Hotel Canadiano*** in Ponta Delgada ( eiland Sao Miguel) Portugal beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Canadiano***

3 juni 2012

Hotel Canadiano*** Ponta Delgada ( eiland Sao Miguel)

Beoordelingen Hotel Canadiano***

Rua do Contador 24 A, 9500-050, Ponta Delgada ( eiland Sao Miguel)
Hotel Canadiano scoort een 8,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Canadiano***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Canadiano*** in Ponta Delgada ( eiland Sao Miguel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Canadiano*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Canadiano*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Azoren. Vergelijk Hotel Canadiano*** met andere accommodaties in Ponta Delgada ( eiland Sao Miguel).

3 beoordelingen over Canadiano***

Jaja luko
7-1-2007 Zijn in september 1 week in dit hotel geweest. Geweldig rijk ontbijt. Ontzettend vriendelijk personeel. Alleen boeken we dit niet weer via onze Touroperator. Geen hostess gezien en telefoonkosten met haar moesten we betalen. Andere reisorganisaties stuurden wel een vertegenwoordiger naar het hotel. Wij zijn ook niet gewaarschuwd voor de orkaan "Gorden". Andere org. hadden wel hun voorzorgs maatregelen genomen. Jammer dat Touroperator dit heeft nagelaten, want het was een prima uitvalsbasis voor geweldige mooie tochten op dit eiland.We komen hier zeker nog een keer terug.

ernst von kreijfelt
3-12-2006 Ligt aan de rand van het centrum in een saaie wijk, niet aan de kust. 10 minuten lopen of minibus. Ontbijt prima
Kamer ook. Vriendelijk personeel.

met partner, Juni 2005
fam.Van der Meulen
15-4-2006 Hotel is goed en schoon. Ligging aan een heel drukke straat. Heb je 's avonds geen last meer van.