Vakantie Beoordelingen Quarteira Algarve vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Quarteira

6,3
6,3

quarteira

Beoordelingen Quarteira

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Quarteira. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Quarteira. Ben je zelf op vakantie geweest naar Quarteira? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Quarteira scoort een 7,5 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 16 Appartementen, 1 Aparthotel, 1 Camping, 2 Vakantiehuizen, 2 Vakantieparken, 14 Hotels, 1 Pension en 1 Villa in Quarteira. Op Zoover vind je bovendien 88 vakantiefoto's van Quarteira. Je kunt 1 video van Quarteira bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Quarteira. Bekijk ook andere accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Quarteira

6,2
6,1
met partner, Mei 2012
"Prachtige boulevard"
naam naam
Sfeer
19-5-2012 strand erg ruim en goed onderhouden zandstrand. Prachtig aangelegde boulevard. Zeer betaalbaar. Overal dichtbij en alles lopend goed bereikbaar.

met partner, Mei 2012
"Ik was in Quarteira"
naam naam
Stranden
19-5-2012 Quarteira is een heerlijke bestemming. De ruime boulevard langs het strand, het sfeervolle centrum van dit oude vissersdorpje met zijn vis- en groentemarkt en een goed bereikbaar 'achter'land.
Ideaal voor gezinnen, ouderen en mensen die willen relaxen

met partner, 2011
"Rustig badplaatsje"
Marc en Helga
Sfeer
4-10-2011 In Quartiera was niet veel te doen. Wellicht was het seizoen al grotendeels voorbij (september / oktober). Tip om een auto te huren en rond te toeren in de Algarve.

"Veel hoogbouw, het portugeze zandvoort"
a_weggemans
Sfeer
10-10-2011 Heerlijk rustig wandelen op de Boulevard. Er komen erg veel portugezen op vakantie, of die hebben een appartement in een hoogbouwcomplex, welke wordt verhuurd aan toeristen.
Lang gerekte boulevard, word veelvuldig gebruikt door Portugezen om te snelwandelen, hardlopen of gewoon heen en weer flaneren.
Tijdens de vakantie geen verkoper van time sharing, nepzonnebrillen of obers die je het terras op willen sleuren gezien.
Heerlijk rustig in oktober, geen stampende discotheken.
Het buurdorp Villamoura is lopend te bereiken en kent veel luxe jachten, leuke strandtentjes en wel de discotheken.
Loop je richting Vaile de Lobo dan kom je over een heerlijk langerekt zandstrand, golfbanen en leuke natuur.
Heel querteira grenst aan het strand.
Vanaf een uur of 9 lopen de terrassen en de boulevard vol met flanerende (voornamelijk) portugezen.
Korte transfertijd vanaf het vliegveld.
Terrasjes veel zelfbediening met een snackbar achtige uitstraling, wel super goedkoop allemaal.

"Quarteira Portugal"
Jan Neels
Sfeer
22-12-2011 Leuk klein dorpje, niet teveel poespas, wel alles wat nodig is om het leuk te maken, prima strand

"Zomerzoeker"
zomerzoeker
Sfeer
23-12-2011 ondanks dat men de laatste jaren heeft gemoderniseerd blijft het een lieflijk plaatsje met ALLE faciliteiten.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Ontspannen vakantie"
Willeke
Sfeer
15-8-2011 Wij zaten, zo b-tje aan het strand in het rustige gedeelte met zeker 80% aan Portugeze vakantiegangers. Het strand is geweldig en niet te druk. De boulevard is gezellig, het eten lekker en niet te duur. Een aanrader voor iedereen die rust, ontspanning en natuurlijk de zon zoekt

met vrienden, 2011
"Zeer levendig"
nancy
3-4-2012 alles is bijna vlak ,genoeg winkels over de gehele plaats

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Gewoon gezellig"
gerrit
Sfeer
23-8-2010 dit is een echte zonvakantie geweest het app beviel ons prima werd wel wisselend schoongemaakt dan 3dagen niet en dan weer iedere dag,handdoeken werden ook op tijd gewisseld voor de rest zag het er netjes uit ,niet nieuw maar alles werkte,bedden waren wel wat smal waarschijnlijk afgestemd op kleine Portugese,het strand is een topper op ongeveer 20 meter,zwembad werd volgens mij niet zo goed bijgehouden,receptie erg aardig en behulpzaam,wij zaten dus ook aan de speeltuin kant,maar wij zaten bovenin zodat het lawaai meeviel,meestal was het op 12uur weer rustig maar ja we hebben toch vakantie dus,s,avonds was er best wel wat te doen allerlei kraampjes van Portugese kunstenaars ,bakkers e-d,en natuurlijk de barretjes verderop de boulevard,internetcafé, kledingzaken.prima vakantie gehad en goed uitgerust

"Alles is er aanwezig, maar niet in overvloed."
j.e.trip
Stranden
8-7-2010 Rustig dorp, weinig uitgaansgelegenheden.Wij zochten Fadomuziek maar niet gevonden.Uit eten en op terras is zeer betaalbaar.Lange boulevard, maar bruist niet echt.Albufeira te druk, KIES dan dit.Persoonlijk vond ik de sfeer erg mat en tam.Smaken verschillen.Mijn partner zou zo opnieuw voor Quarteira kiezen.Helaas voor mij mist het iets aan gezelligheid.

1 2 3 4 5 volgende