Pension Residential Celeste in Águeda Portugal beoordelingen 9.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Pension Residential Celeste

Estrada Nacional, 3750, Águeda
Pension Residential Celeste scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Residential Celeste? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Residential Celeste in Águeda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Pension Residential Celeste vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beiras. Vergelijk Pension Residential Celeste met andere accommodaties in Águeda.

1 beoordeling van Residential Celeste

1 beoordeling
met partner, Okt. 2008
"Wat een geweldig pension!"
Wietse Haak
30-10-2008 Wegens vrijwilligerswerk in het dierenasiel in Agueda moesten we tijdelijk een onderkomen hebben. Volgens mensen in de stad was er maar 1 hotel, maar gelukkig kwamen we achter het adres van Celeste. Dit pension ligt net buiten het centrum en blinkt uit in netheid en alles is werkelijk brandschoon. Het ontbijt was geweldig. Heerlijke broodjes met allerlei soorten beleg. Fruit, koffie, sapjes etc.etc. Prima bed en ook lakens en handdoeken werkelijk onberispelijk. Er is een kluis in de kamer en in de badkamer is tevens een haardroger aanwezig. Grote TV. Laat ik het zo zeggen, als ik weer in de buurt moet zijn, ga ik RECHTSTREEKS naar Celeste. Absoluut een aanrader.