
15-10-2011 Jullie verstaan de kunst om mensen te laten genieten! Culinaire hoogstandjes op z’n portugees. Katrien, je kent er wat van. Het was heerlijk. ’s Avonds hebben we ons nooit verveeld. We zullen nooit het bezoek aan het porto-boerke vergeten. Zalig. En dan het toffe gezelschap van de andere gasten. Het was een geweldige ervaring en een fantastische b and b. We zullen er zeker reklame voor maken. Tot ziens en succes.
Swa en Sanne.