Hotel Albergaria Matriz*** in Ponta Delgada ( eiland Sao Miguel) Portugal beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Albergaria Matriz***

3 juni 2012

Hotel Matriz

Beoordelingen Hotel Albergaria Matriz***

Rua Padre José de Mestre João Amaral, 9500-048, Ponta Delgada ( eiland Sao Miguel)
Hotel Albergaria Matriz scoort een 8,3 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Albergaria Matriz***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Albergaria Matriz*** in Ponta Delgada ( eiland Sao Miguel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Albergaria Matriz*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Albergaria Matriz*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Azoren. Vergelijk Hotel Albergaria Matriz*** met andere accommodaties in Ponta Delgada ( eiland Sao Miguel).

20 beoordelingen over Albergaria Matriz***

6,7
met partner, 2012
"Fijn hotel met prima ligging"
Paul
3-1-2012 Dit was dan wel een van de goedkopere hotels op het eiland, de ligging is er niet minder om: midden in het (oude)centrum op een paar minuten lopen van de boulevard.
De kamers zijn op zich simpel maar voldoen prima aangezien je er alleen maar in slaap en even doucht. Het hotel heeft een eigen parkeergarage, dit is een absolute must om je huurauto in kwijt te kunnen. Op straat parkeren kun je in het drukke centrum wel vergeten.
In de lounche beneden kun je gratis gebruik maken van WIFI, in de kamers zelf is dit helaas nog niet aanwezig.

met partner, Okt. 2011
"Fijn"
diny snellen
10-11-2011 hotel ligt zeer centraal, op loopafstand van haven en centrum. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, Ontbijt eenvoudig maar goed. Auto laten afleveren bij hotel daar wij transfer hadden en dat was goed want als je de eerste keer naar het hotel moet is toch wel zoeken en moeilijk in de binenstad met allemaal eenrichtingsverkeer. Daarna is het even goed kijken en lukt het wel. Hotel heeft parkeergarage en die is gratis, wel fijn.

met partner, Okt. 2011
"Aanrader"
Y. Meurders
30-10-2011 Klein net hotel, ligt heel centraal in het oude centrum van Ponta Delgada, maar toch heel rustig. Ook geen geluidsoverlast van overige gasten. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Niet al te ruime kamer maar wel schoon. Badkamer was netjes, iedere dag schone handdoeken etc. Kamers worden elke dag schoongemaakt.

Ontbijt was goed.

Het hotel heeft een gratis parking, een huurauto is wel aan te raden als je wat van het eiland wilt zien. Het klimaat is wisselvallig. Wij waren hier half oktober en hebben heel mooi weer gehad.

Het is een heel mooi eiland, vriendelijke bevolking, prettig autorijden.

YM

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Albergaria Matriz*** bij:

"Mooie ligging midden in het centrum, geen balkon"
Ebe en Marian de Me...
19-9-2011 Schoon hotel, ontbijt is genoeg van alles maar eenvoudig opgesteld (miste wel ons eitje). Zeer vriendelijk personeel, beneden kun je in de halruimte een drankje nuttigen. Op de kamer is airco en maar 1 stoel dat is jammer, misschien dat het veranderd na melding.
Je kunt er niet warm eten, een tip is: A Pizzaria Rua Manuel Da Ponta 41 of op de hoek bij de Lokale brouwerij Melo Abreu (gegrilde kip, ze zitten ook in Lagoa:bad) verder nog andere restaurants natuurlijk maar deze sprongen eruit.
Het is niet een duur eiland, als je van de natuur houd en warmte de ideale plek.
Om het eiland te verkennen een prima uitvalbasis, laat je huurauto bij het hotel afleveren (kost niets extra) en parkeren in de P garage onder het hotel is gratis voor gasten.

"Goede accomodatie"
MM
23-8-2011 Een prima hotel. Goede service en een parkeergarage onder het hotel waar de huurauto gratis gestald kan worden! Kamers eenvoudig maar schoon. Jammer dat alleen in de lounche Wifi beschikbaar is.

met vrienden, Juni 2011
"Aanrader"
Maria
14-8-2011 Hotel is gunstig gelegen, alles op loopafstand. Met huurauto het eiland bekeken, wat erg mooi is. Ponta delgada is een leuke stad. fijne restaurants bij de haven.

met partner, Sept. 2010
"Net en mooi hotel"
peter_
26-8-2011 Wij hadden dit hotel geboekt omdat we op de kaart zagen dat dit hotel mooi centraal lag, en bij aankomst was dat dus ook zo.

Het hotel heeft een nieuwe en frisse uitstraling en is erg netjes en verzorgd, zowel de algemene staat en de kamers zijn te omschrijven als nieuw.

Nette service, als er iets gedaan moet worden of je moet iets hebben regelen ze dit binnen 10 minuten.
Ook de kamers worden erg netjes schoongemaakt.

Het ontbijt is zeer goed te doen, veel keuze en alles is lekker vers.

Kortom, dit is zeer zeker een leuk en mooi hotel en zeker een aanrader als u naar ponta delgada gaat, er bevind zich een supermarkt tegenover dus als u even wat wilt halen is dat erg makkelijk.

Bij mijn volgende reis naar ponta delgada zal ik dus weer dit hotel boeken

met vrienden, Juni 2010
"Aanrader."
F.de Jong.
21-6-2010 11/06-18/06/2010 4 pers. Van den Dolder en de Jong.
Prettige behandeling.Modern hotel.Direct in het oude centrum.Alles goed te belopen.Gratis parking onder het hotel.Kamers goed en schoon.Wc en douche schoon en modern.Bedden waren goed.
Over de voorgaande reactie,s wat betreft het ontbijt is een correctie noodzakelijk.
Aangetroffen;Koffie-thee-melk-3 soorten vers fruit-4 soorten joghurt-2 soorten sappen-4 soorten brood-Toaster-2 soorten kaas-2 soorten vleeswaren-jams-boter-corn flakes-Wij vonden dit ruim voldoende.
Dit hotel is wat betreft prijs/kwaliteit/ligging perfect bevonden.
Veel busritten mogelijk 2,50 Euro voor 3 uur "bussen" die op tijd rijden.Prachtige natuur. Jeep safari aanrader zeker wanneer deze over de kraterrand gaat rijden.Eten buiten de deur is goedkoop.
Mooie schone stranden (donker grijs zand) Klimaat was zeer wisselvallig doch perfect voor wandelaars.Vriendelijke bevolking.Prettig auto te rijden.
Niet door touristen overlopen.

met partner, Mei 2010
"Prima hotel voor paar dagen"
Petra
20-5-2010 Wij hebben hier 4 dagen gezeten en dat was prima. Het is een basis hotel, maar wel netjes. Onze kamer zat naast de lift en je hoorde wel als er mensen op de gang stonden te praten. Ook rook het muf of de schoonmaaksters gebruiken schoonmaakmiddelen met een vieze geur. Dus het raam wijd open. De auto kan je gratis parkeren in de parkeergarage, wel erg smal met al die palen. Verder ben je zo bij alle winkels en de pleintjes. De supermarkt zit naast het hotel, wel makkelijk. Wij zijn zelf het hele eiland rondgereden langs alle meren, erg mooi.

"Rustig hotel"
molleke
26-9-2009 Een weekje hier gelogeerd. Eenvoudig hotel, geen "grote" luxe. Wel alles aanwezig en netjes. Ontbijt elke dag hetzelfde maar best te doen. 's Nachts heel weinig lawaai. Kamers ook heel goed geluidsdicht, geen last van de buren. Voor ons een goed hotel, goed gelegen voor de haven, restaurants etc.