Vraag en Antwoord Azoren

wie weet (0 reacties)
Laura
22-4-2013
Wie weet of oktober een goede tijd is om naar de Azoren te gaan? Of beter in het voorjaar, net als Madeira?

Walvissen zien (0 reacties)
Bed and Breakfast Vila Belgica
anne
8-3-2013
Zijn die bootreizen erg prijzig?

excursies (1 reacties)
Hotel Royal Garden****
van schagen
3-9-2012
is het ook mogelijk om lokaal excursies te boeken i.p.v. touroperator? Wie heeft ervaring hiermee, en waar kun je dan het beste zijn?

Van de Streek
7-9-2012
Dit is zeker mogelijk. In grotere hotels zijn in de lobby genoeg boekjes te vinden en bezoek anders de Ofice Tourismo (VVV) gelegen aan de boulevard.

Fietsrouteboekjes (0 reacties)
Jose kurvers
30-6-2012
Wie heeft er voor mij fietsrouteboekjes te koop van AWOL of Vlieg en fiets? Eventueel te kopieren waarna ik ze terug stuur. Bij voorbaat dank.

informatieboekje sao miguel (0 reacties)
Willemien
11-4-2012
Wie heeft er nog een informatieboekje over Sao Miguel( Azoren) in het nederlands, bv van marco polo, en doet er niks meer mee, die zou ik dan graag over willen nemen. gr. Willemien

internet (1 reacties)
Hotel Bahia Palace****
Marja
11-4-2012
Wie weet of er in het hotel ook internet/wifi mogelijk is?

hans
15-6-2012
wifi aanwezig, maar wel betalen en dat is een minpunt.

Fiets huren (0 reacties)
Frank Bouman
4-2-2012
Wie weet waar ik een fiets kan huren op de Azoren en wat dit kost?

Ervaringen met huren van fietsen (1 reacties)
Sonja
14-1-2012
Wie heeft ervaring met het huren van fietsen op het eiland Sao Miquel. Is dit daar mogelijk? Eventuele verhuuradres is ook welkom.

Christine
13-2-2013
Beste Sonja, Fietsen op het eiland is mogelijk - ik heb er weinig fietsen gezien- maar het is absoluut een uitdaging (denk aan uiterst! steile hellingen en dalen) ik zou het niet proberen.. maar laat dat je er niet van weerhouden om het gewoon te doen. Veel plezier, Groetjes Christine

snorkelen (2 reacties)
Hotel Do Caracol****
Arina
5-1-2012
Kan je snorkelen voor de kust en valt er dan ook nog wat te zien

Lia
9-10-2012
Ja je kunt er snorkelen en er is veel te zien. Er zitten veel vissen tussen de lavastenen

Arina
14-10-2012
Dank je, maar we zijn ondertussen alweer naar Egypte geweest.

hondje adopteren uit San Miquel? (1 reacties)
Lenie Winter
27-8-2011
25 augustus 2011 Wie gaat binnenkort naar de Azoren - eiland San Miquel - en heeft zin om daar vandaan een schattig hondje mee te nemen, dat tot op heden op de camping in Furnas rondstruint? Dit hondje hebben wij in juli j.l. gezien en we konden geen afscheid van haar nemen. Zij leeft bij de campinggasten, maar zal zonder baasje een moeilijke winter tegemoet gaan. Wij zijn bereid om de onkosten van inenting, chip en vervoer te bekostigen.

ik
17-10-2011
Is dit al geregeld? Ik weet mensen, die geregeld op en neer reizen.

Hotel informatie? (0 reacties)
Karsdorp
18-7-2011
Wie heeft informatie over Hotel do Navio (Ponte Delgada) Sao Michel?

huurauto via krasreizen (1 reacties)
jan beening
5-4-2011
wie heeft hier ervaringen mee?

H
17-11-2011
makkelijk af te halen op de verschillende vliegvelden en de autoá zijn maximaal 2 jaar oud

Whale-spotting (0 reacties)
Henk en Ilse Henderson
4-2-2011
Wij gaan eind Mei naar de Azoren . Wie heeft ervaring rond deze tijd met de walvissen .Tevens wat info over het weer rond die tijd . We horen zoveel verschillende meningen . Alvast bedankt . Henk en Ilse

autohuur (1 reacties)
Hotel Vale do Navio****
alice smith
9-8-2010
is het beter om vanuit Nederland te boeken of daar ter plekke? Wij gaan in september naar Capelas.

Manon
14-8-2010
Hoi Alice, Wij vonden het goedkoper om daar ter plekke een auto te huren, via de receptie geregeld. Je hebt hier ook geen creditcard en borg voor nodig. Als je vanuit Nederland huurt heb je een creditcard nodig en een gemiddelde borg van 600 euro.

Fietsverhuur (1 reacties)
Hotel Vale do Navio****
Aart Westdijk
3-8-2010
Wat kost het huren van 2 mountain bikes van 17/08-2010-23/08-2010

Manon
14-8-2010
Hoi Aart, Ik heb het in een folder zien, ik dacht dat het €15 euro pd is (weet het niet zeker meer) En het verschilt ook nog in prijs. Dus meer dagen is goedkoper dan 1 dag.

eettentje (1 reacties)
Hotel Bahia Palace****
jan romijn
28-7-2010
Weet iemand of het genoemde eettentje waar veel over geschreven wordt in september nog open is ? Bij voorbaat hartelijk dank; jan

betine
31-8-2010
of het eettentje bij het hotel nog open is in september weet ik niet. wij zijn (net) terug (begin aug. geweest). het eettentje is niet veel bijzonders hoor! vraag in het hotel of ze een taxi sturen en vraag dan aan de taxichauffeur of hij je naar een goed restaurant brengt. in villa franco do campo zit nabij het zwembad ook een recentelijk geopend restaurant met modern interieur waar je werkelijk heerlijk kunt eten voor een schappelijk bedrag. alvast veel plezier.

e-mail (1 reacties)
Bed and Breakfast Vila Belgica
Ans
2-1-2009
Dag, Kan iemand mij het mailadres van de mensen die het hotel runnen geven? Met vriendelijke groet, Ans

Wim
20-6-2009
Dag Ans, Als je het tabblad 'B&B info'aanklikt en vervolgens bij adresgegevens het e-mailadres, krijg je alles wat je wenst (voor zover in je e-mail aangegeven .... :-) Wim

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit