Aparthotel Jardim Do Vau**** in Praia do Vau Portugal beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Jardim Do Vau****

3 juni 2012

Aparthotel Jardim Do Vau**** Praia do Vau

Beoordelingen Aparthotel Jardim Do Vau****

Jardim do Vau, 8500-820 , Praia do Vau
Aparthotel Jardim Do Vau scoort een 8,6 uit 10, op basis van 85 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Jardim Do Vau****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Jardim Do Vau**** in Praia do Vau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 67 vakantiefoto's van Aparthotel Jardim Do Vau**** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Jardim Do Vau**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Aparthotel Jardim Do Vau**** met andere accommodaties in Praia do Vau.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

85 beoordelingen over Jardim Do Vau****

met partner, Apr. 2012
"Niet meer"
Rink
8-5-2012 We hadden een appartement besteld met zeezicht, zo hoog mogelijk. Kregen een appartement op de tweede verdieping met uitzicht op een muur.
Bij navraag kregen we wel zeezicht, drie hoog. Keken uit op een parkeerterrein, speeltuin en verderop de zee.
Appartement was prima en schoon.
Veel wind om het gebouw.
Hostess van touroperator wist weinig meer te vertellen dan de excursies.
Het ontbijt was redelijk, het diner (halfpension) was gewoonweg slecht. Er was keuze uit 2 menu's die voorgelezen werden.
Personeel was vriendelijk, de barman uiterst vervelend.

met partner, 2012
"Locatie is prima voor wandelingen en dagtochten."
heer van Oosterhout
4-3-2012 Gelegen aan strand, goede voorzieningen, grote appartementen en vriendelijk personeel.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Prima locatie,groot ruim,nieuw,giga balkon,aan zee"
sylvia van der klau...
5-1-2012 vraag om een apartement op de hoogste etage met zeezicht.Groot prive balkon/terras met de hele dag zon. Zeer grote apartementen met 3 grote kamers en welvoorziene keuken met (af)wasmachine en 2 badkamers met ligbad.Geweldig overdekt vervwarmd zwembad, minimarket elke dag open hele dag.Geweldig strand voor het hotel.elke dag schoonmaak

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Fantastisch appartement aan zee"
Martin Pijl
7-1-2012 We waren daar tijdens oud en nieuw 2011/2012, het was er erg lekker rustig. Wij zaten op de derde etage in gebouw B, met mooi zee zicht. Bediening is er erg vriendelijk en alles is mogelijk, gewoon vragen als er iets niet is, b.v. haardroger of fles-opener. Restaurant was open, maar wij vonden het kerst-diner niet lekker en ondermaats, andere keren was dit vele malen beter. Er wordt elke dag super schoongemaakt, je krijgt elke dag schone handdoeken, en een thee doek, tevens een schoon tafel laken. Wij hadden een drie-kamer appartement, deze is erg groot en voorzien van alle gemakken, b.v. vaatwasser en wasmachine inclusief.
Enkele puntjes van kritiek,

- Heb veel appartementen meegemaakt in deze regio, maar er moet gezegd worden dat deze erg gehorig zijn, de bovenburen en de weg hoor je direct.
- Keuken is aan vervanging toe (ons appartement, weer niet hoe de andere keukens er uit zagen)

Verder een top locatie die het bezoeken zeer waard is!!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Weer heerlijk"
marchel
6-6-2011 Voor ons de 2e keer en bewust weer voor Jardim do Vau gekozen. De verassing van de eerste keer was natuurlijk weg, maar weer een heerlijk verblijf gehad.

met een groep, Mei 2011
"Tweede bezoek"
Michel
7-6-2011 Dit jaar een kamer met zeezicht geboekt, teleurstellend was echter dat de kamer + balkon veel kleiner was dan de kamer zonder zeezicht vorig jaar. Betaal je meer, krijg je minder en het zeezicht was ook niet helemaal top. De schoonmaak was weer top, af en toe vergeten ze (expres) de toiletpapier aan te vullen (economische crisis), maar deze kon je gewoon alsnog krijgen via de receptie. De bediening in het restaurant is echt aan vervanging toe, heel passief en erg gemaakt allemaal. Het eten is wel goed, maar toch maar gevlucht naar een restaurant in de buurt "The Jacaranda" met een Engelse eigenaar met Nederlandse vrouw, geweldig eten en alles kon! Stranden zijn nog steeds erg schoon en op loopafstand. De omgeving is erg rustig. Alleen de terugreis was dankzij touroperator een slijtageslag. Om 08.55 uur vliegen en om 03.20 uur opgehaald worden om 3 uur in een bus te zitten voor een stuk van 60 km lijkt mij ietwat overdreven. Heel slecht geregeld door touroperato. Ik kom hier zeker terug

met partner, Mei 2011
"Super vakantie!!"
Bettina en Paul
7-9-2011 We hebben het heerlijk gehad in Jardim do Vau!
Wat een mooie locatie en wat een vriendelijke mensen.
Of het nu bij de receptie, de winkel, het zwembad of de bar is,altijd vriendelijk!!
We hebben nu geboekt om in oktober weer te gaan.
Daar kijken we erg naar uit want de Algarve is een stukje paradijs op aarde en wanneer je een auto huurt is alles zeer goed te berijden.
Een echte aanrader. Niet alleen de Algarve maar ook zeker JARDIM do VAU!!!
Mijn man heeft M.S en voor hem is zelfs het strand zeer goed bereikbaar.
Ook begrip en medewerking van het personeel ivm de beperkingen van mijn man is top en waar ze kunnen helpen doen ze dat zeker.
We kunnen niet wachten om er weer naartoe te gaan.
Wat we nu wel anders doen is dat we een auto huren op de luchthaven want de rit met de bus kan wel oplopen tot zo`n 3 uur ivm afzetten/ophalen andere gasten. Het is maar ong 70 min rijden vanaf Faro.

met vrienden, Apr. 2011
"Fantastisch mooi stekje op deze aarde"
Herman en Elly Veld...
29-4-2011 Ons appartement had 2 slaapkamers en 2 badkamers, een keuken en een kamer en een groot terras met ligbedden.
Elke dag behalve op zondag schone handdoeken en schoonmaak. Het eten was elke dag een verrassing en keuze uit vlees of vis van hoofdgerrecht en voor en na gerecht ook altijd 2 keuzes. Het ontbijt kon je zelf pakken. We hebben heerlijk gegeten.
Zwembad is schoon en mooi en een paar trappen naar beneden lig je aan een mooi klein strand met zand, golven en rotspartijen Praia du Vau.
Wij hebben ondanks het slechte weer genoten.
Veel plaatsjes ten westen van Portimao bezocht en de bergen in geweest met zijn prachtige natuur en waar je sinasappels zo van de boom kunt eten.
Een grote aanrader is: Doe de safari met Geographic Algarve uit Portimao. Een bevlogen Portugees die niet commercieel je alle mooi echte plekken laat zien van de Algarve. Wij zijn op plaatsen en plekken geweest waar je met een auto nooit zult komen.

met partner, Dec. 2010
"Mooie appartementen voor de strandliefhebbers."
chaveau1
9-1-2011 Oud en nieuw 2010-2011 genoten wij van heerlijke voorjaars tempraturen in zuid Portugal. Jardim Do Vau is bij uitstek een hotel voor de strand liefhebbers, slecht 1 trapje naar beneden en je staat op de schitterende stranden van de Algarve.
Bij het uitzoeken van een vakantie maken wij graag gebruik van Zoover, en met de 8.7 die Jardim scoort leek het ons een prima plek.
Na ons bezoek vinden wij echter een 8.7 wat aan de hoge kant, nogmaals de stranden zijn schitterend, en ook het personeel is heel aardig. Maar er zijn ook wat mindere punten, de appartementen zijn echt heel gehorig (een toilet bezoek van de buurman is zonder problemen te volgen), de weg voor het complex leverd geluids overlast, de badkamer ziet er mooi uit maar het bad/douche is van het kleinste voormaat en het poetswerk is niet echt grondig, de bedden zijn hard, en het zeezicht (extra betaald) was meer parkeerplaats, speeltuin en groen met in de verte wat zee. Ook het ontbijt hebben we beter gezien.
(Zie video)

met partner, Dec. 2010
"Ja, Ja, het was weer toppie."
Nico
13-1-2011 Dit jaar weer voor de 8ste keer met Kerst en Oud en Nieuw. Dit jaar weer met onze goede vrienden en zoals gevraagd 2 app. naast elkaar met zeezicht. We hebben genoten van alle dagen. Lekker langs het strand en in de omgeving gewandeld. Ook een zeer mooie autorit van 400 km door de Alentejo naar de spaanse grens en een overnachting in hotel São Domingos, net boven Mertola en hierna via de kust weer terug.
Het eten en drinken beneden in het restaurant was ook weer goed en de obers ook in voor een lolletje. Ja en met de gehorigheid valt het best wel mee (lees onderstaand commentaar), in dit soort landen is alles beton en plavuizen en dus iets gehoriger.
Dus app. 106 blijf volgende keer gewoon lekker in Veldhoven dan heb je er géén last van. Want als het lukt gaan wij gewoon weer.
Mijn schoonouders gaan in april ook alweer voor 8 of 9 keer.
Wat ons betreft een echte aanrader en je moet er uiteraard zelf ook wat leuks van maken.
Voor iedereen een gezellig en gezond vakantievol 2011.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende