12-9-2011
Het weggetje ernaar toe is verrassend! De ligging is uitstekend, prachtig uitzicht. Je hoort er geen verkeerslawaai. Het sanitair is ontzettend schoon en ziet er prachtig uit. Heerlijk zwembadje. Je kunt er heerlijk eten met de campingeigenaren.
16-8-2011
De camping Quinta Odelouca in São Marcos da Serra is gesitueerd in een prachtige omgeving op geringe afstand van leuke steden en de kust van Algarve. Een ideale uitvalsbasis voor kampeerders die van een goed georganiseerde camping met behoorlijk vrije plekken houden. De Nederlandse eigenaars zorgen voor een goed Nederlands, bijna huiselijk gevoel in Portugal.
12-8-2011
Een camping om U tegen te zeggen!!! De weg ernaar toe is inderdaad wat ongemakkelijk, maar zeker te doen hoor. Dit vonden wij totaal niet erg, je krijgt er enorm veel voor terug. Het sanitair is echt in orde! Het is allemaal wel nieuw, maar ook nieuw sanitair moet je onderhouden en dit is hier zeer zeker perfect in orde! Ruime doucheplaatsen. Verzorgde ruimte voor je afwas. Thea en Bert zijn héél vriendelijke mensen die je graag tips en raad geven zonder zich op te dringen. Mooie kampeerplaatsen met voldoende ruimte. Hun filosofie van de camping is een pluim waard (zeker in de Algarve) en wij hopen van harte dat ze dit behouden. Je bent snel op de IC1 en van hieruit hebben wij de streek bezocht. Za-alig om 's avonds de rust te vinden na een dagje drukte. In S.M.da Serra kan je een multibanco vinden, 2 lekkere restaurantjes en een leuk café om tussen de echte Portugezen een frisse pint te drinken. Het restaurant aan de afrit IC1 was dik in orde: héél lekker eten en mooie prijzen.
21-8-2011
Wij waren met vliegtuig en kleine tentjes op de bonnefooi naar Portugal deze zomer, d.m.v. boekje 'rustiek kamperen' o.a. op Quinta Odelouca terecht gekomen. Half uurtje rijden van de plaatsjes en stranden aan de Algarve, prima uitvalsbasis, absoluut rustig, prachtige sterrenhemels, vriendelijke eigenaars. Als je eenmaal aan het onverharde ritje van 2 km. tussen camping en hoofdweg gewend bent waardeer je des te meer de ligging. Na wat omzwervingen zijn we zelfs voor een dag of 5 teruggekomen omdat het ons zo goed was bevallen. Voor kinderen zijn de mogelijkheden beperkt, een hele dag op de camping is voor oudere kinderen wat veel gevraagd, maar als je overdag op pad bent is het ideaal, met bij terugkomst een fijn zwembad om af te koelen. Kortom: zeker een aanrader wat ons betreft.