Lodge Eco-lodge Brejeira**** in Silves Portugal beoordelingen 10.0 | Zoover

Lodge Eco-lodge Brejeira**** Silves

Beoordelingen Lodge Eco-lodge Brejeira****

Silves
Lodge Eco-lodge Brejeira scoort een 10,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Eco-lodge Brejeira****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Eco-lodge Brejeira**** in Silves, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Lodge Eco-lodge Brejeira**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Lodge Eco-lodge Brejeira**** met andere accommodaties in Silves.

2 beoordelingen over Eco-lodge Brejeira****

met oudere kinderen, 2011
"Een mooie heerlijke plek waar je tot rust komt!"
Gregorius
7-10-2011 Het is een bijzondere manier om op vakantie te gaan. De idyllische plek midden in de natuur geeft je een aangenaam gevoel.

alleenreizend, Aug. 2011
"De hemel op aarde!"
Imke Gilsing
22-1-2012 Als de heuvels van Brejeira me omarmen en ik 's avonds voor de yurt of de pipowagen zit, er een uil over vliegt en ik luister naar de geluiden van de nacht en de krekels in het dal, voel ik me een ontzettend rijk mens op de mooiste plek op aarde.

De stilte op Brejeira brengt me iedere keer weer dichter bij mezelf. De gastenverblijven zijn origineel an authentiek: ze liggen op prachtige locaties midden in de natuur en zijn oogverblindend mooi ingericht met prachtige spullen die net als Claire's roots zijn geworteld in verschillende culturen of door Sander met de hand zijn gemaakt. De gastvrijheid van Sander en Claire is hartverwarmend, en maakt Brejeira tot een knus, warm nest waar je je meteen thuis voelt. Hun twee kindjes Ayla en Ravi en de lieve honden Moelie en Zola smelten meteen je hart.

Brejeira is zo'n plek op aarde waar je van de wereld weg bent en je je tegelijkertijd in het hart van de wereld bevindt. Als je er één keer bent geweest, volgt er ongetwijfeld een tweede keer!