Appartement Pinhal da Marina*** in Vilamoura Portugal beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Pinhal da Marina***

3 juni 2012

Appartement Pinhal da Marina*** Vilamoura

Beoordelingen Appartement Pinhal da Marina***

Caminho das Andorinhas 4, Apartado 798, P-8125-911, Vilamoura
Appartement Pinhal da Marina scoort een 8,4 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Pinhal da Marina***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Pinhal da Marina*** in Vilamoura, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Appartement Pinhal da Marina*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Pinhal da Marina*** met andere accommodaties in Vilamoura.

40 beoordelingen over Pinhal da Marina***

"Prima plek voor een rustige vakantie"
Fam.
21-8-2011 Wij hadden een 2 pers.kamerappart. op de begane grond vlakbij het zwembad. Voor de kinderen ideaal, ze konden zo vanaf het terras naar het zwembad lopen. Als de bedden bij het zwembad allemaal bezet waren konden wij lekker op onze eigen bedden liggen op het terras. Het restaurant viel tegen, we hebben een aantal keren erg lang moeten wachten (terwijl het toch niet heel druk was), de bediening was redelijk gestresst en het eten was ook niet bijzonder. Dames bij de receptie zijn erg vriendelijk, nadeel is dat de receptie iedere avond om 18.00 sluit. Onderhoud van het zwembad kan beter, de trapjes waren zo gammel als wat. Vilamourastrand prima (geen rotsen) met een leuk restaurant. De Zoomarine is erg leuk, behalve dolfijnen en zeeleeuwenshow ook leuke attracties waar je nooit lang hoeft te wachten.

met oudere kinderen, 2011
"Lekker ruim."
Peter Meulemans
13-6-2011 In Juli 2010 met vrouw en kids in 4 kamer app. (nr 212) gezeten. Het app. heeft airco, 2 badk, tv, telefoon, grote koelkast, magnetron vaatwasser en een heleboel bestek. Park is ruim en heeft 2 zwembaden. Nadeel is dat het wel een stuk lopen is naar winkels en het strand.Voor de rest een prima plek. Kortom voor ons een TOP vakantie. Wellicht komen we nog eens terug.

met partner, Okt. 2010
""Thuis komen ""
Paula van den Horn
4-11-2010 Voor de vierde keer hebben we hier een voortreffelijke vakantie gehad . Voor de derde keer in de herfstvakantie , maar daar merk je echt helemaal niets van . het was dit nog veel rustiger dan de andere keren ,ook in de restaurants .
Wij hebben er geen moeite mee . Heerlijk die rust !
Wij gaan absoluut weer een keer terug , want voor ons voelt het als "thuiskomen".

met een groep, Okt. 2010
"Prima"
frans jong
24-11-2010 goede accomodatie zeer vriendelijk zeer geschikt voor kinderen

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Overboekt maar kreeg meteen en goed alternatief!"
Marjolein
30-8-2010 Bij aankomst op Faro bleek er een overboeking te zijn. TO bezorgde mij een taxi en vertelde dat Pinhal da Marina een alternatieve locatie had gevonden. Dit bleek het naburige Old Village complex te zijn. Hele mooie appartementen die allen verschillend waren in typische Portugeese bouwstijl. Kan niet anders zeggen dat het prima geregeld was en dat Pinhal ook best prima zou zijn maar dit was eigelijk nog beter! De afstand naar de haven is zo'n 15 min lopen, Vilamoura strand 20 min en Felicia is wel een stuk verder en met kinderen niet echt te lopen met warm weer.
Vilamoura is qua haven wel leuk voor een avondje maar niet echt Portugees, het strand bij Villamoura is druk en niet gezellig. Felicia Beach is leuker...alleen 18,25 voor een parasol en 2 bedjes!!!
Huur een auto en ga erop uit, de kusten met hun rotsen vanaf Olhos de Aqua en verder naar het Westen zijn super.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Geweldige accomodatie"
Peter
10-1-2011 In juli 2010 met vrouw en 2 kinderen (14 en 15 jr.) naar Pinhal da Marina geweest. Een lekker ruim opgezet park met dito appartementen (zelf appart. 212 gehad). Appartement had airco, 3 sl. kamers, 2 badkamers en een keuken met veel keukengerei, grote koelkast, magnetron en zelfs vaatwasser. Vilamoura is een ruim opgezette, mooie en schone wijk. Je kunt 's ochtends om 09:00 u. broodjes halen bij het winkeltje op het park (ook evt. kleine boodschappen). Voor andere boodschappen ben je op de supermarkt Jafers aangewezen (15 min. lopen). Eettentjes genoeg bij de haven (Thai, Chinees, Indiaas, McDonalds etc.), wel prijzig allemaal. Ook kun je lekker eten in het restaurant bij het zwembad (de zeebaars is verukkelijk). We hebben een auto gehuurd en de hele Algarve afgereisd (Lagos, Silves, Albufeira, Faro enz.) ook nog even net over de grens in Spanje geweest. Een dagje uit naar Lissabon is zeker aan te raden (mooie stad), ook leuk om te doen is zwemmen met dolfijnen in Zoo Marine (150 euro)

met een groep, Juli 2010
"Mooi Appartementencomplex met veel groen"
Joke Bron
5-8-2010 We hebben een heerlijke vakantie gehad.
Het appartement was ruim,met grote woonkamer en ruime slaapkamers en twee badkamers.Mooie zwembaden,met apart kinderbad.Het personeel is vriendelijk,zowel aan de receptie als in het restaurant.Wij hadden een 4-kamerappartement,+ een 2-kamerappartement.Het enige minpunt was het ontbijt,elke dag ham en kaas ben je na 11 dagen wel helemaal zat,dus wat meer variatie hierin.Verder alle lof voor dit park.

met partner, Mei 2010
"Heerlijk rustig"
Sjaak
23-5-2010 In mei een weekje in een gerenoveerd appartement aan het zwembad geboekt. Geweldig ruim appartement met groot zonnig terras. Service was geweldig, elke dag schoongemaakt, bedden opgemaakt en schone handoeken. Complex ligt op ca. 2 km van de haven en is daardoor heerlijk rustig gelegen. 's-avonds even een wandeling naar de haven en dan heerlijk vis eten, kijk ook in de straatjes achter de haven voor goede restaurants. Voor drie dagen een auto gehuurd via de receptie. Auto wordt gebracht en na afloop sleutels inleveren bij de receptie en auto wordt weer gehaald, super en goedkoop.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Vriendelijke bediening, luxe appartementen"
van Dooren
19-5-2010 In meivakantie met gezin (2 volw en 2 kinderen 8 jr) naar Pinhal da Marina geweest.
4 persoonsapp met ligbad, airco, open haard, vaatwasser, koelkast, aparte diepvriezer, magnetron dus voldoende luxe. 1 slaapkamer en 2x uitklapbaar bed.
Goede matrassen. Tv met bnv-tv dus ook NL-teletekst.
Vriendelijke bediening ! Mochten de dag van vertrek (23.20 u) gratis van appartement gebruik maken.
Complex bevat 2 grote zwembaden en een kleine.
Mooie groene omgeving op complex met hekken erom, geen verkeer hoorbaar. Klein winkeltje.
Diner niet op complex gedaan want leek wat ongezellig, te steriel.
Centrum is wel 20-25 min lopen,maar op complex hoor je ook geen verkeer.
Vliegtuigen van Faro wel hoorbaar (va 9 uur) maar niet storend.
Bij Dom Miguel in centrum gegeten, vriendelijke bediening en erg lekkere cataplana.

"Van alle gemakken voorzien"
Hans Hoving
7-9-2009 we hadden een gerenoveerd appartement (comfort-plus) aan het zwembad gelegen. Goede bedden en goede airco! Eetgelegenheden in de Marina (haven) zijn zo'n 20% duurder als elders. Een tip: tegenover Jafers ligt een kleine parkeerplaats en hierachter bevindt zich een keur aan zeer goede restaurants. Bellen vanuit het appartement niet aan te bevelen, prijzen liggen rond de 2 euro per minuut. Autohuren altijd zelf regelen want touroperators bieden te duur aan.