Beoordelingen Coimbra

Waardering
8,5
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
8,8
Omgeving
8,5
Sfeer in stad
8,7
Zorg voor natuur
8,1
Het weer

15  °C

24 april 2014

Coimbra
8,5
56 beoordelingen
Beoordelingen Coimbra

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Coimbra. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Coimbra. Ben je zelf op vakantie geweest naar Coimbra? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Coimbra scoort een 8,5 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 12 Hotels, 1 Vakantiehuis, 2 , 1 Hostel, 2 Pensions en 1 Villa in Coimbra. Op Zoover vind je bovendien 149 vakantiefoto's van Coimbra. Je kunt 1 video van Coimbra bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Coimbra. Bekijk ook andere accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beiras.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Coimbra

8,5
56 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
8,8
Omgeving
8,6
Sfeer in stad
8,7
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
2014
"Prachtige stad!"vertalen
jmb zwanenburg
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Zorg voor natuur
9,0

5-3-2014 Voor wie niet van steden houdt maar wel van mooie architectuur en cultuur is Coimbra een prachtige bestemming.

met partner, Okt. 2013
"Leuke stad!"vertalen
Sonja & René
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0

24-10-2013 heerlijk om vanaf de universiteit door de straatjes te dwalen

met partner, Aug. 2013
"Zeer mooi"vertalen
Alex wyckmans
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
8,0

20-9-2013 Bezoek aan de universiteit is een absolute must
Ook hadden wij een tip gekregen om het Forum (winkelcomplex) te bezoeken en dat was indrukwekkend, vooral het uitzicht op de bovenste etage.

met partner, Aug. 2013
"Fantastische plek"vertalen
Audenaert Arnold
Waardering
8,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
7,0

14-9-2013 Universteits bezoek

biblioteek
winkelwandelstraat
windelcentrum forum

met oudere kinderen, Aug. 2013
"Geweldige stad"vertalen
eljedaes
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0

25-9-2013 Geweldige oude stadskern, maar ook het winkelcentrum net buiten Coimbra is de moeite waard, met een mooi overzicht over de stad, vooral ´s avonds.

met partner, Aug. 2013
"Mooie cultuurstad"vertalen
Rob de Reus
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
7,0

17-11-2013 Leuke stad om je te vergapen aan de oudheid en om lekker te eten en drinken. Museum is zeer de moeite waard.

met partner, Juli 2013
"Aanbiddelijk stadje"vertalen
borrego
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
9,0

16-1-2014 Coimbra is een mooie stad. Het centrum kent een aantal gezellige pleintjes en is omringd door kleine straatjes met behoorlijk hoogteverschil. Veel authentieke restaurantjes en cafeetjes waar je nog de echte (niet commerciële) Fado kunt beluisteren.

met oudere kinderen, Juli 2013
"Leuke plaats"vertalen
wilma
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0

15-9-2013 leuke plaats om te wandelen en natuurlijk de mooie universiteit

met partner, 2013
"Gezellige stad"vertalen
G. de Jong
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0

15-7-2013 Leuke universiteitsstad waar een 50 plusser ook goed past.

met partner, Juli 2013
"Vergane glorie"vertalen
fam. Leys-Denis
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

1-1-2014 Mooie stad, maar dringend aan renovatie toe.
Vooral de universiteit is een bezoek waard.
Leuke stad om door de smalle oude straatjes te dwalen en 's avonds naar de fadomuziek te luisteren

1 2 3 4 5 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met Koningsdag?