Kies een internationale website
24 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Villa Vivenda
Quinta do Lago
Overweeg je om een verblijf te boeken in Villa Vivenda in Quinta do Lago, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Villa Vivenda zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Villa Vivenda
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Villa Vivenda in Quinta do Lago, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Villa Vivenda, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Villa Vivenda de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 2
vakantiefoto's
van Villa Vivenda vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Portugal
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
met jonge kinderen
(8)
(3)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(16)
ALL
met jonge kinderen, Jan. 2013
"Een heerlijke vakantie in Villa Vivenda"
Nine
16-1-2013
De villa is heerlijk ruim en voorzien van alle gemakken. De villa wordt regelmatig schoongemaakt en het linnengoed werd tijdens ons verblijf twee keer verschoond. Ook in januari is het heerlijk toeven op de mooie grote veranda in het zonnetje! De omgeving van de villa is rustig, bosrijk, vlakbij het strand en natuurpark Ria Formosa. Met de huurauto (die overigens perfect geregeld wordt door de eigenaar) kun je vanuit de villa
allerlei leuke uitstapjes maken naar bezienswaardigheden in de Algarve.
Dit was voor mij de tweede vakantie in Villa Vivenda, maar zeker niet de laatste!
met jonge kinderen, Okt. 2012
"Super villa!"
Fardowvdwerf
2-12-2012
Villa vivenda is echt een aanrader! Veel ruimte, keurig onderhouden, ziet er luxe uit,en alles wordt door de eigenaar super geregeld! Ook als je een auto erbij wil huren ( wat wel een aanrader is) regelt hij het super. ook proberen de eigenaren een oplossing/ mogelijkheid te vinden voor persoonlijke wensen. Echt een aanrader!.
met oudere kinderen, Juni 2012
"Geweldig vakantieverblijf"
Medema
10-7-2012
De villa is bijzonder mooi en van alle gemakken voorzien. Heerlijk zo'n groot zwembad voor de deur. De managers waren ook zeer behulpzaam (verstopte gootsteen dezelfde dag nog verholpen). Ook de eigenaar was heel behulpzaam bij het verstrekken van informatie en het verzorgen van een huurauto (deze heb je echt wel nodig). Villa was schoon en netjes. Ruime keuken (vaatwasser, grote oven, etc) en slaapkamers. Ook buiten heb je veel ruimte, 2 terassen BBQ, ligbedden, kortom alles wat je wenst. Het lopen naar het strand vonden wij een beetje te ver maar als je een auto hebt is het geen probleem. Wij hebben het met onze vier oudere kinderen enorm naar de zin gehad.
met jonge kinderen, Mei 2012
"Ruime, luxe villa"
Marc Mureau
14-5-2012
Prima locatie, ruime tuin op het zuiden met zwembad en vaste BBQ, Ruime villa, goed onderhouden, netjes en schoon. Goed gelegen nabij winkels, restaurants en stranden. Perfecte locatie voor vakantie met kinderen.
met partner, Okt. 2011
"Geweldige villa"
Rob en Berit
7-12-2011
We verbleven 2,5 week met zijn tweetjes in deze geweldige villa.
De inrichting is zeer compleet en van een goede kwaliteit. De villa was schoon zowel binnen als buiten, regelmatig werden de bedden verschoont en handdoeken verwisselt.
De locatie ligt centraal in de Algarve waardoor alle bezienswaardigheden goed te bereiken zijn.
Auto is wel noodzakelijk. Het beste is deze bij de reis te boeken
met jonge kinderen, Okt. 2011
"Heerlijke villa!"
L. vw.
23-10-2011
Afgelopen herfstvakantie (oktober 2011) hebben wij met 2 gezinnen (waarvan 3 kinderen) een heerlijke vakantie gehad in villa Vivenda. De villa was ruim, keurig schoon en van alle gemakken voorzien inclusief het grote zwembad. De villa is mooi centraal gelegen tussen de golfparken van Vale do Lobo en Quinta do Lago en op loopafstand van het populaire strandrestaurant Julias waar de kinderen heerlijk op het strand konden spelen met andere kinderen. De eigenaar van Vivenda had 2 prachtige golfcourses op de Royal Golf Course en op Pinheiros Altos (Google maar eens voor de aardigheid) voor ons geregeld voor prima prijzen (twilight en early bird). Ook de keurige auto (een Ford Fiesta uit 2011) hebben wij via de eigenaar voor een goedkope prijs geregeld. Kortom wij hebben veel waar voor ons geld gehad en kunnen terug kijken op een zeer geslaagde vakantie. Het zou ons verbazen als we niet nog eens terug komen!
met jonge kinderen, 2011
"Geweldig"
Broersen
8-7-2011
Wij hebben in juni 2011 met 6 volwassenen en 4 kinderen vakantie gevierd in villa Vivanda. Iets om zeker nog eens te herhalen. Een prachtig huis waarin alles aanwezig is en een geweldig zwembad. Het weer was geweldig en `savonds konden we buiten eten in een van de vele leuke restaurantjes die de omgeving heeft. Als we `savonds terug kwamen mochten de kinderen nog even zwemmen in het verlichte zwembad.
Er is voor volwassenen zowel als voor kinderen genoeg te doen in de omgeving al is het het strand met zijn prachtige schelpen. Al met al een week om nog lang van na te genieten. Familie Broersen.
met jonge kinderen, Juni 2011
"Hele mooie villa van alle gemakken voorzien."
Fam. Leijen
28-6-2011
Vivenda in Quinta do Lago is prachtig gelegen. Goed onderhouden, van alle gemakken voorzien. Met een auto kun je alles (winkelcentrum, strand, supermarkt, restaurants) snel bereiken en is er veel te zien in de nabije omgeving. Veel privacy.
met jonge kinderen, Mei 2011
"Top villa op een prachtige locatie!"
Bram
14-6-2011
Eind mei hebben we met 8 personen waaronder 2 kleine kinderen (2 en 4 jaar) een fantastische week gehad.
Het huis is ontzettend ruim en met zijn 3 mooie badkamers erg praktisch. Het zwembad was super en werd zelfs tweemaal schoongemaakt. De ligging was perfect, het was vooral fijn dat het vanaf de luchthaven nog geen 20 minuten rijden was, maar het was ook een mooie uitvalbasis om de Algarve te ontdekken. De informatiemap met allerhande tips en het draadloos internet waren daarbij ook erg handig.
Niemand wilde na een week weer terug naar huis, dus we komen hier zeker weer!
met jonge kinderen, Apr. 2011
"Heerlijke, ruime en gezellige villa"
Anoniem
12-5-2011
Echt genoten in deze mooie villa. Gezellig ingericht en zeer luxe. Goede bedden, heerlijke badkamers en voorzien van alle luxe. Ligging van de villa is erg goed. Dichtbij strand maar ook bij winkels en dergelijke. In dit gebied heb je wel altijd een auto nodig maar zelfs daarbij kunnen de eigenaren je helpen. Schoonmaak was top! Absoluut een aanrader.
volgende
Kaart Quinta do Lago
Foto's Quinta do Lago
Video's Quinta do Lago
Vraag en Antwoord Quinta do Lago
Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?
Nederlanders
Grieken
Turken
Scandinaviërs
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie