Beoordelingen Hotel Quinta das Lágrimas****

23 mei 2013

Quinta das Lágrimas****
Beoordelingen Hotel Quinta das Lágrimas****
Rua António Augusto Gonçalves, P-3040-901, Coimbra
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Quinta das Lágrimas**** in Coimbra, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Quinta das Lágrimas**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Quinta das Lágrimas scoort een 9,1 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Quinta das Lágrimas**** in Coimbra, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Quinta das Lágrimas****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Quinta das Lágrimas**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Quinta das Lágrimas**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Quinta das Lágrimas**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beiras. Vergelijk Hotel Quinta das Lágrimas**** met andere accommodaties in Coimbra.

11 beoordelingen over Quinta das Lágrimas****

25-9-2012 Schitterend hotel met ongelooflijk goede keuken

met een groep, Juli 2011
"Echt geweldig"
Pierre Smits
1-8-2011 zowel zakelijk als met een geliefde een zeer bijzondere plek, prachtige historie, bibliotheek/kapel/wijnbar/patio in oude staat, aangevuld met zwarte spa en moderne zalen (in apart gedeelte). Fijne, ruime kamers, in stijl. Geweldige tuin, unieke australische ficus, 9holes pitch/putt. Uitstekend restaurant, 1 ster. Neem als wijn de Pedro&Ines-DAO erbij, dan klopt het verhaal helemaal.
Miguel heeft nog een Fadogroep uit Coimbra neergezet (studenten, klopt helemaal hier), wat wil je nog meer?
Aanrader!

met partner, Juni 2010
"Schitterend hotel met uitstekend restaurant"
Henk Oldenhof
8-7-2010 Dit hotel is recent heropend en is een echte 'tractatie'! Goed gelegen dicht bij het centrum en toch rustig in parkachtige omgeving met golfbaan. We hadden een kamer in het oude gedeelte maar qua comfort ontbrak het aan niets. Een uitstekend bed, zeker voor Portugese begrippen want men houd daar toch van (erg) harde matrassen en in Quinta das Lágrimas lagen we op prima boxspring. En zeker het vermelden waard is Restaurante Arcadas; voorzien van 1 Michelin ster met bijbehorende kwaliteit en service. Werkelijk uit de kunst en voor Nederlandse begrippen met een redelijke prijs voor het gebodene. Het personeel is zeer voorkomend, behulpzaam en reageert erg snel bij eventuele wensen. Een absolute aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Quinta das Lágrimas**** bij...

met partner, Aug. 2009
"Fantastisch hotel"
Arie
27-8-2009 Fantastisch hotel vriendelijk personeel, mooie kamer met eigen privetuintje met twee ligstoelen ,prachtig zwembad.
Goed restaurant met perfect eten.
Mooie tuin echt een geweldig hotel.

met partner, Juli 2008
niki
15-9-2008 De quinta bevindt zich aan de rand van de stad in een mooi park met golf. Dit is wel upperclass. De service is zeer attent. 1e avond een welkomstdrankje met de manager, die door te peilen naar de verzuchtigingen van haar gasten, de service nog probeert te verbeteren. Bij het zonnebaden bij het zwembad wordt spontaan aan iedereen een glaasje fruitsap aangeboden, bij vertrek een attentie. Ik vind de stijlen van het hotel van de ene vleugel bij de andere niet echt passen. De ene vleugel is zeer antiek, de nieuwe dan rond een japanse ruimte is dan veel moderner. Ik vond onze moderne kamer mooi en die gaf uit op de tuin met enkele stoeltjes om van de rust in de stad te genieten. Het ontbijt bij het zwembad was zeer lekker. Gegeten hebben we er niet omdat het restaurant een Michelinster heeft en dus de prijzen niet echt pasten in ons vakantiebudget. Die prijzen waren wel heel betaalbaar als je het vergelijkt met een restaurant bij ons van die kategorie.

met partner, Okt. 2007
christiane
14-11-2007 prachtig hotel voor wie van rust,service die volledig af is met uitstekend ontbijt en select publiek houd.zeer verzorgde kamer met elke dag gratis fles plat en bruiswater alsook fruit en bloemen. hebben hier 7 dagen verbleven .

met partner, Juli 2007
Anne Taeymans
20-7-2007 Waren heel ontgoocheld over deze quinta, zaten in kamer 25 in een bijgebouw (niet aan de SPA). De kamer gaf een povere indruk en helemaal niet luxueus en aan de kleine kant, vonden dit helemaal geen goede kwaliteit/prijs verhouding. De portier was wel heel gedienstig maar voor de rest vond ik dit hotel helemaal niet de moeite waard.

piet en griet Senge...
29-8-2006 wij hebben in dit hotel midden augustus 2006 een prachtige tijd gehad. Het personeel was zeer attent, alles was tot in de puntjes verzorgd. Onze kamer was ruim en het "kingsize" bed had wel iets! Fijn was ook dat onze zoon (10 jaar) voor 10u 's ochtends en na 19u 's avonds in de spa welkom was. Wij begrijpen dat dit overdag niet kan, maar er werd toch moeite gedaan om het ook kinderen naar hun zin te maken!Een echte aanrader!

Aart en Annemie Pla...
30-7-2006 Wij zijn hier in juni 2006 geweest. Echt een schitterend en erg gastvrij hotel. Lekker gerelaxed aan het zwembad en daarna heerlijk gegeten in 'Aqua'. Heel romantische kamer met eigen uitgang naar de tuin met zitje. Een prachtig ontbijtbuffet de andere morgen (mét 'champagne'!). Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We gaan zeker terug!

bruno bemelmans
22-7-2005 Zeer mooi, ietwat elitaire quinta met een oud en een modern (2004)gedeelte. Prachtige kamers. Tuin door de nieuwbouw duidelijk kleiner geworden. Uitstekende keuken: ééntje zeer duur met Michelinster, ééntje (Aqua) in de tuin met heerlijke betaalbare keuken. Gunstige ligging. Hogere prijsklasse, maar zijn geld waard voor wie houdt van een select publiek en een goede keuken.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit