Beoordelingen Coimbra

Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,9
Cultuur
8,7
Omgeving
8,4
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,9
Het weer

15  °C

26 november 2014

Coimbra
8,5
65 beoordelingen
Beoordelingen Coimbra

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Coimbra. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Coimbra. Ben je zelf op vakantie geweest naar Coimbra? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Coimbra scoort een 8,5 uit 10, op basis van 65 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 12 Hotels, 1 Vakantiehuis, 2 Bed and Breakfasts, 1 Hostel, 2 Pensions en 1 Villa in Coimbra. Op Zoover vind je bovendien 155 vakantiefoto's van Coimbra. Je kunt 1 video van Coimbra bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Coimbra. Bekijk ook andere accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beiras.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Coimbra

8,5
65 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,8
Cultuur
8,7
Omgeving
8,5
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,8
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Sept. 2014
"Leuke studentenstad voor 1 dag"vertalen
heer van Winkoop
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

27-09-2014 Studentenstad waar je voor 1 dag prima uit de voeten kan. Veel klimwerk, dat wel. Maar leuk om de kleine en smalle straatjes te ontdekken. Op de top een universiteit met een prachtig uitzicht over de stad.

Met jonge kinderen, Juli 2014
"Ciombra"vertalen
Gierkink
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Zorg voor natuur
7,0

09-08-2014 Leuke shoppingmall Forum.

Met partner, Juni 2014
"Verbaas je in Coimbra"vertalen
inter133@planet.nl
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
6,0

28-06-2014 Een univessiteitsbibliotheek uit de 11e eeuw. Een kerk met een buitenmuur van mozaiek. Terrassen, straatmuziek, eindeloos winkelen en een middag parkeren in het centrum voor 50 cent per uur. Coimbra nodigt je uit om steeds weer terug te komen.

Met partner, Mei 2014
"Serene rust"vertalen
sylvia_frans
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Zorg voor natuur
10,0

03-06-2014 Dit is een zeer relaxe plek waar je kunt genieten in een omgeving waar je omringd wordt door de natuur en serene rust.

2014
"Prachtige stad!"vertalen
jmb zwanenburg
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Zorg voor natuur
9,0

05-03-2014 Voor wie niet van steden houdt maar wel van mooie architectuur en cultuur is Coimbra een prachtige bestemming.

Met partner, Okt. 2013
"Leuke stad!"vertalen
Sonja & René
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0

24-10-2013 heerlijk om vanaf de universiteit door de straatjes te dwalen

Met partner, Aug. 2013
"Zeer mooi"vertalen
Alex wyckmans
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0

20-09-2013 Bezoek aan de universiteit is een absolute must
Ook hadden wij een tip gekregen om het Forum (winkelcomplex) te bezoeken en dat was indrukwekkend, vooral het uitzicht op de bovenste etage.

Met partner, Aug. 2013
"Fantastische plek"vertalen
Audenaert Arnold
Waardering
8,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0

14-09-2013 Universteits bezoek

biblioteek
winkelwandelstraat
windelcentrum forum

Met oudere kinderen, Aug. 2013
"Geweldige stad"vertalen
eljedaes
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0

25-09-2013 Geweldige oude stadskern, maar ook het winkelcentrum net buiten Coimbra is de moeite waard, met een mooi overzicht over de stad, vooral ´s avonds.

Met partner, Aug. 2013
"Mooie cultuurstad"vertalen
Rob de Reus
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Zorg voor natuur
7,0

17-11-2013 Leuke stad om je te vergapen aan de oudheid en om lekker te eten en drinken. Museum is zeer de moeite waard.

1 2 3 4 5 6 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Vind jij het leuk om landgenoten tegen te komen tijdens je wintersportvakantie?