Hotel Vila Gale Ampalius**** in Vilamoura Portugal beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Vila Gale Ampalius**** Vilamoura

Beoordelingen Hotel Vila Gale Ampalius****

Avenida Praia Da Marina, 8125408, Vilamoura
Hotel Vila Gale Ampalius scoort een 8,3 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vila Gale Ampalius****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vila Gale Ampalius**** in Vilamoura, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Vila Gale Ampalius**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Vila Gale Ampalius**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Hotel Vila Gale Ampalius**** met andere accommodaties in Vilamoura.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Vila Gale Ampalius****

met vrienden, Sept. 2011
"Superhotel"
Katleen
16-2-2012 Wij zijn 1 week in september 2011 geweest naar dit prachtige hotel. Het personeel is er erg vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijnmooi en propere alleen wat weinig kasten voor je spullen in op te brengen want wij hadden een klein keukentje. Het is een erg groot (wat zeker niet stoorde) en verzorgd hotel.

Uitstekend voor golfliefhebbers met een speciale "golfreceptie" en een shuttle service naar de omliggende golfterreinen.

De omgeving was ook fantastisch, recht tegenover het strand, daar je hoek om van het hotel? Tref je een prachtige jachthaven met veel winkeltjes, bars en restaurants.

Kortom een vakantie om nooit meer te vergeten een echte aanrader en wij gaan zeker nog eens terug!

"Prima management"
H.G.Vaasen
7-10-2011 Dit hotel heeft de laatste paar jaar een grote sprong voorwaarts gemaakt sinds het nieuwe management aanwezig is.
Medewerkers achter de receptie weten wat ze moeten doen en het management schuwt niet om zelf indien nodig de handen uit de mouwen te steken en tafels schoon te maken e.d.

met partner, 2011
"Dineren in een duistere refter"
jimm
5-6-2011 goede ligging,verzorgde tuin en mooi zwembad met voldoende doorzakte ligbedden.Tijdens ons verblijf(eind mei 2011)waren we verplicht om het avondeten in de duistere refter (met alle gordijnen dicht)te eten zelfs al scheen de zon nog volop.Het smakeloos eten komt overwegend uit blik en soms nog bevroren uit het vriesvak,verwacht ook geen verse sardienen maar wel tonijn uit blik.

met partner, Mei 2011
"Goed hotel met een prima ligging"
Verhaar
18-6-2011 Dit hotel is een aanrader voor anderen. De service is prima. Wij hadden een juniorsuite op de vierde etage. We hadden een prima uitzicht op het water en omgeving van het hotel. Het personeel in het restaurant is heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten is voldoende, voor iedereen wel wat. Klein minpuntje is dat het avondeten wat warmer mocht zijn. Verder voldoende keuze uit het ontbijt- en dinerbuffet. Wij hebben een prima vakantie gehad in dit hotel. Komen zeker nog een keer terug.

met partner, Juni 2010
"Dit jaar fantatstische vakantie"
Harrie
21-7-2010 Na vorige ervaringen nu een verademing. Van receptie personeel, restaurant tot kamer alles goed verzorgd. In juni bovendien rustig (geen hinder van disco's).

met partner, Juni 2010
"Dit jaar prima verzorging"
harrie
19-3-2011 Lokatie is behalve de disco overlast tegenover en opzij een prachtige locatie. Dit jaar in tegenstelling tot vorige jaren duidelijk dat een ander management in het hotel is. Vriendelijkheid aan de balie prima. Service prima.

"Prima hotel"
Fam. Brunings
23-10-2009 Prima hotel,zeker 4 sterren waard. Ligging ideaal pal aan het strand.Kamers netjes en schoon.De haven ligt om de hoek met tal van restaurants en winkeltjes. Uitzicht schitterend.Tip: boek logies ontbijt.
Personeel vriendelijk en gastvrij. Wij waren hier in de maand Juli 2009, dus hoogseizoen, de mensen doen er alles aan om het je naar de zin te maken.We gaan zeker nog een keer terug.

met partner, Sept. 2009
"Leuk hotel"
doortjedartel
22-5-2010 Vila Galè Ampalius is een prima hotel. Zo'n 15 jaar geleden zijn wij hier ook al eens geweest, in hetzelfde hotel.

Leuke restaurantjes aan de haven, maar nog leukere vind je iets verder het dorp in!

"Lekkere plaats voor een goede vakantie"
Mol
3-9-2009 Wij zijn in de week 35 en 36 10 dagen in dit hotel geweest. Kregen bij het inboeken een kamer aan de casinokant, terwijl we speciaal zeezicht hadden gevraagd.

Ons verzoek om de kamer te wijzigen werd de volgende morgen ingewilligd. Hierna kregen we een kamer op de 7e verdieping met zee / havenzicht.

Tevens zat hier een klein keukentje in.

Het uitzicht was hier erg mooi. Ontbijt was goed, we hebben voorgaande tips opgevolgd, zoals parasolleke voor de prijs van een halve dag ligbedjes, gegeten bij de restaurantjes achter de haven

tip : casa do pescador

Alles was goed, alleen wat wij zelf erg storend vonden dat er vanuit nikkibeach (tegenover het hotel) vanaf 23:00 / 02:00 best luide muziek kwam.

Tip : pak de bus een keer naar albufera en ga dan naar het oude dorp onder aan de rotsen. Touristisch maar wel gezellig.

"Super!"
Wienke
4-8-2009 Geweldige locatie, heerlijk strand, heerlijke zee! Te dure parasols en ligbedden? Ga op een handoekje liggen, ook heerlijk ;) Dorpje wel erg duur! Niets is hier goodkoop. Eten aan de haven stuk minder dan achter in het dorpje. Tip, loop langs de haven naar de kant met restaurantjes, en loop dan omHOOG langs de irish pub. Dan kom je bij een blok met allerlei geweldige restaurants met heel goed eten. Zeker een aanrader dit hotel! maar verwacht geen goedkope vakantie

1 2 3 4 5 volgende