Bed and Breakfast Guesthouse Casa Verdazul in Tavira Portugal beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Guesthouse Casa Verdazul

9,7

3 juni 2012

Bed and Breakfast Guesthouse Casa Verdazul Tavira

Beoordelingen Bed and Breakfast Guesthouse Casa Verdazul

Sítio da Igreja Santo Estevão C.P. 929 b, 8800 , Tavira
Bed and Breakfast Guesthouse Casa Verdazul scoort een 9,5 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Guesthouse Casa Verdazul? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Guesthouse Casa Verdazul in Tavira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Guesthouse Casa Verdazul vinden. Je kunt 1 video van Bed and Breakfast Guesthouse Casa Verdazul bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Bed and Breakfast Guesthouse Casa Verdazul met andere accommodaties in Tavira.

27 beoordelingen over Guesthouse Casa Verdazul

9,7
met jonge kinderen, Mei 2012
"Simple & Chic"
Maaike
23-5-2012 We hebben het appartement Cascate de Flores gehuurd voor één week, onderdeel van deze B&B. Heerlijk ruim en goed verzorgd opgezet. Onze dochter (bijna 3) heeft kunnen spelen met Kate de dochter van de eigenaren en ze hebben het erg gezellig gehad met elkaar. Er was ook veel speelgoed aanwezig om mee te spelen voor de kinderen. Eén avond hebben Monique en Graeme gezorgd voor een uitgebreid diner met alle aanwezig gasten van de B&B, een absolute aanrader!

"Fantastisch intermezzo"
Judith Roetgering
20-5-2012 Bij toeval bij Casa Verdazul terecht gekomen na een aantal dagen rondreizen in de Algarve, en wat een verademing! Heerlijk appartement met een fantastische badkamer, een eigen buiten en liggend aan een plaatje van een tuin met een heerlijk zwembad. De gastvrijheid van de eigenaren is groot en vanuit het B&B kunnen erg mooie dagtrips gemaakt worden. Zeker de moeite waard om nog eens langs te gaan wanneer we weer in Portugal zijn.

"Enorm genoten!"
Jordi Versluis
1-6-2012 14 - 21 mei verbleven in een van de appartementen van Casa Verdazul. We hebben ons verblijf hier als zeer prettig ervaren. De 2 eigenaren Greame en Monique zijn zeer gastvrij en behulpzaam. De kamers zijn compact en zeer netjes. Vanuit het huis loop je zo de mooi aangelegde tuin in met lekker zwembad, ligbedden en... complete BUITENKEUKEN! Heerlijk om een keer je zelf gekochte visje op te grillen!
Een erg fijne locatie, waarbij het aan niets ontbreekt voor een lekkere vakantie!

"Topadres"
Hilde
29-5-2012 Wij hebben twee weken doorgebracht in Casa Verdazul, prachtige kamer met uitzicht op zee. We werden zeer gastvrij ontvangen en deze gastvrijheid hebben we doorlopend ervaren. De tuin en de kamers alles ziet even en mooi, verzorgd en schoon uit. We hebben het hier ontzettend naar onze zin gehad en komen zeker terug!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Ongelooflijk genieten"
Lea Huisman
13-5-2012 Met jong gezin genoten van een geweldig huisje. We voelden ons heel erg welkom door Monique en Graeme. Ze waren zeer gastvrij en behulpzaam. Ze leenden zelfs speelgoed van hun eigen kinderen uit. Dichtbij een mooi strand waar je met een klein treintje naar toe kon gaan. We gaan volgend jaar weer terwijl we eigenlijk nooit twee keer naar dezelfde plek gaan. Ook met slechter weer is er genoeg te doen en te zien. Autoverhuur via een contact van het b&b was punctueel en vriendelijk.

"Mooie, fijne, rustige plekje"
Klaas & Suzanne
11-7-2011 Afgelopen week een hele fijne vakantie gehad in Casa Verdazul. Het appartement is nieuw, goed ingericht en erg prettig. De tuin om het gebouw is erg mooi met een prachtig zwembad. Heerlijke ontbijtjes en goede tips gekregen.

We waren erg blij met de buitenkeuken en BBQ. Naast het feit dat je met het mooie weer graag buiten bent is dit een goede oplossing omdat koken in het appartement niet ideaal is wegens het ontbreken van afzuiging.

In de omgeving is veel te zien en te beleven. Kortom een fanatastische week!

met partner, Mei 2011
"Schitterend guesthouse"
R & L
31-5-2011 Vijf dagen verbleven in Casa Verdazul. Heerlijk. Hartelijke ontvangst. Mooi appartement, van alle gemakken voorzien. Mooi ingericht en goed onderhouden. Heerlijk zwembadje. Sant Estavao op loopafstand, zodat je in de plaatselijke horeca tussen de locale bezoekers terecht kunt. Een auto is evenwel aan te raden. Voor herhaling vatbaar.

met partner, Mei 2011
"Stijlvol appartement en prachtige tuin met zwembad"
ekermans
7-6-2011 Zeer mooi, stijlvol ingericht appartement vlakbij Tavira. Prachtige tuin met goed onderhouden zwembad. De huurauto, verzorgd door Antonio, was perfect. Lekker gegeten in Santa Luzia bij Restaurant "Nadias", maar ook voor zeer weinig geld tussen de plaatselijke bevolking in Prego, een belevenis!
Kortom een aanrader!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Heerlijke vakantiebestemming"
Frans, Marjan, Esmé...
22-5-2011 We zijn in de meivakantie voor de derde keer met onze kinderen naar Casa Verdazul geweest en voor het eerst sliepen we in het nieuwe huisje ! Heerlijk huisje, voor ons en de kinderen een aparte slaapkamer en wat is het weer mooi ingericht ! Een keuken met alles er op en eraan en een super douche waar je niet meer onder uit wilt.
Voor het huisje liepen de kinderen zo een groot veld in met een grote boom met een schommel en klimtouwen. En natuurlijk lekker gerelaxed bij het zwembad. We zijn weer helemaal tot rust gekomen.
Monique, Graeme, Joe en Kate: bedankt voor de heerlijke week en we komen zeker weer terug !!!!

Frans, Marjan, Esmee en Jim

met partner, Apr. 2011
"Zeer prettige B&B"
Marthijn
30-11-2011 Een heerlijke B&B in de Algarve. Vanuit Faro heb je wel even een tom tom nodig om de acco te kunnen vinden (die brengt je tot in het dorpje, daarna maar even de weg vragen).

We hebben hier 4 geweldige dagen meegemaakt, lekkere bedden, klein keukentje was prima in orde en op het balkon wat het goed toeven.