Landhuis Casa Pico Arde**** in Ribeira Grande Portugal beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Landhuis Casa Pico Arde****

3 juni 2012

Landhuis Casa Pico Arde**** Ribeira Grande

Beoordelingen Landhuis Casa Pico Arde****

Rua das 16 Pedras, nº 83, Ribeira Grande
Landhuis Casa Pico Arde scoort een 7,5 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Casa Pico Arde****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Casa Pico Arde**** in Ribeira Grande, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Landhuis Casa Pico Arde**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Azoren. Vergelijk Landhuis Casa Pico Arde**** met andere accommodaties in Ribeira Grande.

10 beoordelingen over Casa Pico Arde****

"Nooit meer!"
Molinari
19-6-2011 17-6-2011; Wij zijn een week geleden na 3 nachten ontevreden vertrokken. Gelet op de overige vooral positieve recensies hier, eens te meer een bewijs van hoe subjectief ook onze ervaring is geweest. Hoe meer ervaringen, hoe beter de lezer zijn eigen gedachten kan opmaken. Daarom voeg ik deze recensie toe. Plus: 1) Er wordt bijna elke dag schoongemaakt. Min: 1) Toch was het vies toen wij arriveerden (volgende dag hersteld). 2) Inventaris is zeer karig en van slechte kwaliteit, voor wie zelf wil koken. 3) Appartement op de 1e verd. is zeer donker, want slechts 2 ramen 4) Biedt alleen mogelijkheid tot zitje op bordes of bij zwembad, maar in beide gevallen waai je weg, want het ligt ietwat verhoogd en volledig onbeschut. 5) Absoluut géén mooi gelegen landelijke omgeving, maar eerder een verommeld landschap; zo kijk je bij het zwembad eerst tegen een verdeelstation voor elektriciteit aan, voordat je de zee in de verte ziet.

met partner, Aug. 2010
"Een mooi gelegen accommodatie"
Verwijst
8-9-2010 Twee weken in appartement in het landhuis "Casa Pico do Arde" verbleven. Een mooi gelegen accommodatie. Ruime opzet en voorzien van alle gemakken. Mooie ligging, buiten het centrum van het dorp Ribeira Grand, met de geweldig zicht op de bergen en de zee. Ligt niet dicht bij het strand, maar per auto snel te bereiken. Ligt aan de noordkant van het eiland mooi centraal en buiten de drukte van de zuidkant (met name Ponta Delgada en omgeving). Ponta Delgada is wel per auto binnen een kwartier te bereiken. Een goede uitvalbasis voor het gehele eiland Sao Miguel. Aardige eigenaren en zeer behulpzaam. Dagelijks verse broodjes aan de deurknop. Bijna dagelijks werd het bed opgemaakt en het ontbijtservice en glazen voor je afgewassen. Kortom: een goede service. Echt een aanrader voor mensen die de drukte van de hoofdstad Ponta Delgada en directe omgeving en het massatoerisme willen vermijden.

met partner, Sept. 2008
"De perfecte accomodatie"
Rens en Margot
8-10-2008 Het verblijf in casa pico arde heeft onze vakantie helemaal compleet gemaakt. Het is een prachtig appartement, geweldige eigenaars, perfecte omgeving waar je heerlijk kunt ontspannen en heerlijke verse broodjes 's morgens. Het appartement biedt een overvloed aan ruimte en een geweldig uitzicht over de bergen en de zee. Het ligt in het midden van het eiland waardoor alle bezienswaardigheden op perfecte afstand liggen. Het ligt in een prachtig traditioneel dorpje waar toerisme (tot nu toe) zich nog niet gevestigd heeft. Ponta Delgado, is veel drukker en kent veel meer toerisme. Wat ons betreft komt dit niet ten goede van dit mooie land. Wij gaan daarom ook nog snel terug voordat ook dit land omgebouwd is tot een toeritische trekpleister. We zijn verliefd geworden op dit land en een verblijf is casa pico arde is echt een waardevolle toevoeging aan je vakantie.

De beste prijzen en lastminutes voor Landhuis Casa Pico Arde**** bij:

met partner, Sept. 2008
"Geweldig, een aanrader"
Petra Jansen
28-9-2008 Als je van rust houdt en toch van comfort is dit een prima locatie. Loopafstand naar standje was te doen. Elke ochtend verse broodjes!, dagelijks opgemaakt bed en nieuwe handdoeken ! En dat alles op een prachtig eiland

Familie, Mei 2008
Ann en Ton Remmersw...
28-5-2008 Prachtig appartement, mooi ingericht, ruim, Landelijkgelegen.
Hartelijke eigenaar en zeer attent.
Word keurig schoon gehouden en iedere ochtend verse broodjes zo van de bakker.

astrid
6-11-2007 Wij zijn hier een week geweest, geboekt via de website van de eigenaar. Super mooi, modern en zeer groot appartement over 1ste verdieping. Elke dag werd er goed schoongemaakt en werd er ontbijt gebracht met verse jam, kaas, ham, en broodjes. Alles prima in orde en zeer vriendleijke eigenaar en huishoudster. Wie van wandelen houdt en een keer naar Sao Miguel op de Azoren wil, is dit een echte aanrader. Ligging zeer fraai, boven ribeira grande, uitzicht over de vulkanen en de zee. In 2 minuten tijd op de rondweg om het eiland heen en ook dicht bij het vuurmeer en de waterval. Het zwembad ligt voor het huis met uitzicht over de zee, wij vonden het ruim. Wij komen nog eens terug!

met partner, Okt. 2007
astrid
6-11-2007 Wij zijn hier een week geweest, geboekt via de website van de eigenaar. Super mooi, modern en zeer groot appartement over 1ste verdieping. Elke dag werd er goed schoongemaakt en werd er ontbijt gebracht met verse jam, kaas, ham, en broodjes. Alles prima in orde en zeer vriendleijke eigenaar en huishoudster. Wie van wandelen houdt en een keer naar Sao Miguel op de Azoren wil, is dit een echte aanrader. Ligging zeer fraai, boven ribeira grande, uitzicht over de vulkanen en de zee. In 2 minuten tijd op de rondweg om het eiland heen ideale uitgangspunt voor rondtochten. Het zwembad ligt voor het huis met uitzicht over de zee, wij vonden het ruim. Wij komen nog eens terug!

met partner, Sept. 2007
job
25-10-2007 Slechts 4 apartementen, die nogal verschillend van afmeting zijn. Wij troffen een zeer ruim, luxe ingericht apartement op de eerste verdieping. Goed uitvalspunt voor excursies, maar op 2 km liggende Ribeira biedt weinig mogelijkheden in de avond.

met partner, Aug. 2007
Robert Buizer
29-8-2007 Ligging is ideaal om het eiland te verkennen, lekker centraal. Service is prima, vriendelijke eigenaar die s'ochtends broodjes kwam brengen. Inrichting is modern en relatief nieuw, ruimte voor 2 personen is prima, vrij ruim. Accomodatie is niet echt geschikt voor kinderen.
Buiten het standje ligt een heel mooi strand, St. Barbara beach.

Petra
24-7-2007 Het appartement is modern ingericht, beneden de woonkamer en keuken en boven de badkamer en slaapkamer. De schoonmaak was niet goed, de gehele week een mierenplaag gehad in het appartement, waar niet echt adequaat iets mee gedaan werd. Het zwembad bij het hotel is vrij klein en stelt niet zo veel voor. Pluspunt was wel dat elke ochtend verse broodjes aan de deurknop gehangen werden. Het appartement ligt aan de buitengrens van Ribeira Grande. Deze plaats is geen aanrader, geen gezellige sfeer en weinig te beleven. Voor goede restaurants en gezelligheid moest je echt naar de andere kant van het eiland, bijv. naar Ponta Delgada of Lagao. Tevens is er aan de zuidkant van het eiland ook een grotere kans op mooi weer