Hotel Bahia Palace**** in Vila Franca do Campo (eiland Sao Miguel) Portugal beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bahia Palace****

6,3
5,9

3 juni 2012

Hotel Bahia Palace**** Vila Franca do Campo (eiland Sao Miguel)

Beoordelingen Hotel Bahia Palace****

Praia de Baía D'Alto, 9680, Vila Franca do Campo (eiland Sao Miguel)
Hotel Bahia Palace scoort een 7,5 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bahia Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bahia Palace**** in Vila Franca do Campo (eiland Sao Miguel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 103 vakantiefoto's van Hotel Bahia Palace**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Bahia Palace**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Azoren. Vergelijk Hotel Bahia Palace**** met andere accommodaties in Vila Franca do Campo (eiland Sao Miguel).

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Bahia Palace****

6,5
6,6
"'s avonds veel geluidsoverlast door bruiloften"
Anouk
21-8-2011 Bahia Palace is mooi gelegen aan het strand. De kamers zijn erg mooi en ruim. Het grote nadeel voor ons was dat we om een rustig gelegen kamer gevraagd hadden, wat bij aankomst ook bevestigd werd door de medewerkster bij de receptie. We hadden echter een kamer aan de zeezijde, waar het doorgaans heerlijk rustig was muv verschillende avonden. Dit omdat er onder ons raam in een tent (!) bruiloften waren met hele harde muziek tot erg laat in de avond/nacht. Na verschillende keren om een rustige kamer gevraagd te hebben en uitgelegd te hebben dat ik zwanger ben en daar heel erg moe van ben, kregen we deze pas na bemoeienis van onze host van de reisorganisatie. Dat vonden wij erg jammer.
Er zijn een paar leuke restaurantjes oa "O Jaime e esposa" in Vila Franca. Dat vonden wij een aanrader! Het eten in het hotel is wat ons betreft geen aanrader. Het eiland is prachtig, dus boek zeker een huurauto. We wensen je een heerlijke vakantie toe!!

"Hotel Bahia, rustige uitvalsbasis"
Rene en Brenda
30-6-2011 Enkele nachten verbleven in de super ruime en compleet ingerichte kamers van dit hotel met uitzicht op zee en mooie tuin. Groot balkon.
Uitgebreid ontbijt, wel wat kleine ontbijtruimte voor aantal kamers.
N.a.v. eerdere berichten over de strandtent. Deze niet meer kunnen vinden
waarschijnlijk als gevolg van aanleg nieuwe weg.
In Aqua de Pau op paar km wel aantal restaurants.
Indien je gebruik maakt van diner in hotel is a la carte aan te bevelen boven buffet.
Wij raden dit hotel absoluut aan, maar wil je meer levendigheid is Ponta Delgada
betere uitvalsbasis. Vergeet niet het eiland te bekijken met een huurauto, toppertje
zijn de kratermeren.

met vrienden, Juni 2011
"Mooie ruime suites"
neeltje
14-7-2011 mooi hotel.
jammer dat het zo afgelegen staat.
een fijn verblijf gehad in Bahia Palace

"Mooi hotel"
Annemarie
13-8-2011 14 dagen in dit hotel verbleven op basis van half pension.
Het hotel heeft een chique uitstraling en de kamers zijn groot en zeer compleet, het is meer een suite. Ook de badkamer is groot met toilet apart.
Het hotel ligt echt prachtig, maar ver afgelegen van alles. Je hebt echt een auto nodig.Natuurlijk kun je gebruik maken van een taxi of bus.
Het ontbijt is eenvoudig, geen variatie, maar wel oke. Het diner is niet aan te bevelen en verdient zeker geen 4*. Een enkele avond was het oke.
In en rond het hotel is echt niets te doen, ook geen animatie. Dus als je dat zoekt, moet je hier niet zijn.
Het eiland is echt prachtig en er is zoveel om te gaan zien.

"Niet voor herhaling vatbaar"
Theo & Gerda
18-9-2011 De hotelkamers zijn buitengewoon groot, maar wel toe aan een opfrisbeurt (vlekken in vloerbedekking e.d.). Het hotel ligt in een prachtige omgeving, maar zonder auto kun je helemaal niets ondernemen. De nabijgelegen weg is veel te druk om langs te lopen. Het ontbijt was redelijk, maar de eetzaal was te klein, zelfs als het hotel nog lang niet volgeboekt is. De keus bij het diner (HP) was zeer beperkt: het was te eten, maar niet smakelijk.
We hebben aan 3 wandeltochten deelgenomen, geboekt via touroperatorl. Prachtige tochten! Helaas last gehad van storm, mist en kou. We hadden ook een bustocht geboekt via touroperator: tot 2x toe kwam de bus niet.
We hebben altijd topvakanties gehad, maar dit keer voldeed het op meerdere fronten helaas niet aan onze verwachtingen.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Aanrader!!"
edith
21-1-2012 Bahia Palace heeft hele grote ruime kamers, werden netjes schoon gehouden. Met het geluid van de golven van de Atlantische Oceaan is het super slapen. Avond eten vonden wij niet aan te raden. Het ontbijt was prima! Het hotel ligt afgelegen maar dat heeft juist een charme, met huurauto is eiland prima te verkennnen. Massage te regelen bij receptie was heerlijk. dame van receptie was niet vriendelijk bij aankomst, overige dagen ander personeel wel vriendelijk. Kamer wordt iedere dag schoongemaakt. conclusie; prima hotel voor rustzoekers.

met partner, Apr. 2011
"Nooit meer"
Anneke
20-4-2011 Wij kwamen om 11.oo uur 's morgens aan (2 uur tijdverschil) 06.30 uur vertrokken, bij aankomst kregen we te horen dat we pas na 14.00 uur konden inchecken, (terwijl het hotel half leeg was).Een vriendelijk woord kon er niet af, we kregen geen kop koffie of wat dan ook aangeboden of de gelegenheid om ons even op te frissen. Het eten van het buffet was slecht, koud en niet lekker. Het is wel aan te raden om een auto te huren, want in de omgeving is er verder niets waar je kunt eten. De receptionisten waren ronduit onbeleefd, ze presteerden het om, terwijl ik met ze in gesprek was, over mijn hoofd heen met een andere Portugese gast te gaan praten die 25 meter verder stond. Kortom, niet doen.

met partner, Sept. 2010
"Fantastische locatie aan zee."
Alex Vermeulen
28-9-2010 Bahia Palace is een mooi hotel met een zeer ruime schitterende tuin met groot zwembad met ligweide in de tuin. De kamers zijn zeer ruim met grote badkamer (bad en apparte douche), bankstel, kaptafel, inloopkast, koelkastje en buro. Handdoeken service bij zwembad. Kamers worden elke dag opgeruimd en schone handdoeken. Ontbijt gevarieerd en voldoende. Vergeet vooral het strandtentje op 5 min. lopen vh hotel niet om er te lunchen en vooral te dineren. Lekker eten voor weinig. Top zijn de Tijgergarnalen. Heerlijk op het terras aan zee. Hotel ligt wel afgelegen dus een huur auto is aan te bevelen. Je ziet dan heel veel schoonheid vh eiland.

alleenreizend, Sept. 2010
"Erg mooi!"
Jan
14-9-2010 7 t/m 13 september 2010
Erg mooie en ruime kamer, vrij luxe aandoend door het marmer.
Goede schoonmaak en wisseling van hand/baddoeken.
Erg rustige ambiance, prima gelegen met mooi uitzicht.
Prettig om te verblijven.

met partner, Sept. 2010
"Mooi Hotel"
yvette groenveld
26-9-2010 een prima hotel, grote kamers, goed ontbijt, elke dag schone handdoeken, personeel wat gereserveert! Bij het stranttentje kan je goed eten, maar elke dag gaat vervelen dan is de kaart beperkt, in het hotel is het 2x zo duur. Een auto huren is een must, is een prachtig eiland om met de auto te ontdekken. Kijk wel uit voor overstekende muren op de weg, en de smalle steile weggetjes naar boven, je kan zomaar vast komen te staan. Als je met Sata International vliegt krijg je eten,drinken, muziek en film aan board, prima maatschappij !! Kortom wij hebben een fantastische week op dit mooie, schone en bloemrijke eiland gehad !! Een echte aanrader !! als je komt om bruin te bakken en te winkelen moet je daar echter niet wezen !

1 2 3 4 5 volgende